Erősítsd meg saját enerigameződet az energiaszálak megtisztításával és a téged korlátozó kötelékek elvágásával! Denise Linn Energiaszálak című könyvében megmutatja, hogyan szabadítsd fel a téged korlátozó energetikai kötelékeket, és hogyan erősítsd meg azokat, amelyek gyógyító hatással bírnak. Módszereivel békét és az egyensúlyt teremthetsz az életedben.

Denise Linn, nemzetközileg elismert oktató az önfejlesztés területén, az egyik legnyíltszívűbb és legcsodálatosabb tanító, aki az energia és a gyógyítás ősi szemléletmódját kutatja. Denise pályája egy 17 éves korában átélt halálközeli élménnyel kezdődött. Az életét megváltoztató hatások és a figyelemre méltó felépülése indította el azon a spirituális úton, ami számos kultúra gyógyító hagyományainak felfedezéséhez vezetett.

 

 „Ha velem tartasz ezen az úton, megtanulod felismerni az energiavezetékeket, -köteleket, -szalagokat, -szálakat, -fonalakat, -pókhálókat és -rostokat, amelyek feléd (és tőled) áramlanak. Megtanulod, hogyan használhatod az ősi és a sámáni technikákat, hogy felszabadítsd azokat a kötelékeket, amelyek gúzsba kötnek, és megerősítsd azokat a szálakat, amelyek erősebbé tesznek. Áldott, szent időzés ez.” – Denise Linn

 

Ismerd fel és engedd el a téged korlátozó energiaszálakat!

Azoknak az energiakötelékeknek a felfedezése és elengedése, amelyek már nem adnak erőt, az elengedés útja… és az élet áramlásába való belépésé is. Amint belevágsz ebbe a felfedezésbe – és ahogy felismered és elengeded azokat a kötelékeket, melyek csak korlátoznak –, talán rájössz, hogy itt az ideje letenned a terheidet. Amint tudomást szerzel azokról az energiaszálakról, amelyek megakadályozzák, hogy valódi önmagad legyél, ráébredsz, hogy senkit sem kell hibáztatnod az életben. Senki sem hibás. Nincs mitől félned, és nincs miért bűntudatot érezned vagy szégyenkezned. Semmi baj nincs veled! Úgy vagy jó, ahogy vagy! Nem kell elrejtened az igazi énedet vagy mások igényeit a sajátjaid elé helyezned.

Abban a percben, ahogy ellazulsz, és elengeded magad, tudni fogod, hogy minden rendben van… és mindig is így volt. Ennek a könyvnek ez a mélyebb energiája.

 

 

Mik az energiaszálak?

Az energiaszálak láthatatlan – de nagyon is valódi – energia- és kommunikációs vezetékek, amik emberekkel, helyekkel és dolgokkal kötnek össze bennünket. Az energia ezeken a vezetékeken keresztül tud áramlani. A körülöttünk lévő világgal összekötő szálak, kötelékek, rostok, fonalak és zsinórok lehetnek vékonyak és mulandók, vagy akár széles folyóként is áramolhatnak, sőt, a múltunkból is származhatnak, és képesek akár életeken át is fennmaradni.

Az olyan erőteljes érzelmek, mint a szerelem és a félelem gyorsan keresztülhaladnak ezeken a kapcsolódásokon, és a fizikai fájdalmat, a testi örömöt, a tudást és a bölcsességet is ezeken keresztül lehet átadni.

Ezek közül néhány energiakötés jótékony hatású, mert lehetővé teszi, hogy élénkek és életerősek legyünk. Mások viszont nem ilyen hasznosak, mert kimerítenek és gyengítenek. Amikor két ember kölcsönhatásba lép egymással, energiakötelékek jönnek létre közöttük. Ezek az energiakötelékek fel is tölthetnek, ugyanakkor le is meríthetnek. Néha egy ilyen köteléken keresztül el is veszítheted az energiádat. Lehet, hogy valaki ilyen módon szerez tőled információt, vagy – gonoszan – akár még manipulál és irányít is téged. A legtöbb ember nincs tudatában ezeknek az energiakötelékeknek, de érzi őket. Egyes tisztánlátók és médiumok látják ezeket az energiaszálakat a Napfonat csakrák között, de a test bármely pontján kapcsolódhatnak. Minél erősebb az érzelmi kötődés két ember között, annál erősebb a kötelék is. Az energiakötelékek lehetővé teszik, hogy még akkor is érezzük a másik embert, ha az több ezer kilométernyire van tőlünk. Néha még azt is megérezhetjük a köteléken keresztül, hogy mit érez vagy gondol. Az energiaszálak összetarthatják az embereket, és ha egy kapcsolat már nem működik tovább, meg is nehezíthetik a szétválást. Kötelékszerű energiakapcsolatok akár helyszínekhez is kapcsolódhatnak.

Ebből a könyvből megismerheted mindazt, amit az ősi gyógyítók mindig is tudtak: hogy egy energiauniverzumban élünk, és ez az energia minden ponton hatással van rád, és befolyásol. Hagyományos módszereket fogsz megismerni, azért, hogy visszaszerezd a személyes energiádat, hogy elvágd a múltadból származó mérgező kapcsolatok és események szálait, és hogy tisztán tartsd az energiameződet. Emellett felfedezheted a kapcsolatot az energiaszálak és a kollektív tudattalan, a csakráid (a test energiaközpontjai), a vezetők, az angyalok, a kozmosz és a Teremtő között. Rájössz, hogy mi közük van a tiszta energiamezőhöz az energiarostoknak, melyek összekapcsolnak az otthonodban lévő tárgyakkal. Arra is fényt deríthetsz, hogy milyen szálak támogatják a sorsodat, és hogyan szabadulhatsz meg azoktól, amik visszatartanak.

 

 

Útmutató az életedet korlátozó kötelékek megtisztításához

Érezted már úgy, hogy amikor beszélgettél valakivel, lassan elszállt az energiád, miközben az, akivel beszéltél, felvillanyozódott és felélénkült? Az egyik lehetőség az, hogy az energiád egy irányba, a másik személybe áramlott, és emiatt lemerültél… míg ő feltöltődött. Vagy hirtelen, látszólag minden ok nélkül feldobottnak érezted magad. Ez azt jelentheti, hogy valaki, akivel közös szeretetköteléketek van, rád gondolt, és a szeretete feléd vándorolt ezen a szálon. (Az ilyesfajta boldog gondolatok általában mind a küldőt, mind a fogadót energiával töltik fel.) Ezek mind arra példák, hogyan jelennek meg az energiaszálak az életedben.

Ebből a könyvből megtudhatod, mi tölti fel és szívja el az energiát. Megtanulod elengedni mindazt, ami már nincs hasznodra az életben, és azt is, hogyan tudod megóvni az energiádat. A lélek szereti az igazságot, és az igazsághoz vezető úthoz meg kell erősítened a saját energiameződet. Az itt bemutatott gyakorlatokból megtudhatod, hogyan.

Ez a könyv azokra az időszakokra szól, amikor elfelejted, ki is vagy. És mi, emberek állandóan elfeledkezünk arról, kik is vagyunk. Én is, és te is. Mindnyájan. Ez a természetünk részét képezi. Amikor elfeledkezünk róla, azt hisszük, hogy függetlenek vagyunk egymástól és az Univerzumtól is. A felejtés időszakaiban viszont fontos megérteni és megtanulni, hogyan lehet az úgynevezett negatív szálakat kikapcsolni, míg az úgynevezett pozitív szálakat kiterjeszteni.

Az első fejezetben megtudhatod, mik is azok az energiaszálak, és milyen energiakötelékek kapcsolódnak hozzád. Milyenek vannak közötted és a barátaid, a családtagjaid, az ismerőseid és az őseid között; vagy milyen energia áramlik a múltban és jelenben lévő szerelmeid felé és tőlük feléd. Az álomszálakról, a szellemekről, az asztrális kapcsolatokról, a csakrákról, az égitestekről és még sok minden másról is kapsz ismereteket.

A második fejezetben felfedezheted, milyen hatást gyakorolnak az energiaszálaid az érzelmeidre és az egészségedre, és értékes információkat tudhatsz meg az energiavámpírokról, a pszichikai támadásokról, a mérgező emberek kötődéseiről, valamint arról is, hogy a maradék- és előzményenergia hogyan befolyásolhatja a jóllétedet. Ezenkívül elsajátíthatod a varázsvessző használatát és az energiaszivárgások feltárását, hogy megtudhasd, mely energiaszálak vannak rád befolyással – a testedben és az otthonodban egyaránt.

Mindezek után a harmadik fejezet nagyon konkrét és rendkívül hatékony módszereket kínál arra, hogy elvágj vagy elengedj olyan köteléket, ami visszafog vagy gyengít. Ezek igen régi, hatásos módszerek.

A negyedik fejezetben kevésbé ismert információkat tudhatsz meg a védelemről, és hogy mikor érdemes használni. Lépésről lépésre elsajátíthatod az energiameződ lezárásának és védelmének módszereit, valamint hogy mikor használd és mikor ne használd őket.

Végül, az ötödik fejezetben felfedezheted, hogyan élénkítheted, erősítheted és hogyan hozhatod létre a közösség, a szeretet és az öröm kötelékeit, valamint hogyan támogathatod az Univerzum felé vezető, megszentelt energiaszálaidat. Számos módot találsz majd arra, hogyan teremts szent teret az otthonodban, hogy az valóban szentéllyé váljon – olyanná, ami megnehezíti, hogy az élénk, csillogó fényszálakon kívül bármi más elérjen.

 

 

Az Energiaszálak hemzseg a heuréka-pillanatoktól, a kacagtató példáktól és attól a fajta békés tisztánlátástól, ami Denise írásaitól várható. Mint mindig, most is egy összetett és spirituálisan lényeges témát dolgoz fel, és tökéletesen érthető formába önti az olvasó számára. Ez a könyv felnyitotta a szemem, és megváltoztatta a világról és a körülöttem élőkről alkotott képemet, és egy teljesen újfajta spirituális eszközkészletet adott, amit arra használok, hogy boldogabb, egészségesebb és varázslatosabb életet éljek – és ugyanezt fogja tenni veled is!” – Radleigh Valentine, a Varázslatos életed megteremtése c. könyv szerzője (Édesvíz Kiadó 2022)

Forrás: Energiaszálak

 

Ajánlott könyvek:

.
Energiaszálak

A siker alapelvei könyv

TISZTÍTSD MEG
AZ ENERGIÁIDAT

AZ ELENGEDÉS
MŰVÉSZETE