Kyle Gray világhírű angyalszakértő, az Emeld a rezgésed sikerkönyv szerzője, most a kezedbe adja azokat a technikákat, imákat, tippeket és megerősítéseket, amelyekre szükséged lehet, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat az angyalokkal.

Kifinomult tisztánlátói tudásával átszőtt útmutatója olyan spirituális eszköztárat ad a kezedbe, amelynek köszönhetően megnyílhatsz angyali segítőid előtt, a javadra fordíthatod isteni támogatásukat és tanácsaikat. Az angyalok szerető jelenléte az élet minden területén képes csodákat tenni, segítségükkel megtisztíthatod saját energiáidat, egyensúlyba hozhatod érzékszerveidet, és mélységes belső békére lelhetsz. Fogadd fel őket útitársaidként az életed bármely szakaszában.

 

Az angyalok feladatai

Az angyalok a mi legtökéletesebb példaképeink. Legfőbb törekvésem napról napra, hogy hozzájuk hasonlítsak. Az ő feladatuk, hogy megvédelmezzenek, utat mutassanak, és mindenekelőtt szeressenek.
Emellett égi gyógyítók is. Azért vannak körülöttünk, hogy elhozzák nekünk a menny éltető sugarait. A gyógyulás nem szükségképpen fizikai szinten zajlik, lehet ez érzelmi, lelki vagy akár planetáris dimenzió. 

 

 

Hívd be őket!

Az angyalok csak akkor lehetnek segítségünkre, ha mi magunk segítségül hívjuk őket. Tiszteletben kell tartaniuk a szabad akaratunkat. A szabad akarat megléte teszi lehetővé, hogy rájöjjünk, számunkra is létezik támasz, majd pedig eldöntsük, szükségünk van-e erre utunk során. Valamennyien okkal járunk pont az aktuális ösvényen, hiszen mindőnknek van mit tanulnia. Az angyalok velünk tartanak minden egyes lépésünknél. Ennek tudtával hívjuk meg őket magunkhoz. 

 

Az angyalok erőt adnak 

Őrangyalod tudja, ki vagy valójában. Látja, mik az erősségeid, akkor is, ha te gyöngének és sebezhetőnek érzed magad. Azt akarja, hogy bontakoztasd ki ezeket a rejtett erőforrásokat. Egyik feladata tehát, hogy erőt adjon. 

Amennyiben készen állsz arra, hogy elengedj valamit, vagy meg szeretnéd valósítani egy álmodat, őrangyalod szárnyakat növeszt a hátadon, és bátorítani fog a nagy ugrásra. 

Képzeld el egy pillanatra, milyen lehet félelem és kételyek nélkül élni. Erősnek, összeszedettnek, égi kegyelemmel elteltnek lenni. Lásd magad káprázatos fénysugárként, amelynek maga az Univerzum kölcsönöz energiát. Ilyennek látnak téged az angyalok. Gyönyörű kép ez, melengesd a szívedben. 

Mikor készen állsz rá, az angyalok erőt adnak majd, hogy betöltsd hivatásodat ezen a bolygón. Semmi egyébre nincs szükségük ehhez, mint a te hívásodra. 

 

Az angyalok megvédelmeznek 

Őrangyalod biztonságban szeretne tudni. Minden gondolata a te jóléted. Létének célja, hogy megvédelmezzen. Sokszor hallod még tőlem, hogy jobban szeret az életednél. A szeme fénye vagy, megalkotásának értelme. Mindent elkövet, ami hatalmában áll, hogy megóvjon attól, ami a károdra lehet. 

Nemegyszer tanúja voltam, hogy akik angyalokhoz fordultak védelemért, azokat ragyogó fénykör, amolyan szeretetből szőtt védőburok vette körül. 

 

Az angyalok utat mutatnak 

Az angyalok a helyes irányba szeretnének terelni minket. Olyanok, akár egy spirituális GPS. Belső hangunkon szólnak hozzánk, de ha nem rendelkezünk spirituális tudatossággal, nem hallgatunk rájuk. Ha viszont kapcsolatba kerülünk velük, egy belső térképet ajándékoznak nekünk, amely segít az eligazodásban. 

Mikor kalauznak kérjük fel őket, lépésenként vezérelnek bennünket. Az emberek többsége azonnal a végkifejletre kíváncsi ilyenkor, holott a dolog nem így működik. Angyalaink végig ott akarnak maradni az oldalunkon, ott baktatni mellettünk. Rájuk kell bíznunk magunkat. 

 

 

Az angyalok meghallgatnak minket 

Az angyalok nagyszerű hallgatóság. Akárcsak legjobb barátaink, anélkül hallgatják meg bizalmas közléseinket, hogy ítélkeznének felettünk. Habár nem halljuk a válaszukat, mégis van valami bámulatos abban, hogy kiönthetjük nekik a szívünket. 

Szólhatsz hozzájuk hangosan vagy magadban, biztos lehetsz benne, hogy odafigyelnek, akkor is, ha negatív gondolataidat vagy bírálataidat fogalmazod meg. 

Némi időbe telik, és határozottan sok türelmet igényel, hogy meghalld angyalaid szavát, de más módjai is vannak a velük való „társalkodásnak”. Miután beszéltél nekik nehézségeidről vagy arról, ami közel áll a szívedhez, köszönd meg nekik, hogy jelt adtak jelenlétükről; jelezték, hogy meghallgattak, vagy tanáccsal láttak el, hogy mit tegyél. Kellemesen meglepődsz majd, mi történik utána. 

 

Amikor beüt a baj 

Gyakran hallom: „Ha léteznek angyalok, hol voltak, amikor ez vagy az történt?” Azután a delikvens elmond egy szívfacsaró, tragikus történetet. Őszintén hiszem, hogy igenis jelen voltak angyalok, segítségre készen. 

Teljesen megértem azokat, akik a fenti panasszal élnek, akik szerint a sok rossz nem fordulhatna elő, amennyiben az angyalok közbeavatkoznának. Én sem szeretek bántalmazott gyerekekről, elhanyagolt állatokról vagy halálos betegségben szenvedő édesanyákról értesülni. Fontos azonban észben tartanunk, hogy amikor beüt a baj Földünkön, azt nem angyalok idézik elő, hanem a mi döntéseink következménye. Amikor „mi”-t emlegetek, embertársaimat, fivéreimet és nővéreimet értem alatta planétánkon. Földlakóként gyakran meglátogat bennünket a „szenvedés”, átérezzük a veszteséggel, félelmekkel, nehézségekkel és elválással járó szívfájdalmat. Az angyalok ellenben nem hisznek az elválásban. Tudják, hogy történjen bármi, soha nem távolodunk el Istentől; függetlenül attól, fizikai testünkben vagyunk-e, vagy sem. Emberi elménk azonban nehezen éri fel ésszel, hogy a mennyországban nem létezik félelem és veszteség. Mind egyek és együtt vagyunk, minden rettegéstől és sötétségtől mentesen. 

Az angyalok amellett, hogy védelmeznek minket, létünk alapjára, a szeretetre is megpróbálnak megtanítani bennünket. Nem csupán anyagi síkon nyújthatnak tehát segítséget, s a legnagyobb nehézségek közepette is rávilágítanak az élet áldásaira. 

Vissza a fénybe 

Nevelődésünk közepette elfeledkezünk arról, kik vagyunk valójában. Az angyalok még felfogják ezt, nem úgy, mint mi. Azt szeretnék, ha visszatérnénk természetes állapotunkba, amikor még láttuk, hallottuk és éreztük őket – hiszen egykor valamennyien így voltunk ezzel. Kisbabaként és gyerekfejjel mind az angyalokat, mind a többi églakót érzékeltük. Figyeld meg a kisbabákat, ha történetesen neked is van. Nevetnek és mosolyognak a nagy semmire, már amennyiben tényleg semmi az. Mindenképpen látnak valamit, szerintem angyalokat! 

Mindannyian visszanyerhetjük azonban teljes látásunkat, csupán csak le kell tennünk régi hiedelmünkről, miszerint „hiszem, ha látom. A legtöbb földlakó ugyanis ehhez köti magát. Valójában azt mondják ezzel, hogy kizárólag az anyagi világot fogadják el. Hanem amint látod, drága barátom, többek vagyunk ennél, lélekből is állunk. Testünket lélek lakja, a valódi lényegünk. Mikor testi létünk véget ér, porhüvelyünket hátrahagyjuk, lelkünk viszont a mennybe szárnyal. 

 

A léleknek nincs szeme, mégis lát; nincs füle, mégis hall; nincs szíve, mégis érez. Ha jobban figyelembe vesszük lelkünk érzékelését, megtanulhatunk a földi kereteken
túlmenően látni, hallani, érezni.
Ekkor vesszük majd észre az angyalokat. 

 

 

Gyakorlat: Láss lelki szemeiddel 

E tudatszint újraélesztéséhez legfőképpen hitre van szükséged. Bíznod kell benne, hogy több is létezik annál, mint ami kézzelfogható. Ez kulcsfontosságú az angyalokkal való kapcsolatod további fejlődéséhez. 

Mozgósítsd mindenekelőtt a képzeletedet. Az emberek többsége összekeveri a képzeletet a képzelgéssel, holott a képzelet bevetése a spirituális fejlődés részeként arra buzdít, hogy friss szemmel lásd a világot. 

Ma van a napja, hogy megtanulsz másként látni. Buzdítsd arra képzeletedet, hogy lelki szemeiden keresztül lásson. 

  • Otthonodban ülve próbálj túllátni közvetlen környezeteden. Bútoraid, a tévé, a használati tárgyak az anyagi világ kellékei, a lényegi létezők azonban a spirituális dimenzióhoz tartoznak. Nézd meg magadnak alaposabban családtagjaidat, barátaidat, akár még házi kedvenceidet is, és képzeld el, milyen a lelkük. Talán élénk színeket vagy az energia aranyló, örvénylő formáit látod körülöttük. 
  • Képzeld el, milyenek lehetnek családtagjaid, barátaid és házi kedvenceid angyalai; milyen lenne kapcsolódni az igaz szeretethez, amelyből valamennyien állunk.
  • Jegyezd le a benyomásaidat a naplódba, bármely más gondolatoddal és felismeréseddel együtt. Újabb lépés ez afelé, hogy a lelkeddel láss. 

Forrás: Kapcsolatteremtés az angyalokkal

 

Ajánlott könyvek:

KAPCSOLATTEREMTÉS
AZ ANGYALOKKAL KÖNNYEDÉN

A siker alapelvei könyv

.
EMELD
A REZGÉSED

VARÁZSLATOS
ÉLETED
MEGTEREMTÉSE