Fedezd fel a túlvilág titkait e kivételes médium személyes fejlődésének történetén keresztül! Amerika vezető médiuma, Matt Fraser a Sose halunk meg New York Times bestseller kötet szerzője most személyes és bensőséges történeteibe enged betekintést. Az Egy médium üzeneteiben megosztja kivételes paranormális képességeiben rejlő misztikus tudását, és mind az élők, mind a holtak világából nyert életre szóló tapasztalatait.

Matt Fraser kivételes személyiség, szívből jövő, érzelmekkel teli üzeneteket közvetít, izgalmas szeánszaival és lenyűgöző kinyilatkoztatásaival képes megváltoztatni az elmúláshoz való viszonyunkat. Hírességek, influenszerek és hétköznapi emberek egyaránt felkeresik egyéni vagy csoportos rendelései valamelyikén.

 

„Médiumként abban a kitüntetett helyzetben vagyok, hogy földi életükre visszanéző és arra teljes rálátással rendelkező lelkektől értesülök az élet nagy kérdéseiről, szerelemről, megváltásról és megbánásról. Azt tanultam tőlük, hogy ami a legfontosabb, az a szeretet.” – Matt Fraser

 

A szerző személyes fejlődéstörténetén és izgalmas szeánszleírásain keresztül elénk tárja a szellemvilággal való szeretetteljes kapcsolatteremtés misztériumát.

 

Ki az a látó?

Az a személy, aki természetfeletti, paranormális képességekkel van felruházva, tud olvasni egy másik ember, kérdés vagy körülmény erőterében, és minden előzetes tudás nélkül tájékozódik az előbbiekben. Élénk látomásai, érzései vagy testi érzetei lehetnek, amelyek talán történetté kerekednek, és egy film képeiként vonulnak el lelki szemei előtt. Úgy is átélheti az üzenetet, mintha vele történne meg, vagy a fülébe súgnák. Nemritkán rossz előérzetek tudósítják egy bekövetkező szerencsétlenségről vagy katasztrófáról.

Valamennyi megérzőképessége mindenkinek van, egyeseknek azonban élesebbek ebbéli észleleteik. A parafenomén rendre többet lát vagy hall, mint egy átlagember. Egy tehetséges látó olyan szintű képességekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számára, hogy folyamatosan sokkal többet érzékeljen, mint amit a szemünkkel látunk.

Milyen egy médium?

A médium azzal a különleges képességgel rendelkezik, hogy úgy kommunikál az elhunytakkal, mintha ott lennének körülötte. Valamennyi médium látó: víziói lehetnek, vagy valamelyest a jövőbe lát. Azonban nem minden látó médium. A tapasztalatom egészen más médiumi létre tanított, mint amivel a mozifilmekben találkozunk. Ha az ember elfogadja ezt a sajátos adottságát, képessége többé nem rémisztő vagy szomorú számára, hanem csodálatra méltó, hogy az eltávozottak lelkével kapcsolatba lépve segítse vagy kigyógyítsa szeretteiket a gyászból.

A médiumok rendszerint zsenge kortól tudnak a képességeikről. Ilyenkor rájönnek, hogy olyasmit látnak, amit mások nem. Nekem három-négy éves koromban érkeztek már jelek a túloldalról. Nagyjából úgy éltem, mint a Hatodik érzék halottlátó kissráca. Akkortól lettem ilyen, amikor hároméves koromban elhalálozott a nagymamám. Szinte minden éjjel megjelent nekem, beszélgetett velem, és úgy ült az ágyam szélén, mintha élne.

Azt hiszem, a legtöbb kisgyerek még kapcsolatban marad a mennyel, és időről időre szellemeket is lát, a médiumoknál azonban megsokszorozódik ez a képesség. Miután a nagymamám felhagyott a látogatásaival, más, számomra tökéletesen ismeretlen szellemek is jelentkeztek, akik a maguk rokonainak üzentek. Akkor még megijesztett ez az egész, és jó lett volna megúszni. Anya szoktatott hozzá. Ő volt, aki megértette velem, hogy szent kötelesség a mennylakók gyógyító üzeneteit továbbítani a barátaiknak és hozzátartozóiknak.

 

 

Hogyan kap üzeneteket egy médium?

A paranormális képességre eszmélés majdnem olyan, mint egy új nyelv elsajátítása. A lelkek üzeneteket fogalmaznak meg a túlpartról, én pedig értelmezem és továbbadom ezeket a szeretteiknek. A közlés mikéntje több mint sajátos. Ilyenkor valamennyi érzékszervem kiélesedik a feladatra.

A kommunikáció részben vizuális úton zajlik. A kapcsolatfelvétel gyakran képek felvillanásával kezdődik, amelyek a filmek képkockáira hasonlítanak. A belőlük felfűződő történetet akár egy könyvben is olvashatnám. Az a sajátosan egyedi ebben, hogy mindeközben én magam is belül kerülök a cselekményen. A lelkek fontos jeleneteket mutatnak nekem az életükből, vagy jelekkel és jelképekkel mozdítják elő a megértést. Amikor például a mennybéli nagyi rózsaszínű szalagot lenget meg előttem, ebből tudom, hogy akivel kapcsolatot keres, kislánynak ad majd életet. Kék szalag esetén a bébi neme fiú lesz.

A lelkek nevekkel, dátumokkal és helyszínekkel is tolmácsolják mondandójukat. Ilyenkor megfeszített figyelemmel fülelek, mert, úgymond, hadarnak, és néha rettentő halkan beszélnek. Olyan ez, mintha valaki a fülembe suttogna.

Máskor különös testi érzeteim támadnak. Általában ebből szerzek tudomást az agóniájukról. Ha szeánsz közben, mondjuk, felgyorsul a szívverésem, és levegő után kapkodok, semmi kétség, hogy szívroham végzett a megboldogulttal. A hasogató fejfájás központi idegrendszeri rendellenesség – agysérülés, értágulat, agytumor stb. – gyanúját kelti.

A szellemek a szaglás szervét is igénybe vehetik. Megesik, hogy a megjelenő halottra jellemző szagokat érzek a levegőben, például cigaretta- vagy szivarfüstöt, esetleg jellegzetes parfümillatot.

Egy-egy szeánsz tele lehet érzékszervi ingerekkel. Ilyenkor minden észleletem együttműködik, hogy egy kirakós játék kockáihoz hasonlóan sugallják, kivel-mivel állok szemben.

 

 

Miféle üzeneteket hagynak nekünk eltávozott szeretteink?

Mindenekelőtt ezt: élvezzük utunkat!

Amikor leszületünk a Földre, küldetést is kapunk mellé; sorsot, amelyet be kell teljesítenünk. Csak ránk jellemző képességekkel rendelkezünk, amelyekhez folyamodva változtathatunk a világ folyásán. A maga módján minden képesség ajándék. Az elköltözött lelkek azt szeretnék, hogy becsüljük meg és fordítsuk javunkra az adottságainkat, legyen szó szép énekhangról, íráskészségről, pedagógusi vénáról, kommunikációs készségről, vezetői jellemvonásokról. Aki megtagadja Isten adta tehetségét, arra rájár a rúd, ám abban a pillanatban, amint lépéseket tesz a kiművelésére, elhárulnak a korábbi akadályok, és addig ismeretlen lehetőségek is felmerülnek.

Forrás: Egy médium üzenetei

 

Ajánlott könyvek:

EGY MÉDIUM ÜZENETEI

A siker alapelvei könyv

..SOSE HALUNK MEG