Férj hozzá az Akasa-krónika szívéhez az Ösvény-imádság által. Spirituális betekintés, útmutatás és bölcsesség életed minőségének javítására Dr. Linda Howe könyvének segítségével.

Dr. Linda Howe a spirituális tudományok doktora, a személyes megerősödés és átalakulás céljából az Akasa-krónikához való hozzáférés vezető szakértője és úttörője. A legtöbben az Akasa-krónika szívébe vezető Ösvény-imádság módszer© megalkotójaként ismerik, valamint arról, hogy ezt a spirituális forrást mindenki számára elérhetővé tette

 

Az Akasa-krónika

Az Akasa-krónika minden Léleknek és a Lelkek emberi utazásának egy vibrációs archívuma. Az emberi szemnek láthatatlan, de az Ösvény-imádság módszere által hozzáférhető. A Krónika minden valaha létezett emberből épül fel, mindenki benne van – kivétel nélkül.

 

Ez az:

  • az Univerzális Elme, Szív és Akarat konvergencia-zónája
  • a Lelket a Forrással összekapcsoló energetikai kötőszövete
  • a Fény egy hídja a személyes ébredéshez és átalakuláshoz

 

„Az Akasa sokkal több egy kozmikus fényfürdőnél, inspirálóbb, mint bármely más szakrális tér, amellyel addig találkoztam,
és olyan spirituális bölcsesség rejlik benne, amely a mindennapi életben is segítséget jelent.”
– Dr. Linda Howe

 

Ez a kor az Ébredő Spirituális Tudatosság Kora – és ez az időszak semmi más korhoz nem hasonlítható. A kollektív tudatosság változása jellemzi, amely Lélekről Lélekre történik. Mindnyájan úgy döntöttünk, hogy itt leszünk ennek a fontos átalakulásnak az idején. Ahhoz, hogy sikerrel teljesítsük a spirituális küldetésünket, hatékony erőforrásokra van szükségünk. Az Akasa-krónika pontosan ilyen: egy végtelen spirituális erőforrás az átalakulásunkhoz, amely igen hasznos a jelentős fejlődés ezen időszakában, és tökéletesen megfelel az igényeinknek. A Krónika segít, hogy érzékeljük, hol tartunk egyénként és fajként, ily módon meg tudjuk ragadni a kínálkozó lehetőségeket.

Ebben az új korszakban a felfogásunkban sok minden változik, többek között az identitásunk is. A történelem során a családunk, a kulturális vagy vallási csoportjaink, vagy akár politikai hovatartozásunk alapján határoztuk meg magunkat. Ez változóban van. Most már szabadon odaállhatunk mások mellé – függetlenül a vérvonaltól és a földrajzi határoktól –, akikkel osztozunk a hitünkben, értékrendünkben és életszemléletünkben. Ennek eredményeképpen külső meghatározás helyett belsőleg, személyesen azonosítjuk magunkat.

Az Akasa-krónikával folytatott munka ideális forrás ezekben az időkben, és spirituális volta miatt egyben sokak számára elérhető – egyáltalán nem vallásos jellegű, és nem kapcsolódik semmilyen dogmához vagy intézményhez. A változás néhány fontos területen is érzékelhető: a spirituális érettség éretlenségtől való megkülönböztetése; az Egységünk valósága az elkülönülés illúziójával szemben, és a hibáztatás helyett megjelenő személyes felelősség. Az emberiség lényegében az emberi én mint rossz, magjában sérült, felvilágosulatlan bűnös felfogása felől a megváltoztathatatlan jóság, a Végtelen Fény és a lényünk központjában lakozó Isteni Erő felismerése felé tart.

 

 

„Az Akasa-krónikában való spirituális gyakorlás egy szent lehetőség.

 

Ezért az alábbi alapszabályok úgy alakultak ki az idők során, hogy a harmonikus kapcsolatokat támogassák, méltó megbecsülésben részesítve minden érintettet. Ezeknek az alapszabályoknak a figyelembevétele és betartása segíti a spirituális érettséget, és hozzájárul a kedvesség és tisztelet kultúrájához, ami áldás mindannyiunk számára. Tiszteljük együtt mindazok bölcsességét, együttérzését és tiszteletreméltó elkötelezettségét, akik részt vettek ebben a munkában.

  1. Engedd meg magadnak, hogy tanítvány legyél ezen az órán. Megérdemled, hogy mindent megtanulj, amire képes vagy.
  2. Ez nem egy általános tanítás az Akasa-krónikáról, sokkal inkább egy konkrét eljárás, amely az Ösvény-imádság alkalmazásával fér hozzá az Akasa-krónika szívéhez.
  3. Miközben ezt az új módszert tanulod, tartózkodj más rendszerek vagy technikák használatától. Ha egy másik diszciplína szakértője vagy, kérlek, add meg magadnak a lehetőséget, hogy egy kezdő elméjével tanuld ezt a módszert.

 

Az Akasa-krónika: Tárd fel az igazságot című könyv így épül fel:

Hogyan olvasd az Akasa-krónikát?

Az eljárással és az alapelvekkel kezdjük, hogy az Akasa-krónika szívéhez vezető Ösvény-imádság módszerével tudatosabb kapcsolatba kerülhess a Lelkeddel.

Itt az Akasa-krónika felfedezésére, valamint a fejlődésed és átalakulásod szempontjából benne rejlő lehetőségekre és ígéretekre összpontosítunk. Szerepelnek benne a sikeredet támogató alapvető fogalmak, beleértve az Akasa Abszolutumokat és a személyes átalakulást célzó spirituális munka Akasa-megközelítését.

 

 

Gyógyulás az Akasa-krónikán keresztül:

Miután helyükre kerültek a szilárd alapok, Gyakorlóként a gyakorlatok felfedezésével és végzésével egyre jobban érteni fogod az Akasa-krónika általi gyógyító munkát. Sokféle módja van, hogy elmélyedj az elhatározásodra vonatkozó problémákban – például normák felállítása, amivel megkönnyítheted saját magad számára a másokkal való jelentős, hatékony és átalakító munka végzését. A célunk ebben a részben a személyes gyógyulás és átalakulás, önmagaddal és másokkal való megbékélés, a korlátozó mintáktól való nagyobb szabadság megtalálása, és a másokkal való hatékony munkád finomítása.

Itt felfedezzük a nem kívánt ősi minták gyógyításának, a múltbeli életek kibékítésének és az energiagyógyítás protokolljait. Természetes megvizsgáljuk a Karma Akasa-szemléletét, és megtanuljuk, hogyan lehet megszabadulni a kedvezőtlen karmamintáktól. A könyvben továbbá szerepelnek vezetett meditációk és megerősítő gyakorlatok. Először a saját gyógyulásunkra, majd a másokkal folytatott munkára összpontosítunk, azt az elvet véve alapul, hogy csak azt tudjuk továbbadni, amit mi is megtapasztalunk. Nincs okunk a bátortalanságra; a gyakorlás az Ösvény.

 

A Lelki Céljaink manifesztálása:

Terjeszd ki a Lelki Céljaid tudatosságát, tapasztalatait, kifejezését és élvezetét ebben az életben!

Itt a lehetőség, hogy felismerd egyedi hasznosságodat és hozzájárulásod értékét a világban, és megszabadulj az erőteljes önkifejezést akadályozó korlátoktól. Mivel ez az élet az, amikor életre keltheted a Lelki Céljaidat, ez a munka ebbe az irányba fog terelni téged. Megvizsgáljuk a Lelked természetére, céljaira, valamint a Lelki Céljaidnak a sorsoddal való összefüggésére vonatkozó alapvető tudnivalókat a Krónikában, amelyet a jóllét, a bőség, a pénz, akadályok, gátak, sőt, az önszabotázs spirituális értelmezése követ. Fedezd fel azokat a feltételeket, amelyek segítik a jóllétedet, és megbékéltetnek a más életekben hozott döntésekkel, amelyek még mindig hatással vannak rád. 

Mivel a végtelen igazság benned él, ez legalább annyira emlékeztető, mint emlékezés. Együtt kialakítunk egy biztonságos teret és megvilágítunk egy jól meghatározható ösvényt, hogy megszabadulhass a régebbi elképzeléseidtől, hogy ki vagy, és felfedezd a csodálatos igazságot, aki mindig is voltál.

Biztos siker vár; a Lelked belső késztetése vezetett el ehhez a munkához, mert itt van a te időd, és megvan benned a természetes képesség a sikerhez. Élvezd ezt ki!

 

Ajánlott könyvek:

AKASA-KRÓNIKA – TÁRD FEL AZ IGAZSÁGOT

A siker alapelvei könyv

.
AKASA – KRÓNIKA

.
A VONAL