Ha te is olyan útkereső vagy, aki az egyszerű megoldásokat részesíti előnyben, akkor örömmel fogod hallani, hogy ehhez semmit nem kell összeadnod! A születésnapod száma az egyik legmeghatározóbb számod, és egyszerűen az a nap, amikor úgy döntöttél, világra jössz. Olvasd el a saját születésnapod számáról írtakat.

Elseje

A hónap első napján születettek az elsők a csoportban – vezetők. Sikerre születtél, és mindig mozgásban vagy, keresed a következő kihívást, találmányt és élményt. Kreatív és határozott vagy – született vállalkozó!

Másodika

Harmónia, nyugalom, együttműködés – született békéltetőként kitűnő diplomata vagy tanácsadó válhat belőled, élvezed a kreatív erőfeszítéseket, legyen szó éneklésről, művészi tevékenységről vagy akár kertészkedésről és gazdálkodásról. Feltéve, hogy meg tudsz barátkozni az istállószaggal. Ha így van, még nálam is bátrabb lélek vagy!

Harmadika

Magas szintű kreativitás és önkifejezés – jól tudsz kommunikálni, ami azt jelenti, hogy fantasztikus költő, színész, író, művész vagy zenész válhat belőled. Valójában rengeteg író, rádiós műsorvezető, színész, énekes, előadó és tanácsadó születésnapszáma a 3-as.

Negyedike

A társadalom dolgozó méhecskéi – határozott, szorgalmas és gyakorlatias. A karrier szempontjából előnyös lehet az építőipar, a jog, a műszaki vagy számviteli terület.

Ötödike

Kalandor, a változást és változatosságot keresi az életben. Bármilyen munkát választasz is, keresd azokat a lehetőségeket, melyek rugalmassá teszik és megfűszerezik az életedet.

Hatodika

Hihetetlen támogató. Olyan karriert keress, ahol értékelik a felelősségvállalásodat. Sokkal jobb vezető, mint beosztott válik belőled. Ha ehhez tovább kell képezned magad, tedd meg. Légy büszke magadra, hogy képes vagy rá, és motivációd is van hozzá!

Hetedike

Intellektuális, analitikus, intuitív, óvatos és gondolkodó – a hetes spirituális gondolkodásmódra utal, elemzésre, eredeti és független személyiségre. Ha a hetes a te számod, az emberek gyakran úgy érzik, nem tudnak kiismerni téged, rejtély vagy számukra, és néhányan akár különcnek is tartanak – de ne hallgass a gyűlölködőkre. Hangsúlyozd ki a különcségedet.

Nyolcadika

Pénzügyi biztonság után áhítozol: ambiciózus vagy és céltudatos. Született vezetőként csodálatosan elboldogulsz az üzleti és politikai életben. Igényled a sikert, és erős vágy él benned, hogy elismerjék az eredményeidet. Remek tanácsadó, történész vagy történelemtanár válhat belőled.

Kilencedike

A humanitárius kilencesek gyakran érezhetik magukat szeretethiányosnak és bizonyos értelemben elhagyatottnak, ezért felelősséget éreznek mások boldogságáért, megváltoztatásáért vagy meggyógyításáért. Olyan karrierből profitálnál, ami neked is ad valamit cserébe – mások segítése vagy gyógyítása kiteljesítené az életedet.

Tizedike

Te egy álmodozóból és egy cselekvőből vagy összegyúrva! Ez azt jelenti, hogy nagy ambícióid vannak, és keményen dolgozol, hogy lásd őket megvalósulni. Tudod, hogyan kell a sikert megtervezni, és hogyan kell végrehajtani a tervet – tökéletes kombináció.

Tizenegyedike

Azokhoz hasonlóan, akik születési névszámainak összege 11, te is intuitív vagy és inspiráló. Leginkább gyógyítóként, hírnökként vagy tanítóként tudsz érvényesülni. Látnok vagy és idealista, aki képes másokat vezetni, megérinteni és motiválni.

Tizenkettedike

Kreatív, művészi tehetséggel vagy képes megvilágítani életed minden elemét. Társaságkedvelő vagy: az emberek vonzódnak nyílt, meleg és humoros személyiségedhez.

Tizenharmadika

Stabil ember vagy, és erősen ragaszkodsz a barátaidhoz és a családodhoz, számodra ők a legfontosabbak az életben. Munkádat rendkívül fegyelmezetten végzed, és a környezetedben mindenki számára nyilvánvaló magas az erkölcsi és munkanormád, etikus munkavégzésed és értékrended.

Tizennegyedike

Szereted a kalandokat, rugalmas vagy és könnyen alkalmazkodsz, szereted a változást. Izgalommal tölt el a gondolat, hogy összecsomagolj, és elindulj az ismeretlenbe. Szeretsz utazni és szerencsés típus vagy.

Tizenötödike

Utkeresok_kezikonyve_b1_800px

Olvass bele a könyvbe

Kedves lélek vagy, nagylelkű, megértő, és figyelmes hallgatóság. Ezért született gyógyító vagy, az emberek hajlamosan megosztani veled a problémáikat, és a veled folytatott beszélgetés után könnyebb szívvel mennek tovább.

Tizenhatodika

Az örök válaszkereső – mélyen legbelül szükségét érzed annak, hogy megértsd az életben láthatatlan dolgokat, tudod, hogy a világ több, mint amennyit látunk belőle, és kíváncsian érdeklődsz minden iránt. Lesznek időszakok, amikor a magasabb dimenziókat vonzóbbnak találod a való világnál, ezért az a küldetésed, hogy észben tartsd: te nem igazi angyal vagy, hanem földangyal!

Tizenhetedike

Karrieredben sikeres vagy, és utadat bőség övezi. A legjobb dolgokat is megengedheted majd magadnak, és élvezed ezt az életstílust és az élet örömeit. Átlátod a dolgok lényegét, és tetszik, amit látsz.

Tizennyolcadika

Békítő és született humanitárius vagy, szeretnél javítani az emberek életkörülményein. Nagylelkűen megosztod energiádat és tudásodat másokkal, akkor érzed magad igazán elégedettnek, ha segíthetsz másokon. Valójában minél többet adsz másoknak, annál többet kapsz vissza az élettől.

Tizenkilencedike

Úttörő vagy, és büszke a függetlenségedre, önbizalmadra és eredeti életértelmezésedre. Higgadtan állsz a problémákhoz, és annyira magabiztos vagy, hogy nem riadsz vissza a kockázatvállalástól. Meg tudod védeni magad, és ez nagyon szuper.

Huszadika

Érzékeny lélek vagy, és erősen hat rád a környezeted. Ezért fontos, hogy éles elméjű, pozitív gondolkodású, szeretetteljes emberekkel vedd körül magad, és gyakorold az önszeretetet.

Huszonegyedike

Társaságkedvelő, kreatív ember vagy. A képzeleted vadul száguld, ezért kitűnő mesélő, látnok és gondolkodó vagy. Kreatívan gondolkodsz, és mindig te vagy a buli kulcsfigurája.

Huszonkettedike

Küldetésed, hogy megépítsd az alapot. Rendelkezel a vízióval és azokkal a készségekkel is, melyek szükségesek egy szervezet, gyakorlat vagy vállalkozás felépítéséhez, és ösztönző, stabil és alapító erőként funkcionálsz, biztosítva, hogy az egész építmény sziklaszilárd alapokon nyugszik.

Huszonharmadika

Az életet élni kell, és te mindent ki akarsz próbálni az életben. Könnyen alkalmazkodsz, ez lehetővé teszi, hogy hirtelen környezetet válts, s ez mind része az utazásodnak. Empatikus és érzékeny vagy, könnyedén ráhangolódsz másokra. Néha úgy érzed, nehezen barátkozol, de valójában olyan gyakran vagy úton, hogy észre sem veszed, milyen gyorsan kötsz új ismeretségeket.

[row][col_3]

Huszonnegyedike

Nagyon földhözragadt vagy, és nagyon fontosan számodra a gyökereid. Számodra a családod és a barátaid az elsők, és élvezed, hogy az életedben egyensúly uralkodik. Szorgalmasan dolgozol, ugyanakkor sok időt szakítasz a kikapcsolódásra is.

[/col_3][col_3]

Huszonötödike

Logikus, gyakorlatias gondolkodású ember vagy, aki az ösztöneire hallgat, és képes átlátni a dolgokat. Szereted a tényeket, ezért nagyon jó vagy kutatómunkában és problémamegoldásban egyaránt. A probléma helyett mindig a megoldásra összpontosítasz.

[/col_3][col_3]

Huszonhatodika

A pénz folyamatosan áramlik feléd, vonzod a jó üzleti lehetőségeket, és sikereidnek köszönhetően kellemes életstílusban van részed. Reálisan gondolkodsz, és néha túl kemény vagy magadhoz – gondolj arra, mit értél el eddig, és néha légy elnézőbb magaddal.

[/col_3][/row]

Huszonhetedike

Született vezetőként célod, hogy másokat vezess és inspirálj. Kiemelten kreatív személyiség vagy, erősen vonz az alkotás és a humanitárius munka, ezért kiváló író, előadó vagy szónok válhat belőled.

Huszonnyolcadika

Ambiciózus vagy, és szeretsz haladni azzal, amit csinálsz. Az életedben felbukkanó embereket mindig arra ösztönzöd, hogy hozzák ki magukból a maximumot. Bár magabiztos vagy, szükséged van a bátorításra, és szívesen vezetsz támogató és hálás csapatot.

[row][col_3]

Huszonkilencedike

Éleslátásod páratlan, és sokkal kreatívabban és ötletesebben gondolkodsz, mint az emberek többsége. Szereted a színeket és a képeket, remekül tudsz vizualizálni, ezért hatodik érzéked révén könnyedén meg tudod jósolni egyes helyzetek kimenetelét.

[/col_3][col_3]

Harmincadika

Szépen öltözködsz, büszke vagy a megjelenésedre és az otthonodra, valamint a munkádra, hogy még szebbé tedd az életet. Személyiséged és stílusod karizmatikus, inspiráló és elragadó.

[/col_3][col_3]

Harmincegyedike

Stabil, erős típus vagy, gyökereid fontosak számodra. Értékeled a családodat és a barátaidat, és nagyon hűséges és logikus típus vagy, amikor arról van szó, mi a legfontosabb az életben.

[/col_3][/row]

Részlet Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve című könyvéből.