Őrangyalaid nap mint nap beszélnek hozzád – a kérdés az, meghallod-e, amit mondanak!

 

Angyalterápia könyv: az angyalterápia kézikönyve

Az őrangyalok jelenlétének felismerése és a velük fenntartott folyamatos kommunikáció szinte egyidős az emberiséggel, hiszen évezredekre visszamenőleg találunk erre utaló nyomokat. Őseink is jól tudták már, hogy ezek a káprázatos fénylények felbecsülhetetlen segítséget és szolgálatot nyújthatnak neked, ha tudod, hogyan szólítsd meg őket. Bár a babák és a kisgyerekek számára még vizuális manifesztációban jelennek meg, felnőve spirituális éleslátásunk elhalványul, és a mindennapok küzdelmének zaja tölti be tudatunkat. Pedig az angyalok és arkangyalok ekkor is mögötted állnak, hogy segítsenek megtalálni valódi egészséged, boldogságod és elégedettséged. Tanulj meg kapcsolódni hozzájuk és halld meg üzeneteiket az Angyalterápia kézikönyvével! Akár gyakorlott spirituális gyógyító vagy, akár épp csak nyíladozó spirituális képességeidet szeretnéd továbbfejleszteni, ez a könyv olyan alapvető tudásforrást fog jelenteni számodra, amihez újra és újra visszatérhetsz.

 

Őrangyalaid nap mint nap beszélnek hozzád – a kérdés az, meghallod-e, amit mondanak!

 

Az angyalterápia nemcsak spirituális kötődésre és a kommunikációra tanít, amit az angyalok felé alkalmazhatsz, hanem arra is, hogyan ismerd fel és állítsd saját szolgálatodba a belőlük sugárzó, szférák feletti energiát!

 

Az angyalok útmutatásairól szóló könyvekből napi üzeneteket és tanácsokat kaphatsz az őrangyalaiddal való kommunikációhoz és kapcsolódáshoz, és spirituális figyelmed is egyre inkább kitágul majd. Megtanulod, mikor melyik angyalhoz fordulj segítségért, hogyan használd az angyalkártyákat és más, közvetítésre alkalmas eszközöket. Megtudhatod, milyen jeleket kell keresned az angyali energiák befogadásához, és hogyan érkezhetsz meg végül a tisztánlátás, tisztánérzékelés, tisztánhallás, tisztángondolkodás állapotába.

 

Angyalterápia színezőkönyv – meditatív színező felnőtteknek

Az éber meditáció az egyik legjobb módja az angyalokhoz való kapcsolódásnak. A színezés a művészet könnyed és bárhol végezhető formája, ami egyszerre szolgálja a kreativitást, a stresszoldást és a befelé figyelést. Segít ihletett állapotba hozni magad, hogy zajtól hangos világunkban könnyebben tudj befelé figyelni, meghallani belső hangod, és az angyalok tanítását. A színek segítségével kifejezheted pillanatnyi érzéseidet, elengedheted régóta kínzó szorongásaidat és észreveheted a körülötted sugárzó fényt.

 

 

Denise Whichello Brown és Doreen Virtue angyalterápia

Ha elkezded az Angyalterápiát, tanulj a legjobbaktól! Denise Whichello Brown és Doreen Virtue azok a spirituális vezetők, akik már tudják a titkot, sőt: több ezer követőjüket ismertették össze égi szolgálóikkal. Gyakorlati eszközökkel, hasznos tanácsokkal segítik át a spirituálisan nyitott lelkeket és a puszta érdeklődőket a kihagyhatatlan első lépéseken, hogy bárki meghallja az őrangyalok nap mint nap sugalmazott üzeneteit.

 

Angyalterápia: angyali segítség a mindennapokban

Az angyalterápiával neked sincs veszítenivalód, hiszen ezek az erők csak téged szolgálnak akkor is, ha feléjük fordítod figyelmedet, és akkor is, ha elfordulsz tőlük. Ha karnyújtásnyira van a segítség, miért ne élnél vele?

 

 

Ajánlott könyvek:

 

Napi útmutatás
az angyalodtól

Tíz üzenet
az angyaloktól

Földre szállt
angyalok