Minden nő elbűvölő, gyönyörű és egyedi, legyen akár az otthon melegét megteremtő talpraesett, szerető feleség, csupaszív anya, vagy a száguldó világban csodával határos módon a szerelemmel, munkával, önkifejezéssel zsonglőrködő amazon.

Ez Nektek szól, szeretettel!

shutterstock_687589660 (1)


„Ösztönös gyógyítók és mesteri szeretők vagyunk. A szívünk tele van szeretettel, és fogékonyak vagyunk a spirituális igazságokra. Szexuális és női fortélyaink másokat is ösztönöznek, lelkesítenek és erővel töltenek fel. Rendkívüliek vagyunk.
A világnak kétségbeesetten szüksége van ellenállhatatlan nőkre. Nőkre, akik a körülményektől függetlenül hajlandók lelkesen, elevenen és kifejezően élni. Nőkre, akik nem félnek kimondani az igazságot vagy kiállni amellett, amiben hisznek. Nőkre, akik nem félnek egyszerre intelligensek, érzékiek és könyörületesek lenni, és nőkre, akik nem versenyeznek vagy harcolnak a férfiakkal (vagy más nőkkel), hanem mindenkit olyannak látnak, amilyenek valójában: embertársaknak, akik egy jó életet, a szeretetet keresik.”
– Marie Forleo: Az elbűvölő nő


„Csodálatosnak tartom a nőket. Egyszerűen lenyűgöző az a szépség és finomság, amely belőlük árad: testük ringatózása és bőrük bársonyossága éppúgy egyedülálló csoda az univerzumban, mint az a szeretet, különleges humor és látásmód, amely új dimenzióba emeli a hétköznapi élményeket.”
– A. J. Christian: A nőkkel csak a baj van?

 


„A Szellem minden nőt arra teremtett, hogy eredeti szépség legyen. Csak akkor tudjuk megtanulni, hogyan mutassuk meg a világnak egyéni ragyogásunkat, ha előtte mi magunk elismerjük. Ma legyen ez a személyes mantrád: „Vagyok, amilyen vagyok, és amilyen vagyok, az csodálatos.”
– Sarah Ban Breathnach: Egyszerű bőség


shutterstock_66603136 (1)„Nem számít hát, hogy az ember befelé vagy kifelé forduló-e, hogy nőket vagy férfiakat vagy Istent szerető asszony-e, vagy mindez együtt; hogy egyszerű-e a szíve vagy egy amazon ambícióival rendelkezik, hogy a csúcsra tör-e, vagy csak máról holnapra éldegél, hogy vibráló-e vagy komor, fejedelmi jelenség-e vagy kíméletlen – a Természeti Asszony hozzá tartozik. Ő minden nő része.
Hogy rátaláljanak a Természeti Asszonyra, a nőknek ösztönös életükhöz, legmélyebb tudásukhoz kell visszatérniük. Vágjunk hát bele, és idézzük fel magunkban a Természeti Asszony lelkét. Énekeljük vissza húsát csontjainkra. Vessünk le minden hamis köpenyt, amit eddig ránk adtak. Öltsük magukra a hatalommal bíró ösztön és tudás igazi palástját. Hatoljunk be a valaha hozzánk tartozott lelki vidékekre. Göngyöljük le a sebről a kötést, készítsük elő a gyógyszert. Üvöltő, nevető, éneklő, szilaj asszonyok, térjünk most vissza hozzá, aki úgy szeret bennünket.”
– Clarissa Pinkola Estés: Farkasokkal futó asszonyok