Anthony William, a gyógyító médium azt kínálja a gyógyulni vágyóknak, amire mindig is szükségük volt, egyetlen világos útmutatást a betegségektől való szabaduláshoz.

Gyogyito_Medium_B1_218px

Ajánlatunk a témában

Mindenki találkozott már élete során – ha másképp nem, családtagjai vagy baráti körében – olyan betegségekkel, amelyeknek ereje a rejtélyességükben rejlett. Azért voltak rejtélyesek, mert hiába kezelték, nem szűntek meg a nekik tulajdonított tünetek, vagy azért, mert a betegen kívül senki más, az orvosok sem hittek a valódi létezésükben. Az orvostudomány egyre több címkét alkotott, melyek nagyon sok páciens diagnózisává váltak, sokszor sajnos tévesen. Candida, migrén, depresszió –  mindenki számára ismerős kifejezések, mert nagyon sok embert érint napjainkban is, és nagyon sok különböző tünettel küzdő beteg kapta ezeket a címkéket megoldásként. Sok tünetet lehet ezeknek a címkéknek tulajdonítani, mint például a Candidának is, melyre olyan szigorú szénhidrátmentes diétát javasolnak az orvosok, melyet valljuk be, kevesen tudunk valóban betartani.

A gyógyító médium olyan titkokat oszt meg veled könyvében, melyeket eddig máshonnan nem tudhattál. Magasabb forrásból származó információkat, az együttérzés lényegéből, mely azt akarja, hogy mindenki meggyógyuljon. Ebben a könyvben nem találsz majd idézeteket és statisztikai adatokat, mert bár a leírt dolgok közül néhányat már tud a tudomány, a többsége még felfedezésre vár. A ma közismert információk sokszor nem magyarázzák el a betegségek valódi okát, vagy azt, hogy hogyan szabadulhatsz meg a problémáid gyökerétől. A könyvben megfogalmazott útmutatásokat, a titkokat, amelyeket Anthony William, a gyógyító médium árul el neked, a tudományos közösség is idővel fel fogja ismerni, de ha betegség ütötte fel a fejét a családban vagy akár a saját életedben, neked van időd kivárni ezt a felismerést, ha már most a birtokában lehetsz a gyógyulást rejtő igazságnak?

Ebben a nem mindennapi kötetben fellelheted a rejtélyes betegségek mögött rejlő titkokat is, mely azért nagyon fontos része az útmutatásnak, mert a tudás és az önigazolás a gyógyulás fontos eszközei! A második és harmadik rész minden egyes fejezetének végén célzott gyógyulási instrukciót találsz az adott betegség legyőzéséhez. Ezekben a fejezetekben olyan betegségekről rántja le a leplet a Legfelsőbb Lélek tanításain keresztül a gyógyító médium, mint például a:

  • krónikus fáradtság szindróma,
  • szklerózis multiplex,
  • reumás ízületi gyulladás,
  • Candida,
  • migrénes fejfájások,
  • depresszió,
  • övsömör,
  • autizmus és figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar,
  • Lyme-kór,
  •  premenstruációs tünetegyüttes és menopauza.

A gyógyulással kapcsolatos igazság végre hozzád is eljuthat. Olvasd el a gyógyító médium útmutatásait a végleges gyógyuláshoz!

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe