Denise Linn Fedezd fel az előző életeidet című könyvében felvázolt gyakorlatok, feltáró kérdéssorok, a múltat és a jelent összevető, könnyen elsajátítható technikák és az irányított meditációk nyomra vezetik a régvoltot kutató „detektíveket”. Bölcs kézikönyve a segítségedre lesz, hogy elindulj egy csodálatos utazáson, amely előző életeidbe vezet. A hajdani blokádokat feloldva elmúlnak egészségügyi panaszaid, leomlanak a kapcsolati korlátok, mi több, jövődet is megsejtheted, akár át is írhatod.  Miközben feltárod és meggyógyítod a múlt sebeit, és megszabadulsz a lehúzó hiedelmektől, lépésről lépésre megértheted, mi a valódi célod és helyed itt a Földön és a Mindenségben. 

 

“Fantasztikus pozitív változtatásokat hajthatsz végre életeden minden különösebb erőfeszítés nélkül. Csupán vissza kell emlékezned arra, ki is vagy valójában, ehhez pedig el kell takarítanod a közted és a lelked között magasodó gátakat. Szinte az összes ilyen akadály a messzi múltban gyökerezik. Ezért rendkívül fontos, hogy visszamehess az időben egy kis tisztogatásra.”

 

Tárd fel korábbi életeidben rejlő titkokat, hogy egy örömtelibb életet élj a jelenben. Csak fel kell tenned a megfelelő kérdéseket; tudnod kell, mire célszerű odafigyelned mostani életedben, mert ez kaput nyithat a korábbiak felé. Mindezzel felébreszted előző életeid emlékeit, érzelmeit és képeit. Minden egyes kérdés, kulcsot ad a kezedbe korábbi életeidhez.

Tudd meg, miként tárhatod fel, és miként hasznosíthatod ezt az erőt a nemzetközileg elismert gyógyító és bestsellerszerző, Denise Linn 21 napos útmutatója segítségével.

 

 

Újrateremtve a múltadat kezedbe veheted sorsod irányítását

Hogyan emlékezhetsz vissza, ki mindenki voltál előző életeidben, hogy megszabadulj mindenfajta negatív programozástól, amit magaddal hurcoltál mostani megtestesülésedbe? Hogyan döntsd le a múlt gátjait, ami csodákat művel majd jelen életedben? Mit kell tenned, hogy visszaemlékezz álmaidra, és megértsd, mit próbálnak közölni veled? Miért olyan fontos korunk az emberiség történelmében? Denise ezekre a kérdésekre kínál egyszerű, világos válaszokat. 

 

Spirituális örökösei vagyunk ennek a bolygónak. Amennyiben túl tudunk lépni egykori korlátainkon, és meghalljuk lelkünk útmutatásait, boldog jövőnek nézhetünk elébe.”

 

A regressziós terápia

A regressziós terápia azzal gyógyít, hogy segít a problémák gyökeréig hatolni; addig mindössze tünetekkel birkózunk az okok megismerése helyett. Nevezzük genetikai kódnak, sejtemlékezetnek vagy akár kollektív tudattalannak, előző tapasztalataink tömkelege uralja lépteinket, s hozza elénk a helyzeteket, amelyekbe itt és most kerülünk. 

Példának okáért számos kényszercselekvés és fóbia gyökerezik a régmúltban. Mondjuk, sosem bírtad elviselni, hogy valami szoros dolog legyen a nyakad körül, majd felfedezed, hogy fojtogatás okozta a halálodat egy korábbi életedben. E régi történéseket és az őket kísérő érzelmeket újraélve a napjaidat jelenleg megkeserítő viselkedésed is megváltozik. 

Gyakran idézünk elő tudat alatt olyan eseményeket, amelyek előző életeink történéseire emlékeztetnek. A cél ilyenkor a hajdani fájdalom elmulasztása. Amennyiben bizonyos érzéseket, mint a félelem, harag vagy gyász, elfojtottál egy korábbi életedben lejátszódó trauma után, azok ott hagyják nyomukat az energiameződben, és életről életre ismétlődő belső konfliktusokhoz vezetnek. Miközben továbbra is eltemetni igyekszel ezeket a nemkívánatos érzelmeket, egyre magasabb korlátok emelkednek közted és aközött, amivel nem mersz szembenézni. Mikor azonban újraélsz egy epizódot egy előző életből, a régóta elnyomott érzelmek és döntések végre a felszínre kerülnek, és te egyszer s mindenkorra megszabadulhatsz tőlük. 

A regressziós terápia megértéséhez fontos felhívnom a figyelmet, hogy nem okvetlenül az okoz gondot jelen életedben, amin vagy amiken keresztül kellett menned egykor, jóval inkább a szenvedéseidet kísérő elfojtott trauma vagy érzelmek. Nem maguk a tapasztalatok jelentenek tehát kihívást, hanem a rájuk adott reakcióid. 

Nem a hajdani trauma idézi tehát elő jelenlegi blokádjait, hanem az eseményekhez kapcsolt gondolatok, érzések kísértik életeken át. Lehetséges azonban visszautaznunk az időben, és megváltoztatnunk egy-egy epizód súlyát. Olyan tér-idő dominóeffektust indíthatunk így útjára, amely hatással van jelen életünkre. 

 

 

A megbocsátás erejével

A regressziós terápia egyik hatásos hozadéka a megbocsátás. Csak úgy gyógyulhatsz meg, ha megbocsátod, ami a múltban történt. Könnyebb lesz megbocsátanod mindazoknak, akik ebben az életedben bántottak, ha megérted, hogy a karma állt mindennek a hátterében. Amikor visszaindulsz az időben, hogy felments másokat, avagy magadat, szerető energia szövődik köréd, át téren és időn. Természetesen sokat nyom a latban, hogy képes vagy-e megbocsátani azoknak, akik ártottak neked, vagy megtagadtak egyik előző életedben; ugyanilyen fontos azonban, hogy magadat is feloldozd a bűntudat alól mindazért, amit elkövettél. (Aki nehezen engedi el a neheztelését, az bocsásson meg magának, amiért nem képes megbocsátani.)

 

Lélekvándorlás

A lélekvándorlás a regressziós terápia alapja. Az emberiség már írott történelme előtt is hitt a reinkarnációban, vagyis abban, hogy magasabb énünk, más szóval a lelkünk a halál után is megmarad, és egy új testbe költözik. Jóllehet minden egyes életben más lesz az éntudatunk, lényünk spirituális része életről életre változatlan.  Friss becslések szerint manapság az embereknek hozzávetőleg egyharmada hisz a lélek örökkévalóságában és sorozatos újjászületésében. 

Az újra megtestesülő „én” minden újjászületéssel tovább gazdagodik tapasztalatokban, s egyúttal erősebb, kiegyensúlyozottabb és szeretetteljesebb is lesz. Legvégül azután egyesülünk a Világszellemmel.

Spontán is számtalan módon történhet regresszió. Volt már valaha az a különös érzésed egy idegen város utcáit járva, hogy mindez mélységesen ismerős? Magával ragadott-e egy zenedarab, volt-e olyan álmod egy történelmi korszakról vagy egy idegen országról, amely megmagyarázhatatlanul valóságosnak tűnt? Mindezek az élmények előző életekben is gyökerezhetnek. 

Az egyik életedben talán nyomorogtál, s így első kézből sajátítottad el a találékonyságot és alázatot. Egy másikban ellenben a jólét tanított meg arra, hogy bölcsen használd fel a pénzedet. Vakon belső látásodat fejlesztetted ki, sportolóként viszont a testi erő jótéteményeit tapasztaltad meg. Meglehet, egyik életedben nő voltál, míg a másikban férfi, vagy fehér ember az egyikben, és ázsiai a másikban. Próbálj ne építőkockaként, inkább egy kirakó darabjaiként gondolni az életeidre, amelyben minden egyes részlet az egyensúlyodat teszi teljesebbé. 

Az újjászületés gondolata egyre jobban terjed Nyugaton, mivel sokan úgy érzik, a hagyományos vallások nem elégítik ki spirituális igényeiket. A reinkarnáció elmélete választ kínál az ilyesfajta kérdésekre: „Miért ismételjük újra meg újra ugyanazokat a negatív viselkedésmintákat? Honnan származnak visszatérő félelmeink és fóbiáink? Miért érzünk azonnali vonzalmat bizonyos helyek és emberek iránt?” Még fontosabb, hogy a lélekvándorlás arra is magyarázatot adhat, hogy mi a célunk itt, a Földön. Segítségével azt is megértjük, hogyan alakítja ki-ki a saját sorsát. 

 

 

Hihetünk előző életeinknek?

Akkor gyógyulsz meg könnyebben a jelenlegi életedben, ha tudod, mi voltál korábbi megtestesüléseidben. Az előző életek felderítése fölöttébb hatékony módszer arra, hogy behatolhass elméd legmélyebb bugyraiba, és onnan ásd elő a vonatkozó emlékeket. Közvetlen kapcsolatot teremt tehát a lélekkel. Miközben feltárod és meggyógyítod a múlt sebeit, és megszabadulsz a lehúzó hiedelmektől, fokonként megérted, mi a tényleges célod és helyed a mindenségben. 

A visszavezetéses terápia során némelykor rendkívül eleven képek és emlékek merülnek fel. Számos meggyőzően pontos részletről bizonyosodott be a későbbi történeti kutatás során, hogy valóságos. 

De nem is muszáj igazolnod a korábbi életeidet vagy hinned a reinkarnációban, enélkül is hasznodra lehet a regressziós terápia. A mély meditációban felmerülő képek mindenképpen gyógyhatásúak, és átformálják a sorsodat. Nem fontos, hogy valóban előző életekből származnak-e, már a jelentésükön való töprengés is megteszi a magáét. Lehetnek éppen a tudatalatti szimbólumai, s mint ilyenek, megérdemlik, hogy foglalkozz velük. Legbelső énedet fejezik ki, és ebben a minőségükben hathatósan előmozdítják lelki fejlődésedet. 

Képzeletünk az egyik leghatékonyabb spirituális eszközünk. Belépőt jelent egy másik világba. Ennek révén jutottak a korábbi korok látnokai egy másik dimenzióba, s hatoltak át téren és időn. A misztikusok és próféták lelkük mélyére nézve érkeztek el abba a belső birodalomba, ahonnan kinyilatkoztathattak egyetemes igazságokat. Szent képessége ez minden emberi lénynek. Arra buzdítalak tehát téged is, hogy csihold ki magadból ezt a teremtő szikrát, miközben megpróbálod kideríteni, ki voltál valaha. Hagyd szárnyalni a képzeletedet, ne kételkedj a felmerülő képekben, így az előző életeidről is pontosabb információhoz jutsz. Szent út nyílik meg ezzel messzi múltad felé. 

Az előző életekbe tett utazások sokszor arra is választ adnak, amire a hagyományos orvoslás vagy terápia nem képes. Természetesen jelenlegi okai is lehetnek a problémáinknak. Túl könnyű lenne mindet az előző életeink viselkedésére és cselekedeteire fogni. Ennek ellenére felderítésük elmondhatatlanul hasznos nem egy esetben, amikor más módszerek nem vezettek eredményre. 

Ha tudjuk, kik voltunk előző életeinkben, jobban megértjük, mi a feladatunk a jelenlegiben. Az élet nem egyszeri alkalom, és nem is megmagyarázhatatlan események sorozata. A visszavezetéssel járó időutazás során fokozatosan ráeszmélhetünk, mi mindenre vagyunk képesek tudatos, szerető lényként. 

Forrás: Fedezd fel az előző életeidet

 

Ajánlott könyvek:

FEDEZD FEL
AZ ELŐZŐ ÉLETEIDET

A siker alapelvei könyv

KARMA
ÉS REINKARNÁCIÓ

.
AKASA – KRÓNIKA