A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak. Így viszont teljes precizitással a leggyorsabban mozgó égitestet tudták megfigyelni, ami a mi esetünkben a Hold. Valamint, mivel olyan fontos jelenségek, mint pl. az árapály, vagy testünk vízvisszatartási képessége is igazodik a Hold mozgásához, egyértelmű volt, hogy a Hold mozgása lett a védikus asztrológia egyik legprominensebb előrejelzési tényezője.

Ezért a mi heti asztrológiai előrejelzésünk is picit eltér a szokásos módszerektől, mert mi is a Hold mozgását vesszük alapul az ősi tradíciót szem előtt tartva. Viszont a védikus asztrológia számítási rendszere eltér a nyugati asztrológiában használtaktól, keleten nem voltak Julianus- és Gergely-naptáras korrekciók, így ha nem is egy teljes jegy, de 23 fokos eltérés van a keleti és a nyugati asztrológiai rendszerekben. Így, hogy maradéktalanul jó és hasznos élményünk legyen ezzel az asztrológiai előrejelzéssel is, olvassuk át a mi nyugati asztrológiából ismert jegyünket megelőző jegyre vonatkozó leírást is.

Koskos

Feszültséggel teli hét elé nézzünk, beosztottjaink, albérlőink és partnereink révén. A nézeteltérések fő motivációi anyagi természetűek lesznek, valamint nemkívánatos és egyben idegesítő tevékenységek. Legyünk nyugodtak, és támaszkodjunk kommunikációs képességeinkre.


bika
Bika

A hét fő irányadó momentuma a tudásszerzés lesz. Járjunk nyitott szemmel, és olyan dolgokat tanulhatunk meg vagy leshetünk el, ami hosszú távon is megváltoztathatja életünket. Próbáljuk az életviteli rendszerünkbe iktatni a tanulást, csináljunk időt és helyet rá.


Ikrekikrek

Erősítsünk lelkileg! Az intellektusunk és az önvizsgálati képességeink segítségével túljuthatunk feszültebb időszakainkon, de ez a hét alkalmas lesz arra is, hogy megnyíljunk, és segítséget kérjünk főként partnereinktől és munkatársainktól.


rakRák

Aktívabb hét elé nézünk, és valószínű, hogy vér szerinti rokonaink is ránk testálnak majd néhány extra feladatkört, főként testvérekre és édesanyákra gondolok. Viszont bátran elkezdhetjük az óvatos átterhelést a saját gyermekeinkre.


 

Oroszlánoroszlan

Otthonunk körül zajlanak majd az események. Fizikai síkon a kiselejtezés és továbbajándékozás várható, mint felbukkanó indíték, ami hangulatában és atmoszférájában sokat tud majd javítani a légkörön.


szuz
Szűz

Elhatározás, átgondolás és kivitelezés. Ne habozzunk, tegyük meg azokat a dolgokat, amelyekről tudjuk, hogy jól fognak esni, de már egy jó ideje halogatjuk őket. És próbáljunk egy kicsit többet pihenni és kikapcsolódni.


Mérlegmerleg

Amennyiben a hét folyamán azon mesterkedünk, hogy lezárjunk dolgokat, leépítsük felesleges üresjáratainkat és több időt töltsünk családunkkal és aktív kikapcsolódással, akkor pont azt a hullámot lovagoljuk meg, amit ezen a héten lendítettek felénk.


skorpio
Skorpió

Barátainknak szükségük lesz ránk. Fordítsuk azon Skorpió képességeinket szolgálatukra, mint pl. állandó agyalás és minden aprólékos átgondolása, és így hozzásegíthetjük őket jobb döntésekhez, átgondoltabb reakciókhoz, miután végighallgatták a mi nézőpontunkból érkező infókat.


Nyilasnyilas

Munka, munka és munka. Viszont arra figyeljünk oda, hogy hiába a többletbevétel, a sors elő fog rángatni valami olyasmit a múltból, ami el tudja vinni a frissen szerzett kis pluszt. De természetesen nem lesz hiábavaló a többlet erőfeszítés, hiszen feloldhatjuk a régmúlt egy kísértő részét.


bakBak

Szerencsés hét. Legyünk nyitottak, mert minden találkozó, minden beszélgetés, még az egészen apró kis történések is behozhatnak egy kis varázslatot az életünkbe.


Vízöntővizonto

Vigyázzunk magunkra, főként egészségügyileg. Foglalkozzunk magunkkal, pihenjünk, és természetesen nem csak ez a hét a ludas. A közelmúlt túlpörgéseit és túlvállalásait kell kiengesztelnünk szervezetünkből, próbáljunk fejben is kikapcsolódni.


halakHalak

Összpontosítsunk partnerünkre, házastársunkra. Szeretgetni kell őket, megnyugtatni, és egy kicsit kényeztetni is. Fizikailag, intellektuálisan, érzelmileg és lelkileg is foglalkoznunk kell velük, mert megérdemlik.

www.bhaktikutir.hu