Testünkön átvezet egy energiavonal, a fejtetőnktől kezdve egészen a talpunkig. Ez az úgynevezett Vonal, amely által lelkünk bölcsességéhez kapcsolódunk.

 

Mik azok az üzenetek?

A Vonalon keresztül isteni útmutatást kapunk. Ezek a mi üzeneteink, amelyek információkat tartalmaznak mindarról, amit lelkünk ebben az életben és az ezt megelőzőkben tapasztalt. Az üzenetek mindig pontosan azt az információt rejtik, amelyre érkezésük pillanatában szükségünk van.

Ebben az életben energialény és fizikai létezõ is vagy, az általad kapott üzenetek pedig ezt a kettősséget tükrözik. Energetikai átvitel útján érkeznek abból a birodalomból, ahol az Akasa Krónikád tárolódik. Az üzeneteid a koronacsakrádon keresztül lépnek be a testedbe.

Úgy is ismerhetjük üzeneteinket, mint a belső hangunkat, megérzéseinket, intuíciónkat vagy hatodik érzékünket. Az üzenetek hozzájárulnak lelkünk fejlődéséhez és evolúciójához, valamint segítenek megtanulnunk, hogyan fejezhetjük ki magunkat a legmagasabb szinten.

„A Vonal elmélyítette a kapcsolatomat a Legmagasabb Énemmel és a vezetőimmel.”

 

Hogyan kaphatjuk meg az üzeneteinket?

Jó hírem van! Már most is megkapjuk az őket. Ami azt illeti, egyfolytában kapjuk őket minden nap, amióta csak megszülettünk. Nem azt kell megtanulnunk, hogy hogyan kapjuk meg őket. Azt kell megtanulnunk, hogy lássuk a megérkező üzeneteket.

 

Hogy néznek ki az üzenetek?

Rengetegféle módon kaphatjuk meg az üzeneteinket!
Talán a testünkben érezzük őket bizsergés, érzések vagy érzelmek formájában. Érkezhetnek belső kommunikáció útján (belső hangunkként), látomásokként vagy emlékekként erről vagy egy másik életünkről. Ugyanakkor az üzenetek lehetnek külső jelek is, mint az ismétlődő számok, sőt megjelenhetnek állatok formájában is.

 

Akármikor kaphatunk üzenetet?

Igen. Ehhez csak annyi kell, hogy aktiváljuk a Vonalunkat, és hogy útmutatást, tisztánlátást vagy bölcsességet kérjünk a Legmagasabb Énünktől.

A Vonal aktiválása egy gyors meditációs gyakorlat, mely az üzenetek befogadására, megértésére és életünkben való felhasználására lett kifejlesztve. Mikor üzenetet szeretnénk kapni, csak aktiváljuk a Vonalunkat.

A Vonal aktiválása egyszerű gyakorlat, ami a mély légzést kombinálja bizonyos karmozgások rövid ismételgetésével. A Vonal aktiválásának a célja az, hogy aktiváld a tudatosságodat, és felismerd a Vonalad energiafrekvenciáját, valamint a rajtad keresztüláramló üzeneteket. Ez aztán képessé tesz arra, hogy tisztán, hatékonyan és gyorsan tudd fogadni őket. A légzés fókuszálja az energiádat, a karmozdulatok pedig a Vonal áramlását utánozzák, ahogy az a testedben történik. Mindez olyan, mintha bekapcsolnád a tudatodat.

„Pontosan olyan volt, mint ahogy leírtad. Azonnal kapcsolódtam és a szavak könnyedén keresztülfolytak rajtam.”

 

Honnan jönnek az üzenetek?

Az üzeneteink az Akasa Krónika energetikai világából származnak. Az Akasa Krónika tartalmaz mindent, amit a lelkünk ebben és az ezt megelőző életeinkben tapasztalt. Ezért vezetnek bennünket az üzenetek fejlődésünkkel és lelkünk evolúciójával összhangban.

 

Ki küldi az üzeneteket?

Az üzeneteink a legszeretőbb és legmagasztosabb énünkkel egyetértésben mutatják az utunkat. Más szóval a Legmagasabb Énünkként. Bizonyos értelemben saját magunk legmagasabb szintű kifejeződése vezérel bennünket.

A Legfelsőbb Éneden felül a kozmikus segítőcsapatod részei azok az energetikai vezetők is, akik támogatnak téged a lelked utazásának ezen szakaszában. Ilyenek a Fény Tanácsának másfajta energiái, különféle égi lények, csillagenergiák, õseid, elhunyt családtagok vagy barátok, lélekutazást segítõ állatok és természetesen a Legmagasabb Erõ – Isten, Teremtõ, Istenség, Univerzum, bármelyik kifejezést is szeretnéd használni. Néhány vezetõ az egész életedet végigkíséri majd, míg mások csak életed bizonyos fejezeteiben vannak veled.

 

Miért érdemes hallgatni az üzeneteinkre?

A Legmagasabb Énünk segít abban, hogy fejlődjünk ebben az életben mint ember és mint lélek. Mikor követjük a Legmagasabb Énünk iránymutatását, megtudjuk, hogyan reagáljunk az érzéseinkre és élményeinkre annak érdekében, hogy lelkünk tanulni és fejlődni tudjon.

Az üzeneteink segíthetnek felfedezni adottságainkat, életcélunkat és azokat a meghatározott leckéket, amelyeket lelkünk ebben az életben meg akar tanulni.

„A Vonalam aktiválása után mérhetetlenül sokat javult az energiám! Rettenetesen fáradt voltam az elmúlt napokban, de ma egész nap csodásan éreztem magam.”

A Vonal és az Akasa Krónika ugyanaz a dolog?

A Vonalunk összeköt bennünket az Akasa Kónika világával, amelyen keresztül minden egyes pillanatban útmutatást kapunk, de a kettő használata mégsem ugyanaz.

A Vonal egy gyors és egyszerű módja annak, hogy információhoz jussunk az Akasa Krónikából bármiféle formális gyakorlat, imádság vagy rituálé nélkül. Az energia gyorsan mozog, az üzenetek sebesen áramlanak és a Vonal azáltal alkalmazkodik az idő gyorsaságához, hogy mindig az adott pillanatban szükséges iránymutatással szolgál nekünk.

A Vonal és az Akasa Krónika között az az egyik legfőbb különbség, hogy az az információ, ami a Vonalon keresztül jut el hozzád, csak neked lett címezve. Ez egy olyan frekvencia, ami csak a te Akasa Krónikádhoz kapcsolódik, személyesen hozzád tartozik, senki máshoz.

 

Mit tegyünk, ha el akarjuk olvasni az Akasa Krónikánkat?

A Vonalunk és az Akasa Krónika használata kéz a kézben járnak. A közösségünk tagjainak sokat segít az, hogy elsődlegesen a Vonalat használják információforrásként, melyet szükség esetén kiegészítenek a Krónikával.

Mióta ezzel dolgozom, teljesen megváltozott az életem.”

 

 

„Szakíts időt arra, hogy megismerd magad. Fordíts időt arra, hogy önmagad légy. Szakíts időt arra, hogy önmagad vezetője légy. És fordíts időt önmagad szeretetére is.”
– A FÉNYEK KÖRE

 

Hogyan kezdjünk el dolgozni a Vonalunkkal?

Aktiváljuk minden nap.

Ennek segítségével tudatára ébredünk annak, mennyiféle módon kapunk üzeneteket. Kérhetünk konkrét tanácsot, vagy nyithatunk bármilyen üzenet felé, amelyre az adott pillanatban szükségünk van. Minden, amit kapunk, isteni időzítéssel érkezik.

Írjuk le az üzeneteinket

Valószínűbb, hogy emlékezni fogunk az üzeneteinkre, ha leírjuk őket. Az is segíthet, ha visszagondolunk régebbi üzenetekre, hogy mélyebben megértsük őket vagy hogy összekössük magunkban mindazt, amit kapunk.

Hallgassunk meg magunkat

Minden döntésnél, legyen az kicsi vagy nagy, hallgassuk meg először saját magunkat. Engedjük el az elvárásokat, amiket magunkkal szemben támasztunk és azt, amit mások mondanak nekünk, és hallgassunk helyettük a mélyen bennünk szóló hangra, amely a Legmagasabb Énünk felé vezet bennünket.

 

Forrás: www.alnwithin.com
A Vonal

 

Ajánlott könyvek:

A VONAL

A siker alapelvei könyv

AKASA-KRÓNIKA

TELJES MEDITÁCIÓ