Vegyél részt te is Dr. Csomai Zita továbbképzésén és tudd meg, miért is olyan fontos a toxikus nehézfémek kivezetése. Ismerd meg közelebbről a Gyógyító médium című könyvet, ami a gyógyuláshoz vezető úton nyújt nélkülözhetetlen segítséget!

Anthony William: Gyógyító médium könyvbemutató– Nehézfém kivezetés a gyakorlatban továbbképzés

dr_csomai_zita

Dr. Csomai Zita

A környezetünkben rengeteg nehézfém van, ezek egy része valamilyen módon bekerül a szervezetünkbe. A szervezetünk nagyon intelligens, alapvetően amennyiben jelen vannak a működéséhez szükséges ásványi anyagok, akkor azok elsőbbséget élveznek a sejten belül és kívül. Azonban sajnos a legtöbb ember a táplálékkal már nem tudja fedezni a szükséges ásványi anyagokat, így a helyüket a számunkra haszontalan, sőt káros nehézfémek foglalják el. Amikor a nehézfémek beépülnek a sejtbe, megbénítják azok működését, akadályozzák a sejt működési folyamatait, az enzim folyamatokat, a hormonális folyamatokat.

 

Anthony William Gyógyító médium című nagysikerű könyve számtalan ma még gyógyíthatatlannak hitt betegségre, állapotra ad magyarázatot és megoldást. A könyv több fejezete foglalkozik azokkal a degeneratív állapotokkal, amelyek a nehézfémekhez köthetők, mint például a pajzsmirigy alulműködés, a 2-es típusú cukorbetegség, a candidiasis, a migrénes fejfájások, a figyelemhiányos hiperaktivitás és autizmus. A továbbképzésünk ajánlásai egyeznek a Gyógyító médium ajánlásokkal.

Anthony William, a gyógyító médium, huszonöt év alatt több tízezer embernek segített meggyógyulni különböző betegségekből.
A közismert és sok embert érintő betegségek – mint a migrén és a Candida – mellett, a súlyosabb és krónikus betegségek (pajzsmirigy-problémák, cukorbetegség, adhd…) mögött rejlő valódi okokat, valamint gyógymódokat is felfedi az író, melyek a teljes és természetes módon történő gyógyulás titkait rejtik magukban.

A nehézfém terheltséghez köthető állapotok, betegségek: 

gyermekkori viselkedés zavarok (beleértve az autisztikus tüneteket, hyperaktivitást) egy része, oltással kapcsolatba hozható állapotok egy része, inzulin rezisztencia, cukorbetegség, pajzsmirigy alulműködés, időskori degeneratív betegségek, Alzheimer-kór, hormonális problémák egy része, meddőség, daganatos betegségek.

A piac rengeteg olyan csodaszert kínál, melyekkel száműzhetjük a nehézfémeket a szervezetünkből, azonban ezeknek a csodaszereknek nagy része sajnos nem működik.

A továbbképzésen végigvesszük a szükséges ásványi anyagokat, azok pótlási lehetőségeit, a kivezetéshez valóban hasznos módokat, szereket.

A könyvet kedvezménnyel tudod megvásárolni a továbbképzésen.


NEHÉZFÉM KIVEZETÉS ELŐADÁS ÉS GYÓGYÍTÓ MÉDIUM KÖNYVBEMUTATÓ

A továbbképzést vezeti: Dr. Csomai Zita orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta

A továbbképzés időpontja: 2017. február 24. péntek 9.30-15.00

Helyszín: MEDCITY, Budapest, IV. kerület Megyeri út 53. II. emeleti előadóterem

Díja: 12500Ft/fő (A továbbképzés anyagát jegyzet formájában minden résztvevő megkapja.)

Jelentkezés: drcsomai@gmail.com

A továbbképzésen való részvételhez előképzettség nem szükséges!