Az Angyali útmutatás jóskártya az angyali vezetőkkel való kommunikáció csodálatos eszköze. Kyle Gray csodálatos kártyapaklija híd a menny és a föld között, amely 44 őrangyal elbűvölő illusztrációját tartalmazza, és minden laphoz tanulságos, támogató és gyógyító üzenetek társulnak.

Az angyalkártyák segítenek tudatos kapcsolatot teremteni a körülötted szüntelenül munkálkodó égi segítőkkel. 

 

Kérj útmutatást az angyaloktól!

Isteni lények állnak készenlétben, és várják, hogy vezethessenek és védelmezhessenek bennünket. Úgy hívják őket: angyalok. Az angyalokat a hagyomány Isten hírnökeinek tartja, de rájöttem, hogy sokkal többről van szó.

 

Az angyalok az isteni szeretet kiterjesztései. Ha úgy képzelnénk el az univerzumot, mint egy hatalmas szívet, amely szív dobog, akkor minden egyes dobbanás egy angyal lenne. Amikor kapcsolatba lépünk egy angyallal, akkor közvetlenül Isten szívével lépünk kapcsolatba. Az angyalok nem különállók Istentől vagy az univerzumtól, hanem egyek vele.

 

 

Mindannyiunknak van egy őrangyala – egy isteni lény, aki velünk van attól a pillanattól kezdve, hogy megkaptuk a lehetőséget, hogy erre a bolygóra jöjjünk tanulni és fejlődni. Ez a lény az angyali vezetőnk.

Angyali vezetőink úgy ismernek bennünket, mint senki más. Őket nekünk teremtették, céljuk a mi fejlődésünk. Azonban az angyalokat spirituális törvények irányítják, így bármennyire is elkötelezettek irántunk, ha nem látjuk őket szívesen, nem avatkozhatnak az életünkbe. Ennek a szabad akaratunk az oka, amely lehetőséget ad, hogy miközben éljük az életünket, tanuljunk és fejlődjünk.

Az olyan angyalkártyákkal való munka, amilyen ez a pakli, segít megnyitni vagy megerősíteni az angyali vezetőnkkel a kommunikációs csatornáinkat. Ők hűségesen ott állnak mellettünk, figyelik az életünket és a fejlődésünket, várják a pillanatot, amikor spirituálisan készek vagyunk a befogadásra, és akkor örömmel küldenek nekünk üzeneteket, jeleket és emlékeztetőket a szeretetükről. Születésünknél fogva jogunkban áll megismerni az angyali vezetőnket.

Az angyali vezetőnk mellett időről időre más angyalok is felbukkanhatnak mellettünk, akik szelíd meglátásokkal segítenek minket. Az angyalaink sohasem fognak ítélkezni felettünk vagy elhagyni minket.

 

Ők a szeretet szemével, teljes együttérzéssel szemlélnek bennünket. Segíteni akarnak, hogy boldogok legyünk és céltudatosan éljünk.

 

 

Az Angyali útmutatás jóskártya

Az Angyali útmutatás jóskártya egy praktikus spirituális eszköz, amely lehetővé teszi a téged körülvevő angyalok bölcsességéhez és támogatásához való hozzáférést.

Vedd birtokba a kártyapaklidat! Bár minden kártyának van egy képe, üzenete és energiája, maguk az üzenetek, az értelmezések és a rajtuk szereplő angyalok nem pontosan körülírtak. Minél többet dolgozol a paklival – hogy hozzáférj a számodra fel kínált isteni útmutatáshoz –, annál pontosabbá válnak az olvasásaid, és végül összeáll benned a kártyákra vonatkozó egyéni értelmezésed. Ez kifejezetten ajánlott.

Azt is fontos megemlíteni, hogy a kártyák az őrangyalokat – az angyali vezetőket – képviselik, akik körülöttünk munkálkodnak. Ez az oka annak, hogy a pakliban szereplő angyalok névtelenek maradnak. Azonban nem némák – a kártyák jelentései azok az üzenetek, amelyeket az őrangyalaink küldenek nekünk. Reményeim szerint érzed majd, hogy kapcsolat van közted és a képek között, és megérted, hogy bár az angyalokat nem láthatod, mégis alakot öltenek, hogy kapcsolatot alakíthass ki velük. És bár sok féleképpen ábrázolják őket, a céljuk mindig ugyanaz: szeretni és vezetni.

Az angyalkártyák olyan fizikai hídként működnek, amelyeket az angyalok arra használnak, hogy megosszák velünk szeretetteljes és segítő üzeneteiket. Ez egy gazdagító, biztonságos és erőteljes rendszer, amit bárki használhat. Engedd, hogy az Angyali útmutatás jóskártya segítsen osztozni abból a spirituális támogatásból, amely veled van most… és mindig.

A kártyák segítenek felfedezni azt a hihetetlen köteléket, amely összeköt az angyali vezetőddel. Vagy inkább újra eszedbe jut ez a kötelék. Az igazság az, hogy az angyalok megismerése nem tanulás, hanem visszaemlékezés. Egykor, mielőtt még ebben a testedben éltél volna, a csillagok között táncoltál az angyalaiddal. Amikor vonzalmat érzel a velük való munkához, az azért van, mert lélekszinten emlékezel.

Az angyalkártyák segítenek tudatosan kapcsolatot teremteni az angyalaiddal, és az Angyali útmutatás jóskártya használata esetén az angyali vezetőd irányításával választod ki az(oka)t a kártyá(ka)t, amelyre az adott pillanatban a legnagyobb szükséged van. Minél nyitottabb vagy az angyalod útmutatására, annál pontosabbak lesznek az olvasásaid.

 

 

Kérj , és megadatik

Az üzeneted:

Kérj, és megadatik!
 Az angyali vezetőd azt szeretné tudatni veled, hogy elérhető a segítség. Arra bátorít, hogy változtass a felfogásodon, és ismerd fel, hogy a legnehezebb körülmények között is lehetséges a csoda. Bármilyen csodára is van szükséged, az már most elérhető számodra. Az angyali vezetőd arra bátorít, ismerd fel, talán blokkoltad a támogatást azzal, hogy nemet feleltél olyan dolgokra, amelyekre igent akartál mondani, és arra kér, hogy ezen most változtass. Amikor elkezdesz igent mondani azokra a tapasztalatokra, amelyek felvidítanak, azzal a támogatás megnövekedett szintjét vonzod be az életedbe.

Bővebb üzenet: 

Úgy érezheted, hogy az imáid nem találnak meghallgatásra, de ez nem igaz. Az angyalok hallanak téged, és azt javasolják, szánj időt annak felmérésére, hogy a munkádban vagy a kapcsolataidban hol állítasz akadályokat a siker elé. Ha nyitott vagy, hogy másképp lásd vagy csináld a dolgokat, megtapasztalhatod a válaszokat és a csodákat, amelyekre szükséged van. Az angyalaid arra bátorítanak, hogy a hála érzése álljon az imádságaid mögött. Amikor arra összpontosítasz, amiért hálás vagy, az energiádat a csodálatoshoz hangolod. A mennyország arra bátorít, hogy életed minden területén fogadd el a támogatást.

 

 

Öröm és elégedettség

Az üzeneted:

Légy most itt!
Élvezd a jelen pillanatot, minden pozitív tapasztalatot és élményt, ami eddig kibontakozott, és azt is, ami most van fellendülőben
. Az elégedettség hulláma söpör át az életeden. Az elégedettség azt jelenti, hogy időt szánsz arra, hogy elgondolkodj a helyzeten, élvezd a pillanatot, és bízz abban, hogy folyamatosan vezetés alatt állsz. Az angyali csapatod arra biztat, hogy kövesd a szívedet. Tedd azt, amitől a szíved dalra fakad. Tedd azt, amitől mosolyogsz, táncra perdülsz , és örülsz az élet dicsőségének. Az angyali vezetőd arra bátorít, hogy teljes mértékben éld meg az örömödet. Tudd, hogy a végső célod az örömteli élet, és az örömöd kifejezése által el fogod érni az elragadtatás és az elégedettség állapotát. A boldogság a kulcs a belső békéhez, és most lehetőséget kapsz arra, hogy ezt megtapasztald.

Bővebb üzenet:

Ha szomorúnak, kimerültnek vagy túlterheltnek érzed magad, tudd, hogy mindez hamarosan megváltozik. Az angyalaid azt üzenik, hogy ha pozitív energiát szeretnél beárasztani az életedbe, akkor tedd azt, amitől élettel telinek érzed magad, legyen az akár egy hobbi, akár a természetben vagy a szeretteid társaságában való időtöltés, vagy akár egy digitális méregtelenítés. Bármi, amitől pozitívnak, áldottnak és örömtelinek érzed magad, támogatni fog abban, hogy még több ilyen érzést és élményt vonzz az életedbe. Az angyalaid arra várnak, hogy a fényükkel és a szeretetükkel beragyogják a világodat, ezért hívd őket, hogy hozzák el most ezt a szeretetet.

 

Forrás: Angyali útmutatás jóskártya

 

Ajánlott kártya és könyvek:

.
ANGYALI ÚTMUTATÁS JÓSKÁRTYA

A siker alapelvei könyv

KAPCSOLATTEREMTÉS
AZ ANGYALOKKAL KÖNNYEDÉN

.
AZ ANGYALOK
ŐSI HAGYOMÁNYA