A vonzás törvénye az egyik legerősebb szabály az univerzumban.

A gravitációhoz hasonlóan állandóan hatást gyakorol az életre és a valóságra. Amint ezt tudatosítod önmagadban, kezdd el az előnyödre fordítani, hogy megalkothasd álmaid életét.

Egyszerűen szólva, a vonzás törvénye kimondja, hogy bármit az életünk részévé tehetünk, csak erősen kell rá összpontosítani, és hinni benne.

Tehát, ha a jó és pozitív dolgokra koncentrálunk az életünkben, akkor ezekből fogunk még többet bevonzani az életünkbe.

Viszont, ha azok a gondolataink kerülnek előtérbe, amikben a szükség és a negatív dolgok szerepelnek, akkor ezekből fog több megjelenni az életünkben. Ez éppen ennyire egyszerű és erős.

Amint te is megérted, hogy működik a vonzás törvénye, elkezdheted tudatosan és következetesen jobbá tenni az életed.

Kezdd el megváltoztatni a reakcióidat azokra a helyzetekre, amikkel mindennapjaid során szembesülsz.

Megváltoztathatod a gondolkodásodat, és fókuszálhatsz azokra a tényezőkre, amik örömmel töltenek el, és célt adnak.

Nekiláthatsz megalkotni azt a jövőt, amit szeretnél magadnak, úgy, hogy egyszerűen csak tudatosan időt szakítasz, hogy arra koncentrálj, amilyennek szeretnéd az életedet – ahelyett, hogy csak éled azt mindenféle tudatosság nélkül úgy ahogy van, ami által éppen annak ellenkezőjét fogod elérni, mint amire vágysz.

Minden egyes pillanatban az életünket formáljuk.

A gondolataink meghatározzák az érzéseinket, az érzelmeink hatással vannak a tetteinkre, és a cselekedeteink alakítják a valóságunkat – tehát, ha szeretnénk egy jobb valóságot teremteni, akkor mindezt azzal kell kezdeni, hogy jobbá tesszük a gondolatainkat.

Amikor tisztában vagyunk azzal, hogy pontosan mit is szeretnénk, és szándékainkat világossá tesszük az univerzum számára, akkor mintegy varázsütésre meg fognak jelenni az életünkben a megfelelő erőforrások, emberek, lehetőségek ahhoz, hogy elérjük a céljainkat.

Lehet, hogy ezek mindig is jelen voltak, de mivel nem voltál tisztában a céljaiddal, és hogy pontosan mit is akarsz, ezek láthatatlanok voltak számodra.

Amint elkezded használni a vonzás törvényét a gondolataidon keresztül, ezzel az erőforrások és lehetőségek felragyognak, mint egy reklámtábla:

„Itt vagyok! Kezdjünk hát bele!”

érd el a céljaidat

Érd el a céljaid a vonzás törvényének segítségével

Itt van hat egyszerű tipp, amelyek segítségével megbizonyosodhatsz róla, hogy a vonzás törvénye érted dolgozik, és nem ellened.

1. A gondolataidnak ereje van

Minden nap emlékeztesd magad arra, hogy a gondolataid erővel bírnak. Komoly befolyással vannak a körülötted lévő világra.

A gondolataid meghatározzák a tetteid, és a cselekedeteid kinyilvánítják a szándékaidat az univerzum felé. És ezekre a világmindenség válaszolni fog.

Tehát, a jobb eredmények érdekében el kell kezdened úgy gondolkodni és cselekedni amilyenné válni szeretnél és amilyen életre vágysz.

Azt ajánlom, hogy tegyél fel egy kártyát vagy egy post-itet a fürdőszobatükörre, és írd fel rá, hogy


„Minden, amire ma gondolni fogok, formálja az életet, amit a jövőben fogok megélni.”

2. Álmodj nagyot

Ne cenzúrázd az ábrándjaid, és ne faragj le belőlük a praktikusság vagy a valószínűség alapján.

Nem fogsz elérni egy olyan álmot, amire nem vagy képes. Tehát, ha el tudod képzelni, akkor meg is tudod teremteni. Nem kell előre tudnod az odavezető út minden lépését.

Csak döntsd el, hogy mit szeretnél. Tudd, hogy megérdemled. Hidd el, hogy el tudod érni, és tegyél egy apró lépést felé. És még egyet, majd még egyet, még egyet.

Minden egyes tettel egyre tisztább lesz számodra az út.

vonzás törvénye föld

3. Tisztázd a céljaidat

Legyél teljesen tisztában azzal, hogy milyennek szeretnéd az életedet. Írd le a lehető legrészletesebben.

Minél aprólékosabban fogalmazod meg, hogy mit akarsz az életedben, annál könnyebb lesz valóra váltani.

4. Használj pozitív megerősítéseket

Használj pozitív megerősítéseket, hogy folyamatosan a céljaidra tudj koncentrálni, és hogy felemeld a rezgéseidet arra a szintre, amin a céljaid és vágyaid is vibrálnak.

A megerősítés segít abban, hogy lecseréld a téged visszatartó és limitáló negatív gondolatokat pozitív kijelentésekre, amiket az életed részévé tettél az évek során. Amik megerősítenek abban, hogy ki is vagy valójában, és mit szeretnél elérni az életedben.

A megerősítéseket minden esetben jelen időben fogalmazd meg, mintha már el is érted volna a céljaid, és az álmaid szerint élnél, valamint mindenképp használj egy erős pozitív érzelmet is, például hálát, de ne csak mondd ki, hanem érezd is át.

Például:


„Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy egy hat számjegyű üzletem van, és minden egyes napot azzal tölthetek, amit szeretek csinálni!”

A pozitív megerősítés egy erőteljes eszköz ahhoz, hogy átformáld magad, és egy kulcsfontosságú lépés abban, hogy megalkosd azt az életed, amire igazán vágysz.

Miután a napi rutinoddá vált megismételni ezeket magadnak, meglepődve fogod tapasztalni, hogy mennyivel könnyebb az álmaidra koncentrálni és bevonzani azt, amire szükséged van a valóra váltásához.

5. Legyél nyitott a végtelen lehetőségekre

Ezt kezdd azzal, hogy észreveszed a lenyűgöző szinkronicitást, ami már alapvetően is jelen van az életedben.

Keresd a csodákat – a varázslatosan, váratlanul előbukkanó eseményeket és lehetőségeket, amik csak úgy előbukkannak a semmiből, hogy közelebb vigyenek a céljaidhoz.

Minél jobban figyelsz ezekre, annál többet fogsz belőlük észrevenni, és amikor ez megtörténik, csak még többet fogsz magadhoz hívni. Ez a vonzás törvényének működése.

cselekedj pozitív megerősítések

6. Cselekedj!

Tégy pozitív cselekedeteket, hogy elérd, amit szeretnél. Amikor eszedbe jut, hogy valamit meg kéne tenned, akkor csináld, amilyen hamar csak lehetséges.

A világ összes jóindulata sem lesz elég, ha nem cselekszel, amikor lehetőséged nyílik rá, hogy megvalósítsd a céljaid.

Ezért fontos, hogy legalább egy vagy több apró cselekedettel közelebb kerülj a céljaid megvalósításához minden egyes nap.

Forrás: Jackcanfield.com

Ajánlott könyv:

Jack Canfield a siker alapelvei könyv