Egészséges és finom rágcsálnivaló, mely rengeteg nyomelemmel, antioxidánssal és esszenciális zsírsavval tölti fel szervezetünket. A fiatalság és a szépség gyümölcseként is ismert goji bogyó Kína északi részéről származik, ahol már évezredek óta használják a tradicionális gyógyászatban. Leginkább kis piros terméseit ismerik, de a tradicionális kínai orvoslás a növény minden részét használja.
A goji tulajdonképpen a természet multivitaminja, amely több mint:
• 20 féle ásáványi anyagot,
• 18 féle aminosavat,
• 15% fehérjét,
• a barna rizsnél 67-szer több B1- vitamint,
• a zabkorpánál 100-szor több B3-vitamint,
• a nyers spenótnál 2-szer több béta-karotint,
A goji bogyó antioxidáns-tartalma
A goji bogyó valamennyi élelmiszer közül a legnagyobb koncentrációban tartalmaz antioxidánsokat. Ezzel hatékonyan védi szervezetünket a szabad gyökök ellen, melyek a sejtekben kialakuló mutációt okozva betegségek kialakulását idézhetnek elő. A szárított bogyók gazdag antioxidáns-forrása megvédi a bőrt az oxidatív folyamatok ellen, ezzel megelőzi a korai öregedést és támogatja az immunrendszert.
Erősítse szervezetét szárított gojival
Cukorbetegek is fogyaszthatják
A goji bizonyítottan az egyik legalacsonyabb glikémiás indexszel rendelkező élelmiszer, így jótékony hatásait cukorbetegek is élvezhetik, mivel fogyasztása nem emeli meg a vércukorszintet.
A goji bogyó jótékony hatásai:
• erősíti az immunrendszert
• Öregedésgátló hatású
• tisztítja a májat
• csökkenti a változókori panaszokat férfiaknál, nőknél egyaránt
• csökkenti a magas vérnyomást és a koleszterinszintet
• természetes afrodiziákum
ISMERD MEG AZ ÖSSZES SUPERFOODOT
Keresse a SUPERFOOD termékeket a Herbaházban: www.herbahaz.hu