Smoothie recept az ideális testsúly eléréséért, mely alacsony kalóriatartalmú és szuperegészséges! Fogyaszd reggelire, sőt akár vacsorára ezt az alacsony kalóriatartalmú smoothie-t, melynek tápanyagtartalma olyan magas, hogy amellett, hogy egészséges, még laktat is, így éhezés nélkül, könnyedén lendülhetsz formába kívül-belül!  

Az édes mandulás superfood smoothie azért különleges, mert számos pozitív hatása van. A tápanyagokban és vitaminokban gazdag nyers, teljes értékű superfoodok (szuperételek) energetizálnak, öregedésgátló antioxidánsokat tartalmaznak és egyedülállóan magas a vitamin-, valamint ásványianyag-tartalmuk, és nem utolsósorban kiváló smoothie alapanyagok!

Az édes mandulás smoothie előnyei:

  • Alacsony kalóriatartalmának köszönhetően a diétás étrendbe is beépíthető.
  • Méregtelenít és lúgosít, ami tavasszal különösképpen ajánlott.
  • Jelentős mennyiségű „szépítő táplálékot” tartalmaz, így a szépséged ápolását hatékonyan, belülről támogatja.
  • Kalciumban gazdag, így segíti a csontok erősségét.
  • Hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez.

Smoothie recept

Szuperételes smoothie-k az egészséges testsúly elérésért

A smoothie-k magas tápanyagtartalmuknak köszönhetően laktatnak, így akár egy-egy étkezés is kiváltható fogyasztásukkal. Más diétákkal és méregtelenítő kúrákkal szemben, a superfood smoothie-k előnye, hogy megadják azt az energiát, melyre szükségünk van az aktív élethez. A több energiának köszönhetően jobban érezzük magunkat, és így a rendszeres mozgás is könnyed rutinná válik a mindennapokban! Turbózd fel magad superfood kortyokkal!

smoothie

superfood_banner_670x200c-01