Ismerd meg Anthony William, a Gyógyító médium gyakorlati, receptekkel és mintaétrendekkel tűzdelt kézikönyvét személyre szabott  tisztítókúrádhoz.

Milyen gyakran szoktad kitakarítani a lakásodat vagy az autódat? Mindannyian nagy gondot fordítunk arra, hogy életterünk tiszta és ápolt legyen, de vajon mi a helyzet saját magunkkal, szervezetünkkel és belső szerveinkkel? Anthony William, a Gyógyító Médium New York Times sikerlistás szerzője most összeállítja személyre szabott tisztítókúrádat, amely valóban azokat a területeket célozza meg testedben, ami ápolásra, karbantartásra, vagy prevencióra szorulnak! 

Azt mondják, az életben az egyik legfontosabb dolog felismerni és hatékonyan elkülöníteni egymástól azokat a területeket, melyekre képes vagy hatással lenni azoktól, amelyekre nincs befolyásod. Az, hogy nap mint nap mennyi méreganyaggal vagy nem várt stresszforrással találkozik szervezeted, sokszor nemcsak rajtad múlik. Bár kiváló stratégiák léteznek ezek megfékezésére, ennél többet is tehetsz önmagad egészségéért pontos és tudatos táplálkozással.

Tisztítókúra, a létfontosságú fegyver

Anthony William, a Gyógyító médium célja és küldetése, hogy ne kelljen felszállnod a gyógyulás körhintájára – így nevezik azt áldatlan állapotot, amikor valaki orvostól orvosig jár a problémájával, gyakran hiába. Anthony New York Times bestseller könyveiben elmagyarázza a zellerkúra semmi mással nem pótolható előnyeit, vagy felhívja a figyelmet rá, miért nem támadtak soha ilyen nagy erőkkel a krónikus betegségek, mint napjainkban. 

A Gyógyító médium most egy olyan átfogó, alapos és gyakorlatias könyvet ad a kezedbe, amely személyre szabottan, fotókkal és receptekkel tűzdelve mutatja meg, hogyan tisztíthatod meg szervezeted rendszeresen a felgyűlt méreganyagoktól, és hogyan veheted elejét az olyan kellemetlen betegségek és tünetek megjelenésének, mint az ekcéma, a Lyme-kór, a ciszták, az endometriózus, a bélproblémák, a testúlygondok, az autoimmun betegségek, a szorongás, kiégés, vagy a tartós kimerültség.

Egy láthatatlan ellenség szorításában

Ha azt gondolod, hogy téged elkerülnek a szervezetedben lassanként felgyülemlő méreganyagok, ideje kezedbe venned ezt a könyvet – vagy szimplán csak körülnézned a fürdőszobádban, a hűtődben és a hálószobában. Mesterséges összetevőktől hemzsegő parfümök, arckrémek, légfrissítők, mosószerek, sminkek, mesterséges ételszínezékek és -ízesítők, élelmiszerekben megbújó térfogatnövelő és tartósítószerek, valamint a mindenhol jelenlévő elektromos kütyük okozta sugárzás és szennyezés vesz körül. A sok apró faktor könnyen összeadódhat, és lehet, hogy később nyújtja be a számlát – viszont saját döntésed, hogy mennyire készülsz fel rá. Anthony arra kér, hogy ne csak akkor tegyél egészségedért, mikor már küszöbön áll a betegség, hanem most, ebben a pillanatban is használd ki a rendelkezésedre álló lehetőségeket, és csökkentsd szervezeted toxikus szennyezését, akár egyetlen aprócska lépéssel is.

 

Hogyan szabadulhatsz meg a káros anyagoktól?

Ahogy a piszkos ruhádat kimosod, úgy tudod a szervezeted is megtisztítani az őt károsító anyagoktól, vagy csökkenteni azok hatását. A Tisztulj és gyógyulj című könyv úgy működik, mint egy személyre szabott tudásbázis. Elmondja, mi mindent tehetsz akár még ma saját egészségedért, és mik azok a hosszú távú javaslatok, melyek apró változtatásokkal visznek egyre közelebb egy tisztább és jobb élethez. A könyv fejezeteiből könnyen ki tudod keresni, melyek az eszköztár azon részei, amik neked személy szerint segíthetnek. 

Megtudhatod, hogy az időszakos böjt miért nem azonos a tisztítókúrával, mi a különbség a lépréselés és a rostbevitel között, mik a problémás élelmiszerek és azt is, hogyan és milyen tünetek alapján válaszd ki a hozzád legjobban illő tisztítókúrát akár úgy, hogy valamilyen élelmiszer-intoleranciával küzdesz. Anthony bevezet a 3:6:9 felosztású tisztítókúra alapjaiba, konkrét diéta típusokat, mennyiségeket és élelmiszer csoportokat ajánl, ahogyan listázza azt is, mit érdemes elkerülnöd. 

 

 

Tisztítókúrák célzott betegségekre és a bennfentes irányelvek

Ha valamilyen célzott betegségre vagy problémára keresel tisztítókúrát, akkor is jó helyen jársz. Anthony fejezetről-fejezetre vezet végig a leggyakoribb toxikus szennyeződéseken a különféle kórokozókon át a nehézfémekig, és hasznos tippekkel lát el azzal kapcsolatban, mi ajánlott és mi káros a tisztítókúra ideje alatt. Kitér rá, hogyan és mivel szabhatod még jobban személyre tisztítókúrádat, illetve szükség esetén mit-mivel válthatsz ki. A minta-menüsorokon túl több mint 75 gyönyörűen fotózott, pontos recept vár, melyek szakácskönyvként és kedvcsinálóként szolgálnak számodra. 

Anthony a könyv végén kitér a tisztítókúra érzelmi oldalára is, hiszen a bűntudat elengedése és a mindent befolyásoló önszeretet fontos tényezők és elhanyagolhatatlan szempontok, ha egy tisztítókúra sikerességéről van szó. A legutolsó fejezet egyfajta enciklopédia: konkrét tünetekre és betegségekre kereshetsz rá, melyek kiváltó okai mellett tájékozódhatsz azokról a természetes gyógymódokról, amelyek egyszerűen, hatékonyan és tartósan képesek segíteni.

Ahogy te is látod, a Tisztulj és gyógyulj legalább négy könyv egyben. Nemcsak olvasnivaló, eszköztár, szakácskönyv, dietetikai gyűjtemény, táplálkoás stratégiai tanácsadás és enciklopédia, de egyben korunk egyik legnagyobb holisztikus gyógyítójának azon törekvése, hogy jobb, teljesebb és tartalmasabb életet élhess. Ahogy ő mondja:

“A tisztítókúra éveket ad vissza az életünkből. Olyan éveket, amelyek elvesztéséről nem is tudtunk, és fogalmunk se volt róla, hogy visszakaphatjuk. Ez a te esélyed. Ragadd meg!”

 

Forrás: Tisztulj és gyógyulj

 

Ajánlott könyvek:

TISZTULJ ÉS GYÓGYULJ

SZUPERIMMUNITÁS

HOGY NE HALJ MEG