Méregteleníts!

Figyeljük csak meg, hányszor fordul elő, hogy újra játsszuk a múltat? Tudnunk kell, hogy ez viszont megrendítő ütést mér a hétköznapi életére.

Lássuk, mi is történik akkor, amikor rossz érzésünk támad. Észleljük az érzést, és nyugtalanná válunk miatta. Kétségbeesett törekvésünkben, hogy megszabaduljunk a „rendellenesség” érzésétől, általában három módszerrel próbáljuk megváltoztatni a belső nyugtalanság állapotát.

Először is azonnal visszahajítjuk az érzelmet. Azaz elveszítjük az önuralmunkat, belerúgunk az ajtóba, sírva fakadunk.
Másodszor, megkíséreljük eltéríteni úgy, hogy valami más felé fordítjuk a figyelmünket (például vigasztalásképpen eszünk, alkoholt iszunk, tévét nézünk).
A harmadik módszerrel megpróbáljuk elfojtani abban a reményben, hogy „majd az idő meggyógyít”. Így természetesen a helyzet megoldása nélkül éljük tovább az életünket.
Hagyjuk, hogy kisebb-nagyobb külső körülményeink vezéreljék érzelmi reakcióinkat. Ez pedig mélységes belső konfliktushoz, nyugtalansághoz vezet. Való igaz, hogy a külső események érzelmet kelthetnek, de soha, semmilyen körülmények között nem határozhatják meg egy helyzetre adott válaszunkat. Ne higgye, hogy az érzelemmentes zombi az eszményképem. Szükségünk van érzelmi kapcsolatainkra, mert nélkülük örömöktől és gyönyöröktől mentes, gépies életet élnénk. Érzelmi viszonyaink azonban nem válhatnak annyira szélsőségessé, hogy megbontsák személyes egyensúlyunkat. Minden érzelmi probléma egetverő belső feszültséget teremt, és súlyos működési zavarhoz vezet az aurában.

Gyakran előfordul, hogy a lappangó, megoldatlan negatív érzelmek gátat építenek érzelmi, mentális energiánkban. Ezzel tovább romlik az aura egyensúlyzavara. Az emberek nagy része nem tud szabadulni múltja válságos pillanataitól. Újra és újra lejátssza őket az elméjében. Hihetetlen lélektani és érzelmi feszültség keletkezik ettől mind az asztrál-, mind a mentáltestben. Minden egyes visszajátszással átírjuk a múlthoz való viszonyunkat, és megcsapoljuk az auránkat.

Figyelje csak meg, hányszor fordul elő Önnel, hogy újra játssza a múltat?
Ez viszont megrendítő ütést mér a hétköznapi életére. Érzelmeink közvetlen kapcsolatban állnak világszemléletünkkel, és azzal, hogy otthonosan, boldogan élünk-e a világban.

Ha Önnek alapvetően pozitívak az érzései, akkor szépnek és vidámnak látja a világot. Annak azonban, aki félelemben és gyűlöletben él, ugyanez a világ sötét és unalmas.
Ha nem engedjük ki testünkből a negatív energiát, akkor auránkban, annak is az asztrális szintjén gyülemlik fel ez az érzelmi energia, és megváltoztatja a rezgését. Tudjuk, hogy az asztrális és az anyagi test szoros kapcsolatban áll egymással, egyértelmű tehát, hogy az érzelmek hatással vannak anyagi testünk rezgésére, és végső soron megtámadják az egészségünket.

Hét érzelmi tényező létezik, tanítja a kínai orvoslás, melyek kiegyensúlyozatlansága az emberi test bizonyos szerveinek legyengüléséhez vezethet: a harag, a félelem, a rettegés, a szomorúság, a bánat, a tépelődés és az öröm. Van köztük hasonló, és van, amelyik (például az öröm) ebben a vonatkozásban furcsán cseng a fülünknek.

Harag (a bosszúsággal, ingerlékenységgel, csalódottsággal együtt): a májra hat. Fejfájást, szédülést, magas vérnyomást és gyomor/lép problémát okoz.
Félelem és rettegés: a vesére hat, fülbetegséget vált ki.
Tépelődés (vagyis a túlzott fontolgatás, a túlzásba vitt értelmi erőfeszítés): a lépnek árt. Aggodalmat, kimerültséget és koncentrálási zavart idéz elő.
Öröm (az eltúlzott érzelem – vagyis az izgatottság vagy feldúlt lelkiállapot): a szívre hat. Nyugtalanságot, álmatlanságot, szívritmuszavart tulajdonítanak neki.

Az érzelmi méregtelenítés ugyanolyan fontos, mint a fizikai megtisztulás. Az érzelmek megtisztítása előidézheti a test megtisztulását. És megfordítva, előfordulhat, hogy amint elkezdi a fizikai méregtelenítést, váratlanul negatív érzelmek követelik magukra a figyelmét. Ha így van, nagyszerű – rengeteg dolga lesz. (…)

Energia_titkokAlla Svirinskaya: Energiatitkok

Ötödik generációs gyógyítóként megörököltem azokat a hétpecsétes titokként őrzött technikákat, melyekkel megteremthető a test, az elme és az érzelmek tökéletes egyensúlya. Mivel az én napom is huszonnégy órából áll, véges azoknak a betegeknek a száma, akikkel személyesen foglalkozhatom. Azért írtam meg ezt a könyvet, mert azt akartam, hogy mindenki hozzáférhessen az energia hatalmas titkaihoz. Meg akartam osztani a tökéletes egészség programját az emberekkel. A kötetben található fogásokra tanítom a hozzám járó pácienseket is. Hihetetlenül hatásosak, és nagyszerű eredményeket hoznak – ha lelkiismeretesen elvégzik a gyakorlatokat.
Szándékosan használom a „titok” kifejezést, mert bizton állíthatom, hogy a Nyugat előtt ez idáig ismeretlenek voltak a könyvben közölt módszerek. (- Alla Svirinskaya)

Olvass bele a könyvbe