Anthony William, a gyógyító médium emberek tízezreinek segített már meggyógyulni félrediagnosztizált, évekig hatástalanul kezelt vagy az orvosok által ismeretlen eredetűnek bélyegzett betegségekből.

Gyermekkorától kezdve hallja azt az égi hangot, amelyet ő Felsőbb Léleknek nevez, és amely szó szerint azt mondja el neki, hogy hol gyökerezik az emberek fájdalma vagy betegsége, mi rejlik a mélyén, és mit kell tenniük ahhoz, hogy helyreállítsák egészségüket. Módszereivel lenyűgöző eredményeket ért el még azoknál a betegeknél is, akik már hosszú ideje és pénzt nem kímélve jártak orvosról orvosra, hogy kiderítsék, mi bajuk, mielőtt hozzá fordultak. Most pedig ebben a forradalmi könyvben kitárja a kapukat, és leírja mindazt, amit az elmúlt 25 évben azért tett, hogy visszaadja az embereknek a saját életüket: olyan információkat oszt meg, amelyek sehol máshol nincsenek leírva, és olyan összefüggéseket tár fel, amelyeket az orvostudomány csak évtizedek múltán fog felfedezni.

A Gyógyító médium elárulja, hogy mi rejlik a betegségek és fizikai állapotok hátterében, amikor az orvos közösség egyáltalán nem érti, esetleg félreérti, hogy mit üzen a test. Ami pedig még ennél is fontosabb, kizárólag természetes gyógyulási megoldásokat javasol egy sor olyan betegségre, mint a Candida, a migrén, a reumás ízületi gyulladás, az övsömör, a 2-es típusú cukorbetegség, a mellékvese-kimerültség, a Lyme-kór, a fibromialgia, a pajzsmirigy-alulműködés, a krónikus fáradtság szindróma, a szklerózis multiplex vagy a depresszió.

Számos oka lehet, hogy ezt a könyvet választod. Lehet, hogy az orvosod felállította a diagnózisodat, és te tudni szeretnéd, hogy mi rejlik az adott címke hátterében. Lehet, hogy olyan tüneteid vannak, amelyekről nem tudod, mit gondolj, és válaszok után kutatsz. Az is lehet, hogy az egészségügyben dolgozol, vagy beteg egy családtagod, és tudni szeretnéd, hogy hogyan ápolhatnád a legjobban.

A könyv mindenkinek tartogat valamit, függetlenül attól, hogy milyen étrendet vagy diétát követsz, vagy milyen táplálkozási hitrendszert gyakorolsz. Mindenkinek szól, aki szeretne hozzáférni a gyógyulásról szóló tudáshoz.

Keresd a  könyvet webáruházunkban

gyogyito_medium_beleolvaso_csik