Szerinted nincs szükséged tisztítókúrára? Gondold át még egyszer. A mai világban már a születésünk előtt megjelennek az egészségünket fenyegető krónikus betegségek hátterében álló mérgek és kórokozók, hogy aztán folyamatosan hátráltassanak bennünket később is, amikor a mindennapi életünk során találkozunk velük.

A tisztítókúra létfontosságú fegyver lehet a kezedben, ha tudod, hogyan végezd.

Képzeld el, milyen lehet krónikus betegséggel élni – vagy talán már nagyon is jól tudod. Milyen egy olyan embert látni a közösségimédia-oldaladon, aki tud napi egy vagy két órát edzeni, és nincs látható testzsírja? Milyen azt hallani, hogy ugyanezt te is elérheted, ha felállsz a kanapédról, elmész az edzőterembe, és elkezdesz olyan fehérjeturmixokat inni, mint ő? Milyen azt hallani, hogy ha ehhez nem érzed elég jól magad, akkor biztosan érzelmi problémákkal és negatív gondolatokkal akadályozod saját magadat? Hogy biztosan nem gondolkodsz elég pozitívan, vagy nem úgy kapcsolódsz az univerzumhoz, ahogyan kellene? Mert ilyeneket mondanak az embereknek. Azt mondják nekik, hogy nincs szükségük tisztítókúrára, csak el kell sajátítaniuk az elméjük irányítására indított programot. Azt mondják nekik, hogy ők hozzák létre a saját problémáikat és betegségeiket, és hogy az egész az ő hibájuk. A lakosság egy teljes szegmensének – azoknak, akik a krónikus tünetek realitásával küzdenek – az épelméjűségét kérdőjelezik meg ezzel.

A tisztítókúra tényleg mítosz? Nem. Létfontosságú eszköz minden olyan ember számára, akinek fontos az egészsége. Nagyon is valós technika, mellyel, ha jól alkalmazzuk, a modern világ terhei ellen harcolhatunk.

“Itt nem a legrátermettebb túléléséről van szó. Nem arról van szó, hogy azok, akik nem vergődnek a krónikus tünetek csapdájában, egyszerűen jobban értik az élet titkait azoknál, akik megbetegszenek. Azok élnek túl, akik kevésbé toxikus állapotban jöttek a világra, és sok szeretetet, támogatást kaptak és ugyanakkor rengeteg forrás állt a rendelkezésükre (ez mind számít) – és ez így is maradt a földi életük során. Ha volt már veled olyan, hogy ágyban fekve nézted végig valakinek a bejegyzéseit és fotóit vízesésekről, tengerpartokról és mogyoróvajas smoothie tálakról, és közben azon töprengtél, hogy te hol ronthattad el, ami oda vezetett, hogy a kis matrac-szigeteden kötöttél ki a világtól távol, tudnod kell, hogy nem rontottál el semmit. Nem vagy hibás, sőt. A helyzet az, hogy nem a belső gyengeség, hanem a külső körülmények és az örökölt mérgek és kórokozók határozzák meg, hogy milyen megpróbáltatásokkal kell szembenéznünk – és az is változtathat a sorsán, akit kapott már el betegség. A megoldás az, hogy ismernünk kell a megelőzés és a gyógyulás valódi működését. Anthony William, Gyógyító médium

 

„Ha perspektívából tekintünk a problémára, érthetővé válik, hogy sok krónikus betegség miért nem enyhül még akkor sem, ha a páciensek akár többféle gyógyszeres kezelésnek vagy műtétnek vetették alá magukat.

Az emberek akkor kezdhetik visszanyerni az egészségüket, ha olyan tervük van, amely foglalkozik az alapvető okok és kockázati tényezők eltávolításával vagy csökkentésével, és emellett a szervezet gyógyulását célzó és ellenállóképességét javító stratégiákat is kínál. Az öngondoskodási módszereknek jelentős szerep jut ebben.

Csakhogy felmerül itt egy probléma. Az öngondoskodási terv gyakran éppen az a része az orvosi javallatnak, amelyről megfeledkezünk. És ha foglalkozunk vele, akkor is gyakran merülnek fel kérdések. Hol kezdjem? Mi a fontos? Mennyire kiterjedt az adott módszer, vagy mennyire radikális változásra van szükség az erős hatáshoz? Hogyan tudom kivitelezni úgy, hogy beleférjen a mindennapi életembe? És itt jön a képbe a Tisztulj és gyógyulj.

A könyvet olvasva meglátod, milyen fantasztikus mennyiségű információval lát el Anthony William.
A méreganyagok részletes leírásával kezdi – mik ezek, hol érintkezünk velük, hogyan hatnak ránk, hogyan hivatott a szervezetünk hatékonyan kezelni őket, és miért vall olyan gyakran kudarcot ebben. Ezután azt ecseteli, hogy mit jelent a tisztítókúra, mely esélyt adhat arra, hogy friss, új fiziológiai alapvonalról indítsuk újra a szervezetünket. Megemlít más népszerű filozófiákat is, majd összeveti és kontrasztba állítja őket a sajátjával.

 

Majd végre jöhetnek tisztítókúrák!

A világszerte életeken változtató 3:6:9 tisztítókúrát az alapjaiig lebontja, és egy egyszerűsített, valamint egy haladó fokozatot is kínáló három különböző változattá építi fel. A könyvben ezután következnek az ezeken kívüli tisztítókúrák, melyek mind hűen követik az alapelveit, és még célzottabb stratégiákra fókuszálnak. A tisztítókúrák alapjában véve az általunk választott ételek erejét világítják meg: és itt nemcsak bizonyos fajta élelmiszerekről van szó, hanem arról is, ahogyan kombináljuk és amikor esszük őket. És amikor már azt hiszed, hogy mindent megtudtál, amit csak lehet, Anthony megnyitja előtted hatalmas eszköztárát a konkrét problémákra szabott étrend-kiegészítőkkel (gyógynövények, vitaminok és ásványi anyagok).

 

Az étkezésen alapuló (receptekkel tűzdelt) stratégiák, az étrend-kiegészítő opciók, a spirituális bölcsesség, az erőt adó tanácsok, a miértek, a tennivalók és kerülendők, a hibakeresési tanácsok és az a mélyen együttérző lélek, ahonnan ez az információ származik, teszik a Tisztulj és gyógyulj című könyvet a Gyógyító médium végső forrásává.

Nem irányíthatjuk, hogy a múltban milyen méreganyagoknak vagy stressztényezőknek voltunk kitéve, és az is lehet, hogy most vagy a  jövőben sem mindig tudjuk kontrollálni a környezetünket – az azonban, hogy teszünk-e lépéseket a hatásuk csökkentésére, nagyon is rajtunk múlik. Anthony William ajándéka a világnak az, hogy ehhez ad a kezünkbe hatékony és erőteljes eszközöket!”  – Dr. Ilana Zablozki-Amir, dipABPMR, IFMCP előszavából

 

Mit találsz Anthony William legújabb könyvében?
  • A neked megfelelő tisztítókúra kiválasztásának módját
  • A tüneteid és állapotod okainak mélyreható feltárását
  • A tisztítókúrák során alkalmazandó és kerülendő dolgokat, személyre szabással és helyettesítésekkel együtt
  • Az igazságot olyan trendi témákkal kapcsolatban, mint a szakaszos böjt, a víz- és léböjtölés, a rost, a fehérje, a bulking és cutting módszer, a makrók számolása, valamint a mikrobiom
  • Útmutatást a tisztítókúra során esetleg alkalmazandó étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban
  • Rengeteg információt méreganyagokról, problémás élelmiszerekről, toxikus nehézfémekről és a vírusoktól való megtisztulásról
  • Annak fizikai okait, hogy a tisztítókúra érzelmi tapasztalás lehet
  • Több mint 75 receptet és mintaétrendet a Gyógyító médium tisztítókúrákhoz
  • Spirituális és lelki támogatást emlékeztetőül arra, hogy a gyógyulás csakugyan lehetséges

 

„Anthony nem trükköket vagy múló őrületet kínál az egészség megtalálásához. Az általa ajánlott ételek és tisztítókúrák egyszerűek és nagyon finomak – és MŰKÖDNEK! Ha eleged van abból, hogy az életedben szerepet játszik a fájdalom, a kimerültség, a ködös gondolkodás, az emésztési gondok és számtalan egyéb ronda nyavalya, dobj el mindent, és olvasd el ezt (és a többi könyvét). Gyorsan visszahozza az egészséget és a reményt az életedbe.”

Hilary Swank, Oscar-díjas színésznő

 

Forrás: Tisztulj és gyógyulj!

Ajánlott könyvek:

Tisztulj és gyógyulj!

Csodatévő zeller

Hogy ne halj meg