Ilyenkor csendesebb a város, izzik az aszfalt, kapcsolj ki hát te is, pihenj egy nagyot, töltődj fel!

Mindenkinek szüksége van némi kikapcsolódásra, lehűteni a testet, felfrissíteni az elmét például a Balaton partján, egy árnyékos teraszon, vagy ha más nem, otthon, egy jó olvasmány társaságában. Hiszen bárhol legyél is, az igazán pihentető percek tökéletes kiegészítője lehet egy könyv, amely ellazít, izgalmas és új világokat tár fel előtted, motivál.

Könyvajánlónk a nyári láblógatás idejére kínál inspiráló és mély köteteket a testi-lelki feltöltődéshez, a tökéletes ellazuláshoz.

5edesviz_konyv2Rachel Brathen – Jógacsaj

Lendülj formába te is Rachel Brathen jógagyakorlataival, kóstold meg mennyei receptjeit, szívd magadba a Jógacsaj életigenlő, pozitív kisugárzását, és egyszerűen csak élvezd az életed!

5edesviz_konyv3Anand Dilvar – Rab

Minden áldott nap alkalmad nyílik rá, hogy újrakezdd az életed. Tedd meg hát most! Ebben segíthet ez a letehetetlen, magával ragadó regény, amely megmutatja az utat a személyes szabadság felé.

5edesviz_konyv4Florence Scovel Shinn – A karmának nincs humorérzéke

Ismerd meg a kimondott szó erejét ebből az időtlen klasszikusból! A pozitív életszemlélet és az ezt tükröző és támogató szóbeli megerősítések egy jobb és gazdagabb élethez segítenek minket.

5edesviz_konyv1Gabrielle Bernstein – Az univerzum mindenben támogat

A legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak az, hogy megpróbálsz bízni abban, hogy az univerzum mindenben támogat. Használd az univerzum energiáinak áramlását arra, hogy erőre kapj és támogatást találj, ha elveszett vagy, hogy biztonságra lelj, szemben a bizonytalansággal.

5edesviz_konyv5Anna Barnes – Nyugalom

Lépj ki a mókuskerékből, itt az ideje, hogy átadd magad a pihenésnek! Nyári esték, lágy szellő, szentjánosbogarak, egy pohár bodzaszörp és a Nyugalom… Anna Barnes könyvének segítségével játékosan, vidáman lépegethetsz a teljes ellazulás felé.