Anthony William, a Gyógyító médium legújabb könyvében, a Csodatévő zeller-ben a zellerszár különleges erejét mutatja meg. A zöld növény tiszta, természetes és egyszerű lehetőséget kínál arra, hogy megszabadulj a szervezetedben felgyűlt káros méreganyagoktól, hogy krónikus betegségek kialakulását és tovább terjedését fordítsd vissza, vagy hogy köddé változtass olyan lelki terheket, amelyek béklyóként kötnek magukhoz.

Zellerszár, szárzeller, angol zeller, a lényeg ugyanaz: az élet ereje egy látszólag hétköznapi növényben

Magyar fordításban többféle szóval illetjük a hosszúkás, ropogós, zöld növényt, ami  – ez nagyon fontos – nem azonos a zellergumóval! A zellerszár, szárzeller, más néven angol zeller alkalmanként a tonhalsaláta, a mártogatós vagy a hidegtálak sajtkrémmel töltött hozzávalója. Hazánkban egyelőre nem örvend túlzott népszerűségnek, és nem is kapható minden sarkon. Pedig sokkal több erő van benne, mint bárki gondolná – ha tudod, hogyan tedd az életed részévé.

Anthony William – a Gyógyító médium, a Gyógyító ételek, az Egészséges pajzsmirigy és az Egészséges májműködés című sikerkönyvek írója – legújabb könyvében a zellerszárat és annak kipréselt levét állítja fókuszba, amellyel valódi mozgalmat indított el. Elsőre talán hihetetlennek tűnik, de a sokak számára jelentéktelen zöldség, amely gyakran hűtőszekrények mélyén fonnyadozik, tulajdonképpen az egyik legsokoldalúbb gyógynövény. Sőt, több annál! A szerző saját szavaival élve: “Ez nem a megszokott és bevett zöldséglé. Ez egy növényi orvosság.” 

A zeller jótékony hatása, ahogyan még nem ismerted

Eddig is tudható volt, hogy a zellerszár rengeteg – főleg A-, C-, K-, és B – vitamint, ásványi anyagot – kalciumot, magnéziumot, foszfort, folsavat és káliumot – antioxidánst, elektrolitot és rostot tartalmaz, de ez a látszólag egyszerű növény még mindig “fehér folt a térképen”. Továbbra sem tudunk róla eleget, például azt, hogy krónikus betegségek tucatjait képes meggyógyítani és kialakulásukat megakadályozni. 

Anthony William, a Gyógyító médium megállapította, hogy a zellerlé tartalmaz egy konkrét, még felfedezetlen növényi hormont, amely az endokrin rendszer minden egyes belső elválasztású mirigyét – ideértve a hasnyálmirigyet, a hipotalamuszt, az agyalapi mirigyet, a tobozmirigyet, a pajzsmirigyet és a mellékvesét is – táplálja és feltölti.

Ez az egyik oka annak, hogy a zellerlé ilyen csodálatosan képes helyreállítani az egyensúlyt a szervezetünkben; nagy szerepe van abban, hogy az emberek meggyógyulnak és felépülnek a segítségével.

zellerszár szárzeller zeller angol zeller

Zeller termesztése: talán most jött el az ideje?

A Csodatévő zeller tehát feltárja előtted mindazokat az információkat, amelyekre szükséged van, hogy te is megtapasztalhasd a zellerszár levének lenyűgöző gyógyító erejét, és mindenre kiterjedően tisztíthasd meg belülről  a tested. Mik azok a betegségek, amelyek tünetei a szárzeller levének felhasználásával és kúraszerű fogyasztásával megelőzhetők, enyhíthetők vagy visszafordíthatók? Hogy csak néhány, sokakat érintő problémát említsünk: aknék, alzheimer-kór és demencia, autoimmun betegségek, húgyhólyagfertőzések, ekcéma, ízületi fájdalom, lupus, lyme-kór, sclerosis multiplex, PCOS, meddőség, egyensúlyzavarok, szemproblémák, pikkelysömör, rosacea, pajzsmirigy- vagy testsúlyproblémák. A lista bizony nem rövid.

A könyv elolvasása után te is látni fogod, milyen gyakran megesik, hogy a régóta kísértő problémád megoldása végig ott volt a szemed előtt. Számos, talán már ezerszer hiába feltett kérdésre választ kapsz, így a végén egyetlen marad, ami lehet, hogy eddig nem is merült fel benned: hogy lehet az, hogy a zeller termesztése még nem öltött tömeges méreteket a világban? Hiszen a segítségével valóban karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy életminőségünket magasabb szintre emeljük, és még ritkábban látott vendégek legyünk az orvosi várótermekben, a kórházi műtőasztalon, vagy a gyógyszertárban.

Szárzeller receptek, mert ez a könyv nemcsak elmélet, hanem gyakorlat is

Ha azt hinnéd, hogy a Csodatévő zeller csak elméleti szinten foglalkozik a zellerszár kipréselt levének jótékony, egészségmegőrző és gyógyító hatásaival, tévedsz! A könyvben Anthony William nemcsak pontosan elmagyarázza, hogyan végzi a zellerlé gyulladáscsökkentő, lúgosító és életmentő munkáját a szervezetedben, de felvázolja azokat az irányelveket is, melyek segítségével megfelelő módon és sikeresen elvégezheted a zellerlé tisztítókúrát. 

Megtudhatod, hogyan készítsd el a dzsúszt, mennyit és mikor igyál belőle, mire számíts, amikor a tested belekezd a méregtelenítés folyamatába, egyszóval: konkrét, követhető és értelmezhető szárzeller recepteket kapsz. Mindezt kiegészítve olyan válaszokkal, mint hogy hogyan tudod helyettesíteni a zellert szükség esetén, mit tegyél, ha gyümölcsprés helyett turmixgép áll a rendelkezésedre, biztonságos-e a zeller levének fogyasztása terhesség és szoptatás alatt, beveheted-e a gyógyszereidet zellerlével, vagy mennyi időnek kell eltelnie a zellerlé fogyasztása és a reggelid között. 

Így már tényleg nincs más dolgod, mint elindulni egy új úton, hiszen semmit sem veszíthetsz vele. Nyerni viszont annál többet fogsz ezzel az életmóddal, amely már millióknak segített szerte a világon!

zeller termesztése szárzeller receptek szárzeller felhasználása zeller szénhidráttartalma zeller jótékony hatásai

Szárzeller felhasználása: az egyetlen szigorú szabály

Mindössze egyetlen szigorú szabályt kell betartanod a szárzeller felhasználásakor. A zeller levét kell hasznosítanod, és semmi mást! A módszer nem működik, ha bármit is hozzáteszel, ha más zöldséglevekkel kevered, ha ízesíted, fűszerezed, hígítod vagy sűríted. “Semmi sem fogható a sima, friss zellerlé egyszerű erejéhez. Ha félrevezető elméleteket követsz, amelyek bonyolítani próbálják azt, ami soha nem volt arra hivatott, hogy komplikált legyen, egészségügyi zsákutcában találod magad. A könyvben őrzött tudás segít megállnod az igazság talaján.” 

A zeller levének a maga tisztaságában, és abban a halmazállapotában kell eljutnia a szervezetedbe, ahogyan a természet megalkotta. És így kell cselekedned a zellerlé kúra minden egyes napján. 

Zeller szénhidráttartalma

Ezt a kúrát bármilyen diétába könnyedén beillesztheted, hiszen a zeller szénhidráttartalma kifejezetten alacsony: 100 grammra vonatkozó szénhidráttartalma 1,4 gramm. Természetesen a többi zöldséghez hasonlóan a zellerszár és annak leve is lassú felszívódásúnak számít.

A zeller élettani és egyéb jótékony hatásai megkérdőjelezhetetlenek

Ahogy a fentiekben is olvashattad, Anthony William könyve tehát egy egyszerű, karnyújtásnyira lévő, világos és egyértelmű megoldást ajánl. A zöld leveles zeller élettani és jótékony hatásai megkérdőjelezhetetlenek, ám a tiszta zellerlé semmi mással össze nem hasonlítható ereje milliók életére ható, korszakosan új felfedezésnek számít. Eljött a változtatás ideje. A megoldástól mindössze egy lépésre vagy! Szüntesd meg a hiányállapotot egy egyszerű, bárki számára elérhető módszerrel, amely mára globális mozgalommá nőtte ki magát!

Anthony William, a Gyógyító médium feltárja előtted mindazokat az információkat, amelyekre szükséged lesz ahhoz, hogy te is megtapasztald a zellerlé lenyűgöző gyógyító erejét, amely számos testi és lelki betegség ellen képes felvenni a harcot. 

Snippet: Anthony William, a Gyógyító médium legújabb könyvében, a Csodatévő zeller-ben a zellerszár és a belőle préselt  zellerlé különleges erejét mutatja meg.

Ajánlott könyv:

Anthony William – Csodatévő zeller