Neked mi volt az új évi fogadalmad? Nyomokban egészségesebb étkezés, szigorú diéta a tökéletes alakért vagy teljes életmódváltás? Ha bármelyikbe is belevágsz, egy dologra biztosan szükséged lesz, méghozzá olyan receptekre, melyek megkönnyítik céljaid elérését! Julie Morris több mint száz olyan fantasztikus receptet gyűjtött neked össze egy könyvben, melyek alapanyagai a táplálkozás világának koronázatlan királyai!

Az egészséges ételek elkészítése a megfelelő hozzávalók kiválasztásánál kezdődik, melynek szempontjai sokkal messzebbre kell, hogy mutassanak, minthogy kerüljük a fehér lisztet vagy épp a hagyományos

Ajánlatunk a témában

Ajánlatunk a témában

cukrot. Julie Morris Superfood a konyhában című könyve azzal a céllal született meg, hogy a szervezetre a legtöbb pozitív hatást gyakorló, vitalizáló élelmiszerekből elkészülő egészséges ételeket ismerhessenek meg az érdeklődök, melyek hosszú távú és folyamatos fogyasztása nem kevesebbet generál, mint egészségesebb testet, jobb közérzetet és kiegyensúlyozottabb hétköznapokat. Ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag, gyógyító hatású élelmiszerekből készülő ínyencségek világába kalauzol Téged a szerző, melyek összefoglaló nevükön nem mások, mint a Superfood-ok!

Az első kérdés, ami felmerül benned biztosan az lesz, melyik kedvencedről kell majd lemondanod, ami biztosan nem fog menni.. Azonban a receptek széles repertoárjában olyan különleges finomságok is helyetkaptak, mint a képen látható muffin, melynek fogyasztása az ízlelő bimbóidon kívül a testednek, sőt a lelkednek is valódi élmény lesz! A könyv olyan teljes körű iránymutatást ad, mely a megfelelő táplálkozás megértésétől és megtapasztalásától egészen a minden napszakra és alkalomra kiterjedő fogásokig, édességekig mindent tartalmaz, így a szerző a sokaknak nehézkesnek tűnő elindulástól egészen az új étrended kialakulásig vezető úton végig vezet majd téged.

Hosszabb és egészségesebb életre vágysz? A táplálkozás a kulcs, mely ahogy a nevében is benne foglaltatik táplálnia kell a szervezetet, hogy az energiához jusson. Válassz Te is szuper élelmiszereket, azaz Superfood-ot, melyek minden nélkülözhetetlen vitamint, ásványianyagot, és tápanyagot biztosítanak, emellett pedig betegségmegelőző, immunerősítő, sőt akár gyógyító és öregedésgátló hatással is rendelkeznek. A latin közmondás szerint „ép testben ép lélek”, így ha elindulsz ezen az ösvényen, melyen Julie Morris vezet végig az általa kialakított konyhaművészeten keresztül, akkor a végállomáson ott vár majd Téged a harmonikusabb és boldog élet lehetősége is.

Egy rossz hírünk van mindössze, a könyv hazánkban március elején jelenik csak meg, viszont előjegyzésedet már most leadhatod és akkor kedvezményt is biztosítunk számodra! Rendeld meg most a könyvet és ismerd meg a konyhaművészetének legmodernebb formáját, melynek fő összetevői a Superfood-ok, azaz maga az életerő!

 

 Olvass bele a könyvbe

Jegyezd elő a könyvet kiadói kedvezménnyel!

superfood_banner_670x200c-01