Tudod, kik a Földangyalok? Ismerd meg a földre szállt angyalok ezen csoportját Doreen Virtue útmutatásai alapján. Tudd meg miként segíthetsz másokon ha az öntudatosság mellett állsz ki.

Rájöttem, hogy hatalmas különbség van a „lágyszívűség” és az „őszinte szeretet” között. Azelőtt „kedves lányként” éltem az életem, és gondosan elfedtem az érzéseimet. Hogy ne bántsak meg másokat, cukormázzal vontam be minden szavamat, csak hogy elkerüljem a konfliktusokat. „Ha nem tudsz semmi kedveset mondani, akkor hallgass” – ez volt az életfilozófiám. Kétely nélkül tiszteletben tartottam a tekintélyt, és elnyomtam az érzéseimet. Ezek az elfojtott érzések egy idő után elviselhetetlenné váltak, és vagy szembesítettem ezzel a kiváltó személyt, vagy egyszerűen kiléptem a kapcsolatból.

Úgy gondoltam, hogy kedves vagyok. De igazából nem voltam az. Valójában tele voltam félelemmel. A félelem pedig a szeretet ellentéte.

Kapcsolataim megmentése érdekében segítségért imádkoztam, és nagyon fontos tanításokat kaptam az élettől.
Mintha intuitív módon töltöttem volna le a tudást valahonnan, vagy aha-élményként hirtelen bepillantást nyerhettem volna a dolgok mögé. A tanítások időnként vizuális vagy auditív kísérettel érkeztek: látomásaim voltak, a jobb fülemmel hangokat hallottam. Gyerekkorom óta így beszéltek hozzám az angyalok.

Az első tanítás, amit kaptam, arról szólt, hogy a hozzád és hozzám hasonló érzékeny embereket fontos misszióval Földangyalokként „küldték” ide, a Földre azért, hogy hatástalanítsák és eloszlassák a konfliktusokat ezen a bolygón. Ebbe beletartozik a konfliktusok feloldása is.
Mi, Földangyalok olyanok vagyunk, mint a szeretetteljes, mégis szigorú szülők, az ég küldött minket, hogy Isten jóságos hatalmát közvetítve segítsünk másokon. Összehasonlításképp egy példa: Ha egy gyermek kizárólag édességet szeretne enni, mert ettől lesz boldog, megengedné ezt egy jó szülő? Természetesen nem. Ha egy gyerek sír, vagy dühös lesz, egy jó szülőnek akkor is tudnia kell nemet mondani az állandó nassolásra. A szülő változtathat a nemleges válaszon azzal, hogy alkalmanként megengedi az édességet, vagy helyettesítheti azt egészségesebb ételekkel. A helyzet tehát megoldható, de minden azon múlik, hogy a szülőnek van-e ereje nemet mondani.

Ez a hasonlat alkalmazható életünk missziójára is. Ha konfliktus van a bolygón – legyen szó párkapcsolati nézeteltérésről vagy országok közti ellenségeskedésről –, haragos kitöréseinkkel gyermekeinknek okozunk fájdalmat, mert nem azt kapják, amit érdemelnek. Nekünk, Földangyaloknak át kell vennünk a szülői szerepet, és békés megoldást kell találnunk.
A konfliktuskezelés kellemetlen lehet, mert a Földangyalok átveszik az energiákat. Érezzük, ha mások feszültek, dühösek, szomorúak vagy feszengenek valami miatt. Mások emocionális energiája közvetlenül érint minket. Szerencsére van mód arra, hogy ezt a kellemetlenséget tudatosan egészségesebb és békésebb irányba tereljük.

Emlékezzünk a gondoskodó szülőre, aki bevonódik a gyermek konfliktusába, mert szereti. Akár gyerekünkről, barátunkról, házastársunkról vagy munkatársunkról van szó, szerető szívvel lépjünk közbe, és mondjuk el az igazat. Fedjük fel az érzéseinket, mert ez az egyetlen útja a hosszan tartó és egészséges kapcsolatoknak.
Az érzések elfojtása olyan, mintha egy léggömbbe folyamatosan levegőt fújnánk. Határa van annak, hogy mennyi levegő fér a léggömbbe, mielőtt kidurranna!

 

Mindannyian Isten teremtményei vagyunk, és mindenkinek van célja az életben. A Földangyalok úgy érzik, küldetéssel jöttek a világra, békét és tartós pozitív változásokat szeretnének kiváltani. A Földangyalok imával, kedvességgel és szeretettel segítenek másokon. Lehetnek bármilyen neműek,  szexuális irányultságúak, faji hovatartozásúak vagy vallásúak. Közös nevezőjük, hogy ők az emberek gyámolításának elkötelezettjei, és „boldoggá akarnak tenni” mindenkit. Ők maguk valójában csak akkor boldogok, ha mások azok.

A Földangyalokat fényküldötteknek is hívják. Ők olyan hiperérzékeny emberek, akiknek az a missziójuk, hogy békét hozzanak a világba. Számomra a Földangyalok a fényküldöttek közé tartoznak: ők a világ édes, gondoskodó és adakozó fényküldöttei.

Az öntudatosság kifejezés értelmezését zavarok és félreértések jellemzik. Néhányan összetévesztik az agresszióval. Nem csoda, ha emiatt sokan nem mernek öntudatosak lenni! Nagyon fontos, hogy a kifejezéseinket pontosan meghatározzuk, annak érdekében, hogy kölcsönösen értsük, miről is van szó.

Az öntudatosság azt jelenti, hogy tudatában vagyunk az érzéseinknek, véleményeinknek, és hogy ezeket úgy közöljük a külvilág felé, hogy mások jogait tiszteletben tartjuk. Az öntudatos személyiség kedves, békés, gyengéd, soha nem kér elnézést az érzéseiért, mert az érzéseket tiszteletben kellene tartani. Az öntudatosság spirituális és isteni, mert az interakció egy olyan fajtája, amely azt közvetíti, hogy mindannyian egyenlők vagyunk. Ezért éppen annyira jogunk van a boldogsághoz, mint bárki másnak.

 

Öntudatosság a személyes kapcsolatainkban. Ha öntudatos vagy, tudod, hogy a kapcsolatok valódi önmagunk felfedésén alapulnak. Ha nem így van, soha nem érzed majd úgy, hogy szeretnek, hiszen a másik személy azt sem tudja, ki vagy valójában. Az egyetlen módja az igaz szeretet megtapasztalásának, ha vállaljuk azt a kockázatot, hogy önmagunkat adjuk, és úgy találjuk, hogy elfogadnak minket és értékelik, akik valójában vagyunk.

Öntudatosság az üzleti életben. Az üzleti szférában minden a tisztelet kivívásáról szól. Ha öntudatos vagy a munkádban, akkor úgy mondod el a dolgokat, ahogy vannak. Nem emeled fel a hangod, nem hordasz le senkit, és tiszteletben tartod mások személyes véleményét. Nincs szükség keménykedésre, az öntudatosság nem feltétlenül jár hagyományos értelemben vett „férfiassággal”. Az öntudatosság valójában szélsőségesen gyengéd tud lenni. Az öntudatos üzletember nyugodtan, mégis szenvedéllyel beszél.

Öntudatosság az életcélunkkal kapcsolatos helyzetekben. Földangyalként nagyon fontos küldetésünk van az életben. Azért vagyunk itt, hogy azok nevében beszéljünk, akik nem képesek kiállni önmagukért (mint például a gyerekek, az állatok, az elnyomottak, a Földanya és a környezetünk). Azért vagyunk itt, hogy segítsünk meghallani az isteni üzeneteket, és bízni bennük. Ez azt jelenti, hogy olyannak kell lenned, mint egy tanár, aki fontos információt ad, akár formális körülmények közt, mint egy osztályteremben, akár mindennapos emberi interakciói során.

Földangyalként az is elvárható tőled, hogy védelmező vagy aktivista munkát végezz. Ez azt jelenti, hogy tudatában vagy annak, ami a világban történik, és gondoskodsz arról, hogy mindenki szóhoz jusson. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy petíciókat írsz alá, felszólalsz, hirdeted a tudatosságot, találkozókra jársz, felkeresed a helyi képviselőidet, önkénteskedsz, imádkozol és békés összejöveteleken veszel részt.

 

Forrás: Földre szállt angyalok

Ajánlott könyvek:

Földre szállt
angyalok

napi útmutatás az angyalodtól jóskártya

tíz üzenet az angyaloktól