A vegán és vegetáriánus életmód egyre népszerűbb, ami nem véletlen! A zöldségek és más különböző nyers alapanyagok fogyasztásával fantasztikus pozitív hatásokkal ajándékozod meg tested! Az első és legfontosabb lecke számodra: Minden egyes lépés, amit a zöldségalapú, őrülten csábos életmód felé teszel, hatalmas előrehaladás!

Nem szükséges mindenről lemondanod, amit eddig ettél és szerettél, csak kezdd el beépíteni az étrendedbe a zöldségeket, a magvakat és a növényi eredetű táplálékokat! Kris Carr komplex útmutatóval és őrülten csábos gluténmentes, szójamentes, sőt gyerekbarát receptekkel segíti az elindulást az egészséges és aktív élet felé.

Csapj az újraindítás gombra, és újítsd meg tested a Kris Carr által bemutatott gyulladáscsökkentő növényi alapú étrenddel!

  • Sokszor érzed magad fáradtnak?
  • Rosszul alszol? Súlyfelesleggel küzdesz?
  • Bőröd viszket és kiütéses?
  • Hajápolók ide vagy oda, hajkoronád még mindig leginkább egy szénakazalra hasonlít?

Ápold szépséged, és támogasd belülről ínycsiklandozó és szuperegészséges receptekkel! Ha belevágsz, akkor sem kell böjtölésbe kezdened vagy megtagadni önmagad! Egyél, igyál, érezd jól magad, és arasd le a növényi eredetű fogyasztásáért járó jutalmakat!

Íme az első őrülten csábos növényi eredetű reggelid, mely egy könnyen és gyorsan elkészíthető gluténmentes és gyerekbarát recept!

 

Tanyasi tofurántotta

E laktató, magával ragadó ízű étel receptjében javasolt bármelyik zöldséget kihagyhatod, vagy helyettesítheted más zöldségekkel, amit otthon találsz! A kurkuma mustársárga színével tojásra emlékeztető színt ad a növényi rántottádnak, de ami még fontosabb, rákellenes és immunerősítő hatással is bír!

8C5A6388 Keresd webáruházunkban a könyvet, mely 150 ínycsiklandozó receptet tartalmaz!

Olvass bele a könyvbe