Van két dolog, amit szerintem tudnod kell az univerzum spirituális törvényeiről. Az egyik: ezek útmutató rendszerek a mozgásban lévő energiákhoz. A másik:

 

ha a benned lévő energia mozgásba lendül, a legtisztább és legmagasabb szintű önmagadat tükrözi vissza.

 

Ez az az állapot, amelyből manifesztálnod kell.

Íme, egy példa, hogy könnyebben megértsd az egészet. Amennyiben azt szeretnéd, hogy jó legyen a térerő a telefonodon vagy a számítógépeden, olyan helyre költöznél, ahol erősebb a jel. Ha ez sem működne, valószínűleg vennél egy térerő-erősítő készüléket. Ez hasonló ahhoz, ahogyan az univerzum törvényei is működnek: megemelhetik a rezgésszintedet, felerősítve ezáltal az általad küldött energetikai jeleket.

Mostanáig a manifesztációval kapcsolatos tanítások nagy része a gondolatok megváltoztatását hangsúlyozta. Így manifesztálni nem jó, de nem is rossz – egyszerűen olyan, mintha gyenge jelet küldenénk ki. Egy bizonyos ponton emiatt elgondolkodhatsz, vajon hall-e téged egyáltalán az univerzum.

A gondolatokra koncentrálni olyan, mintha egy régi újságot olvasnánk. Mire megtapasztalsz valamit, az már gondolati formát öltött, és az energia felhígult. Az érzelmek és az intuíció azonban energiát termelnek. Ha megengeded nekik, hogy létezzenek, növelhetik a tudatszintedet, és erősíthetik belső energiajeleidet.

 

Nem az számít, mit és hogyan teremtesz, hanem az, hogy hol – vagyis fontos annak a belső térnek a minősége, ahonnan létrehozod a manifesztációkat –, behozva valami elméleti, fogalmi dolgot a fizikai térbe.

 

Gondolj csak bele, milyen érzés volna, ha leültetnének egy asztal mellé, amely tele van könyvekkel, újságokkal és üres kávéscsészékkel, és arra kérnének, hogy alkoss valamit. Valószínűleg arra gondolnál: nincs helyed arra, hogy bármit is csinálj. Ha arra kérnének, pakold el ezeket a tárgyakat, talán túlterheltnek vagy frusztráltnak éreznéd magad az egész folyamat miatt. Ugyanez az oka annak is, hogy bizonyos dolgok (például a kifizetetlen számlák) érzelmileg triggerelnek. Az efféle kötődések és triggerek blokkolhatják az intuíciódat és az univerzum spirituális törvényeivel való kapcsolatodat.

De van egy jó hírem! Amint megtanulod, hogyan közelíts az érzelmeidhez, ritkábban távolodsz el attól, amit érzel.

 

A mozgásban lévő energiához fogsz fordulni, amely a belső erő, a béke, a nyugalom, a tisztaság, a bőség és még sok más dolog forrása.

 

Az érzelem és az intuíció kéz a kézben jár. Ha az egyik blokkolva van (például az érzelem), elkerülhetetlenül blokkolod a másikat is (az intuíciót). A titok nyitja annyi, hogy nyitva kell tartanod az energiameződet, és rá kell hangolódnod, illetve kapcsolatban kell maradnod vele. Mivel egyszerre vagy ember és lélek, megvan a saját történeted. Ez okból kifejlesztettél magadban bizonyos működési módokat, amelyek a védelmedet szolgálják, ugyanakkor csökkentik az energiádat, illetve elfojtják az intuíciódat.

Bízz abban, hogy a lelked még emlékszik arra, milyen erős vagy. Az általam kidolgozott, Tisztításnak (Cleanse) nevezett rendszer segít megszabadulni ezektől a mintáktól, és utat mutat számodra, amelyen haladva hozzáférhetsz ehhez a magasabb szintű bölcsességhez.

Ez a könyv más, mint amiket eddig olvastál. Egyrészt a manifesztációs képességeidet erősíti, miközben alaposan megismered az univerzum spirituális törvényeit, másrészt mindeközben a többi ember és a bolygó javára is lehetsz, és támogathatod a fejlődésüket. Mint látod, a manifesztáció szerintem sohasem az én, hanem inkább a mi gyakorlata. A spirituális törvények ezt erősítik, amit hamarosan te is megtapasztalsz majd. A folyamat során képessé válsz arra, hogy egészen új módon teremtsd meg mindazt, amire vágysz.

Miközben fejleszted ezeket a készségeidet, egyre kevésbé fognak érdekelni az olyan dolgok, mint a negativitás, a dramatizálás és a félelem, amelyek letérítenek a helyes útról.

Túl sokáig tanítottak arra, hogy manifesztálni csak a kétségbeesés, a félelem vagy a megtörtség állapotából lehet. Amikor a pénz miatt aggódunk, azt mondják, nem szabad a hiányra koncentrálnunk. Amikor elegünk van az egyedüllétből, azt mondják, egy másik emberrel kell elképzelnünk az életünket. Ilyenkor jön jól a mozgásban lévő energia. Ez ugyanis segít elterelni a figyelmünket arról, amit akarunk, arra, amit érzünk.

 

 

Az érzelem felébreszti az intuíciódat, és ha ez a kettő (az érzelem és az intuíció) hozzáférhetővé válik, sokkal simábban folyik majd az életed. Ahelyett, hogy megrekednél bizonyos mintáknál, átfolysz rajtuk, mint a víz. Ezt jelenti a mozgásban lévő energia.

 

Sokan összetévesztik a célok kitűzését a szándék megfogalmazásával. Annak érdekében, hogy segítsek neked megérteni a különbséget, kitaláltam egy egyszerű magyarázatot: a cél az, amit kitűzöl magad elé, a szándékod pedig az a mozgásban lévő energia, amely segít a cél elérésében.

  • Ha szeretnél erősíteni valamit, például a szerelmet, az anyagi helyzetedet, az egészségedet, a lelki egyensúlyodat vagy a boldogságodat, az lehet a szándékod, hogy megengedd és befogadd ezeket a dolgokat.
  •  Ha gyengíteni szeretnél valamit, például a szorongást, a félelmet, a bizonytalanságot, a konfliktusokat vagy az önpusztító viselkedést, az lehet a szándékod, hogy észrevedd és megfigyeld őket.

Mi az, amit megengedsz és befogadsz, észreveszel és megfigyelsz? Milyen az, amikor nemcsak arra fókuszálsz, amit akarsz, hanem azt is érzékeled, hogy elég energiád van látni a célt, és bízni az elérésében? Ez olyan erőteljes rezgéseket kelt, amelyek már most, ebben a pillanatban is elérhetők számodra. Ha az elméd félelemmel teli gondolatokkal van elfoglalva, és a szíved is megkeményedett a múltbeli események hatására, elszalasztod a lehetőséget, és akaratlanul is a régi mintákat választod.

Nézzünk szembe azzal, hogy manapság milyen elképesztő mennyiségű negatív hatás ér minket (a közösségi média üzenetei, a politikai csatározások, a környezetünk változásai stb.). Ezek a hatások befolyásolják azt, amit látsz, és azt is, ahogyan interakcióba lépsz a téged körülvevő világgal. Amennyiben ezek a hatások energiát szívnak el tőled (és a többségük ezt teszi), akkor a félelem, a bizonytalanság, a szorongás, a kétségek és hasonlók miatt gyengül a manifesztációs képességed. Ha viszont megtanulod, hogyan tisztulhatsz meg a mérgező hatásoktól, ráhangolódhatsz a feltétel nélküli szeretet, a szabadság és a béke erőteljes rezgéseire.

 

A manifesztációs képességed hirtelen óriási mértékben megerősödik, pusztán azért,
mert önmagad legjobb változatává válsz.

 

Nemcsak azt az életet fogod megteremteni magadnak, amire vágysz, hanem egy újfajta energia felerősödését is manifesztálni fogod itt, a Földön. A saját belső, mozgásban lévő energiád lesz az, amely békévé és szabadsággá alakítja át a félelmet és a kontrollt.

 

Érzelmi méregtelenítés és tisztítás

Az általam alkotott Tisztítás (Cleanse) módszer lehetővé teszi, hogy érzelmi méregtelenítést végezz, és feldolgozd az érzelmeidet.

  1. C (clear reactivity) – Megszabadulás a reaktivitástól. A túlélési reakciók (harc, menekülés. lefagyás, meghunyászkodás) felszámolása. Összpontosíts, és nyugtasd meg magad.
  1. L (look inward) – Befelé figyelés. Azonosítsd az érzelmeidet, anélkül, hogy belefeledkeznél a történetekbe és a narratívákba.
  2. E (emit) – Kibocsátás. Hagyd, hogy az energia (rezgés) elvégezze az átalakítást.
  3. A (activate) – Aktiválás. Vedd észre, figyeld meg és érezd a fény sugarait valamennyi érzékszerveddel.
  4. N (nourish) – Táplálás. Éld meg az érzelmeket a sugarak által hordozott rezgések (például a béke) megengedésén és befogadásán keresztül.
  5. S (surrender) – Átadás. Hagyd, hogy az energia mozgásba lendüljön.
  6. E (ease) – Könnyedség. Légy a mozgásban lévő energia.

A TISZTÍTÁS GYAKORLÁSA – hétlépéses érzelmi-méregtelenítő gyakorlat egyszerű változata

Próbáld ki hétlépéses érzelmi-méregtelenítő gyakorlatom, a Tisztítás egyszerű változatát. Szánj magadra öt percet, menj végig a következő lépéseken, és figyeld meg, hogy érzed magad!

 

Megszabadulás a reaktivitástól

Ülj egyenesen, vegyél egy mély lélegzetet, és kezdd el! Húzd hátra és lefelé a két válladat. A jobb füledet közelítsd a jobb válladhoz, és tartsd ki a nyújtást, amíg négyig számolsz, miközben jobbra, lefelé nézel. Most térj vissza a fejeddel a kiinduló helyzetbe, és figyeld a légzésedet három másodpercig. Ezután közelítsd a bal füledet a bal válladhoz. Tartsd ki a nyújtást, amíg négyig számolsz, miközben balra, lefelé nézel. Végül térj vissza megint a kiinduló helyzetbe.

 

Befelé figyelés

Mondd ki hangosan ezt a mondatot: Most úgy érzem magam a testemben… Ne fejezd be a mondatot. Csak lélegezz. Szívd be a levegőt, és érezd, ahogy a hasad kitágul. Kilégzéskor húzd be a hasad, a köldöködet a gerincoszlopod felé közelítve.
Mondd ki hangosan ezt a mondatot: Amikor az érzelmekre gondolok, azt érzem…
Ne fejezd be a mondatot, csak lélegezz.
Folytasd a be- és kilégzést az orrodon keresztül.

 

Kibocsátás

Szívd be a levegőt az orrodon keresztül, kilégzéskor pedig zengesd a hum szócskát, hosszan hangsúlyozva a magánhangzót: hu-u-u-u-m. Közben húzd be a hasad, hogy a köldököd minél közelebb kerüljön a gerincoszlopodhoz, és hagyd, hogy a nyelved a szájpadlásodra tapadjon. Az utolsó zengetés után tarts szünetet, és hagyd, hogy a légzésed kissé szaporábbá váljon. Végezd el egymás után kétszer-háromszor.

 

Aktiválás

Lásd! Vizualizálj egy mozgó képet, például egy csobogó patakot.

 

Táplálás

Érezd az elképzelt dolog színeit, illatát, hangját és érzeteit!

 

Átadás

Mondd ki hangosan: Megengedem a mozgást. Megengedem a kreativitást. Megengedem az energiát. Megengedem a szabadságot.

 

Könnyedség

Mondd ki hangosan: Én vagyok a mozgás. Én vagyok a kreativitás. Én vagyok az energia. Szabad vagyok.

Nos, hogy érzed magad? Nyugodt vagy? Talán kiegyensúlyozottabb és fókuszáltabb lettél? Ez a legalapvetőbb élménye az érzelmi méregtelenítés folyamatának. És most jön a legjobb rész. Ugyanezeket a tisztító lépéseket arra is felhasználhatod,hogy eligazodhass az univerzumban, de nem felszínesen, hanem olyan jelentőségteljes módon, hogy az életed minden egyes részlete megváltozzon – a kapcsolataidat, a világ megtapasztalását és önmagad észlelését is beleértve.

Forrás: Az Univerzum 13 törvénye

Ajánlott könyvek:

.
AZ UNIVERZUM
13 TÖRVÉNYE

A siker alapelvei könyv

..
EMELD
A REZGÉSED

.
.
MANIFESZTÁCIÓ

MANIFESZTÁCIÓ – MERÜLJ MÉLYEBBRE