Van egy energiapont a tenyeredben, amely a szívedhez kapcsolódik. Ezt a pontot a kezek szívének, vagy más szóval talahridaja-marmának nevezik az ájurvéda ősi tudományában. Ha kinyújtod a kezed, és arra koncentrálsz, hogy szeretetet küldj valakinek, a tenyered reagálhat arra az energiára, amit kibocsátasz, és meleg bizsergést érezhetsz. 

Most szeretetet küldök neked. A tenyerem nyitva van és lüktet, mint egy szív, amely csordultig megtelt szeretettel és hálával irántad, amiért befogadod azt az energiát, amit ezekbe a szavakba öntöttem. 

Ebben a könyvben a test egy másik energiapontjáról fogok beszélni neked. Vonalnak hívják, és a fejed búbjától a tested középvonalán lefelé haladva a talpadig tart. Amikor igazodsz a Vonal energiájához, érezni fogod, hogy isteni szeretet fut át rajtad.

 

Ez az a szeretet, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy begyógyíthassuk sebeinket, és olyannak lássuk magunkat, amilyenek vagyunk: csillagpor az Univerzumból, a Föld magvai, a létezés dimenzióit átívelõ lelkek, valamint belső spirituális kapcsolattal rendelkező lények. 

 

A Vonaladon keresztül konkrét utasításokat kapsz arra vonatkozóan, hogyan mutasd meg magadnak ezt a szeretetet. Ezeket üzeneteknek hívják, és a nap minden másodpercében megállás nélkül futnak keresztül a benned lévő Vonalon. Az Akasa Krónika nevű nem fizikai birodalomból küldik őket. A Krónika mindannak az energetikai lenyomatát tartalmazza, amit a lelked valaha is átélt ebben az életben, valamint minden más életben, melyben valaha is része volt. 

A te Vonalad a közvetlen kapcsolatod ezzel a birodalommal. Amikor megkapod a Vonalon keresztül érkező útmutatást, hozzáférsz lelked történelméhez, és lehetőséged nyílik arra, hogy megtanuld, hogyan élhetsz összhangban energiád leghitelesebb, legmélyebben együttérző és leginkább megtestesült kifejeződésével, melynek neve: a Legfelsőbb Éned. Amikor a Vonaladat használod, olyan, mintha a Legfelsőbb Éneddel kommunikálnál arról, hogy miként bontakoztathatod ki ezt az isteni minőséget az életedben. 

Vonalad segít eligazodni a kis, mindennapi pillanatokban, összhangban a Legfelsőbb Éneddel, s elvezet azokhoz a képességekhez, célokhoz és leckékhez, amelyeket a lelked hozott el ebbe az életbe. Ez az a gyógyír, amelyre a lelkednek szüksége van ahhoz, hogy gyógyulni, növekedni és fejlődni tudjon. Használd ezt a gyógyírt önmagad és a világ gyógyítására is. Üzeneteidet áthatja az isteni szeretet energiája, és amikor ezen útmutatás szerint cselekszel, úgy fogod érezni, hogy ez a szeretet támogat: a Legfelsőbb Éned felemel, irányít és erőt ad. Ez a szeretet olyan, mint egy világítótorony, amely megmutatja azt az utat, melynek mentén visszatalálhatsz ahhoz a valakihez, akinek lenned kell ebben az életben. 

Az Akasa Krónika nem új fogalom. Azóta létezik, mióta az energiával bíró lelkek elkezdtek fizikai formát ölteni. Az idõk során sokféle módon fértek hozzá ezekhez a feljegyzésekhez az emberek a világ minden tájáról. Most egy olyan új módszert tanítok meg neked, melynek segítségével hozzáférhetsz az Akasa Krónikához, amely ugyanakkor összhangban van korunk energiájával. Ez egy új módja annak, hogy elfogadd és megértsd, hogyan vezet téged a lelked ebben az életben. 

Olyan korban élünk, amely támogat téged ezen az úton. Kollektív szinten sokan felismerjük, hogy a régi élet- és létmódok már nincsenek összhangban legfőbb javunkkal. Olyan sokáig megmondták nekünk, hogy kiknek kell lennünk, mit kell gondolnunk, és hogyan kell éreznünk magunkat, míg végül eljutottunk oda, hogy már nem ismerjük magunkat. Most fontosabb, mint valaha az a feladatod, hogy hazatérj önmagadhoz – ahhoz a valakihez, akit a lelked választott ebben az életben.

 

 

Az isteni szeretet egyéni, gyönyörű kifejeződése vagy,
és a Vonalad révén megismerheted önmagadnak
ezt az arculatát. 

 

A Fények Köre (The Pinnacle), az általam csatornázott energiák csoportja a következőt közölte velem: „Amikor úgy érzed, mintha sötétben tapogatóznál, pont akkor kell visszatérned a szeretetnek ebbe a terébe, és még inkább észre kell venned a suttogásokat. A halk, finom suttogások formáját öltõ üzenetek mutatják a hazafelé, önmagunkhoz visszavezetõ utat. Gyökértelennek érzed magad? Instabil vagy? Esetleg bizonytalan? Ez azért van, mert nem vagy otthon. Teremts otthont saját magadban. Itt kell horgonyoznod. Vesd meg a lábad saját otthonodban, önnön magadban. Itt kell lenned, sehol másutt. 

Azt ígérem neked, hogy ha elolvasod ezt a könyvet, megtanulod, hogyan szeresd magad és hogyan bízz magadban annyira, hogy végül hazatalálj igazi énedhez. Ez egy utazás. Ugyanakkor csak a kezdet – nem ér véget, amikor becsukod ezt a könyvet. Amikor a Vonalban élsz, mindennap a tudatában vagy annak, hogy minden, amit mondasz, teszel és gondolsz, képes megtartani a Legfelsőbb Énedhez fûzõdõ kapcsolatodat és a benned áramló szeretetet. Mindemellett pedig megtapasztalod, a maguk valójában éled át az érzéseidet, feltárod a különféle kiváltó okokat, begyógyítod a sebeidet, továbbá eltökélten, méltósággal és önnön magadra támaszkodva elkötelezed magad lelked növekedése, tanulása és fejlődése mellett. 

Ezen az utazáson bepillantást nyersz a belső világodba, és meglátod, hogy minden, amit érzel, egyfajta hívás önmagad megismerésére: a lelked szólít téged. Minden pillanat alkalom arra, hogy odafigyelj a Vonalon keresztül kapott üzenetekre, melyek további információkat, jelentéseket, kontextusokat, illetve a következő teendőiddel kapcsolatos útmutatásokat hordoznak. Rétegről rétegre lehántod érzelmeid burkát, megtapasztalod lelked kapcsolatait más helyekkel, időkkel és emberekkel, és feltárul előtted, miért vagy itt a Földön pont most, valamint megvilágosodik számodra az is, hogyan akar a lelked növekedni és fejlődni a tapasztalataid révén. Ezen az utazáson az eddiginél sokkal mélyebb szinten ismered meg majd önmagadat, és megtanulod, hogyan vészeld át a kihívásokkal teli helyzeteket, illetve hogyan élj egy gyönyörûen összehangolt, lélekazonos és feltétel nélküli szeretetben gazdag életet. 

Azért vagyok itt, hogy az Akasa Krónikád bölcsességével egy újfajta életszemlélet kialakításában útmutatást adhassak. Fogom a kezed, de azt szeretném, ha a könyv olvasása közben egy bizonyos ponton a szívedre tennéd a kezed, hogy érezd a szeretetet, ami átjár téged. Amikor meg tudod mutatni magadnak ezt a szeretetet, megtanulhatod, hogyan bízz minden üzenetben, amit kapsz, s hogy teljes lényeddel higgy abban, hogy már ebben a pillanatban mindened megvan ahhoz, hogy önmagad vezetője légy. 

Forrás: A Vonal

 

Ajánlott könyvek:

A VONAL

A siker alapelvei könyv

AKASA-KRÓNIKA

TITKOK KÖNYVE