Az Auraalkímia bölcs útmutató az energiameződ kiegyenlítéséhez, az aurád tisztításához, és egy kiegyensúlyozottabb élet megteremtéséhez. Amy Leigh Mercree kozmikus útmutatójában intuitív gyógyítói tudását ötvözi a kvantumfizikával, hogy jobban megértsd az aura anatómiáját.

„A világ minden tájáról származó technikákból és hagyományokból merítünk majd, és alaposan elmélyedünk az aurával kapcsolatos energiamunka kérdéskörében. Amikor testünk energiája ép és auránk/biomezőnk energiája egészséges, optimális életet élhetünk. Olyan aurákban fogunk „hibát keresni”, amelyek gyógyításra szorulnak, és használjuk a tudatosságunkat, hogy elérjük ezt a célt. Készülj fel rá, hogy emelkedni fog a rezgésszámod, kitisztul az energiád és mindig nagyszerűen érzed majd magad. És pontosan ezt fogjuk elérni.” – Amy Leigh Mercree

Az aurád tanulmányozása a kapu a harmonikus élethez!

 

 

Ebben a könyvben ezt az intellektuális örömöt, a felfedezéssel járó eksztatikus megvilágosodást szeretném megosztani veled. Szeretném, ha te is átélnéd a boldogságot, amelyet akkor érzek, amikor elmerülök a gondolataimban arról, hogy tulajdonképpen miből is áll minden. Ha megtapasztalnád az aha-élményt, amelyet akkor élhetek át, amikor összekötöm mindezt akár a sámáni tapasztalataimmal, akár a tanulással vagy az intellektuális megértéssel.

Intuitív gyógyítóként töltött huszonhárom évem alatt nagy szolgálatot tett nekem a gyermekkoromban felfedezett „atomi látás”. Belepillantok az emberek testébe, és nagy örömömre szolgál, hogy képes vagyok megtalálni az egyensúlyhiány gyökerét, és ki tudom dolgozni erre a megoldást. Ez olykor azt jelenti, hogy megvizsgálom a sejtmagot és a sejtek membránját, illetve hogy a szubatomi részecskéknek, köztük az elektronok mozgásának köszönhetően megfelelően töltöttek, vagy sem.

Huszonhárom éve oktatok sámánizmust. Szakértőnek készülő tanítványaimat arra tanítom, hogyan tudnak elkalandozni a kvantumuniverzumban, és sámáni tapasztalatokat szerezni számos szubatomi jelenséggel kapcsolatban, illetve hogy miként tudják mindezt a tudást a test gyógyítására és a tudat valódi természetének megértésére alkalmazni.

Igazán megtisztelő számomra, hogy most ezt a könyvet olvasod, és szeretnél mellém szegődni erre az utazásra. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy egy kicsit jobban átlássuk, miből is áll az auránk. Azután arról is beszélünk majd, hogy vajon léteznek-e olyan szubatomi részecskék és hullámok, amelyek nem csupán a hordozói a gondolatainknak, és létrehozói olyan jelenségeknek, mint a telepátia, hanem ők maguk a gondolataink. Ha az agyunk anyaga önmagából hoz létre egy gondolatot, amelyet aztán a fotonok, vagyis elektromosság révén továbbít, és ha netán a tudatunk tartalmai szolgálnak üzemanyagként ebben a folyamatban, akkor vajon miből állnak ezek a jelenségek a legapróbb kvantumszinten? Derítsük ki együtt!

Amy Leigh Mercree, nemzetközileg elismert intuitív gyógyító szakember, aki több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik. Szakterülete a szellemvezetők behívása, középpontjában a sámánizmussal, az otthoni gyógyítással és a holisztikus wellnesszel. A spiritualitás és a tudomány kombinációját használva Amy célja a testben lévő egyensúlyzavarok gyökerének megtalálása. Az ügyfelek olyan egészségi problémákkal fordulnak hozzá, amelyek gyógyítása máshol nem vezetett eredményre, Amy pedig segít nekik eljutni a probléma abszolút gyökeréig, megtervezni, hogyan lehet azt orvosolni. Emberek ezreinek segített már megtalálni számtalan enyhe és közepesen súlyos egészségi probléma okát, és felfedni a testük bölcsességét, hogy tartósan meggyógyuljanak. Nemzetközi szinten oktatja, hogyan találkozhatsz a szellemvezetőiddel, tanítja az ősi és karmikus sámánizmust, és intuitív gyógyítókat is képez.

 

„Amikor megtanulod magadévá tenni a személyes erődet azáltal, hogy megérted és hasznosítod nem csak a saját aurádat és energiamezőidet hanem mindazt, ami körülvesz, akkor beléd ivódik majd egy alapvető bizonyosság, miszerint te magad vagy felelős az életedért.” – Amy Leigh Mercree

 

 

 

UTAZÁS AZ AURÁK VILÁGÁBA

Számtalan elmélet létezik az aurákról. Egyik-másik meglehetősen szűkszavú, és csak annyit állít, hogy az aurák egy rögzített, statikus állapotban léteznek, és meghatározott színnel bírnak. Más elméletek szerint azonban az aurák ennél jóval kötetlenebbek és változékonyabbak. Vannak olyan elméletek is, amelyek valahol a kettő között foglalnak állást. Valójában mik is ezek az érdekfeszítő energiamezők, amelyek körülvesznek bennünket?

Ebben a könyvben feltárjuk az aurák tudományát és történelmét, majd belemélyedünk a saját tapasztalatainkba, és elmerülünk az aurikus energiában. Ez utóbbi révén megismerjük és megértjük a saját fény- és rezgésmezőinket. Ez tágítja a látókörünket, és arra ösztönöz, hogy tekintetünket a körülöttünk lévő világra szegezzük. Megfigyeljük a növényeket, állatokat, köveket és a hely szellemeit, és kapcsolatba lépünk velük, hogy érezzük az energiamezőjüket és az aurájukat.

Megtanuljuk mélységében megérteni, hogy milyen energia áramlik mindenben, ami körülvesz bennünket.

Ezután elkezdjük megfigyelni, hogy ez miként jelentkezik a körülöttünk élő többi embernél, hogyan befolyásolja a közeli családtagjainkkal és barátainkkal való kapcsolatunk minőségét, illetve a tömeges együttlét tapasztalatát. Megérthetjük, hogy egyesek miért érzik magukat elemükben egy nagyszabású, több száz vagy akár több ezer embert megmozgató rendezvényen, míg másokra ugyanez olyan nyomasztóan hat, hogy a legszívesebben összehúznák magukat. Megvizsgáljuk, mi történik, amikor sok aura gyűlik össze egy szűk térben, és mit tehetünk, hogy optimálisan működjön az egészségünk és a jóllétünk.

Ezt követően feltárjuk, hogy mi történik az aurákkal a romantikus, intim együttlét során, hogy miért érezhetjük annyira éltető erejűnek energiamezőink megfelelő körülmények között létrejövő egyesülését, és hogyan teremthetjük meg, illetve fokozhatjuk ezt a maximális mértékig.

Alaposan szemügyre vesszük önmagunkat és az auránkat, illetve megtanuljuk megérteni az energiamezőink gondozása, karbantartása és optimalizálása mögött rejlő hihetetlen erőt. A gondoskodás magába foglal mindent az aura tisztításától és kiürítésétől kezdve az energiafeltöltésig, hogy előrelendítsük magunkat a megálmodott életünk felé. Ez az álomélet már létezik, egyszerűen annyi a dolgunk, hogy egyesítsük a jelenlegi energiamezőnket az általunk elképzelt, jövőbeli énünk auramezőjével.

Tedd meg velem az első lépéseket az energia megértése felé vezető úton, amelyen együtt haladunk majd, óvatosan és örömmel. Ki gondolta volna, hogy annak az aurának a megértése, amely látszólag egy szórakoztató és színes, popkulturális fogalom, kapukat nyithat a személyes erőd teljes kihasználása és a vágyott életkörülményeid megteremtése felé? Az élet tele van meglepetésekkel, ahogy az aurád is.

Forrás: Auraalkímia

 

Ajánlott könyvek:

.
AURAALKÍMIA

Auraalkímia

Tisztítsd meg
az energiáidat

Tisztítsd meg az energiáidat-800x1200

Emeld
a rezgésed

Emeld a rezgésed

.
Csakragyógyítás

Csakragyógyítás