Engedd, hogy a numerológia megváltoztassa az életedet! Használd ki a számokban rejlő erőt, és fedezd fel, mit rejt a sorsod! Születésünktől fogva, mindenütt és mindvégig számok vesznek körül bennünket. Életünkben minden név, dátum és számminta rejtett mondanivalóval és spirituális jelentőséggel bír. Most kihasználhatod a bennük rejlő erőt, sorsod felfedezésére!

A numerológia az a csodálatos eszköz, amelynek köszönhetően dekódolhatod ezeket a számokat, hogy jobban megértsd a körülötted élők motivációit, és ezáltal sokkal kiszámíthatóbbá és érthetőbbé válhatnak a kapcsolataid. A numerológia segít kiaknázni a benned rejlő lehetőségeket, elősegíti, hogy jobban megértsd önmagad, jobban kamatoztasd az intuícióidat és megalapozottabb, magabiztosabb döntéseket hozz.

 

„Fogadd el az univerzum varázslatát. Gyakran mondogatom, hogy ha mindenki életében lenne egy kis numerológia, a világ sokkal varázslatosabb, megértőbb és együttérzőbb hely lenne.”– Joy Woodward

 

Joy Woodward pitagoraszi numerológus, jósnő, angyalkártyaolvasó, okleveles kristálygyógyász, álomfejtő és a The Joy of Numerology (A numerológia öröme) alapítója és az azonos című tv-műsor házigazdája most bevezet a numerológia titkaiba.

„Vannak, akik a „numerológia” szó hallatán bonyolult matematikára gondolnak. Ne aggódj! A rendszer csupán egyszerű összeadást és egyetlen számjegyre való redukálást jelent, és megtanítalak rá, hogyan kell csinálni.

A születésed dátumával és a születési anyakönyvi kivonatban szereplő neveddel kezdjük. Ezekben a meghatározó tényezőkben rejlik a titok a profilod megfejtéséhez, amely magában foglalja a lélek-, személyiség- és sorsszámodat, és feltárja a karmádat. E folyamat során megismerheted a születésed napja mögött rejlő összes ajándékot és jelentést. A születési dátumod mágikus hatással bír, sok mindent elárul, és tűpontos!

 

 

Az alap önmagad megismerése. Segítek az előrehaladásban, hogy ezt követően a számaik alapján kielemezhesd a családtagjaidat, a barátaidat, a partneredet és a munkatársaidat – sőt talán még idegeneknek is végezhetsz elemzést (bár attól kezdve, hogy ismered a számait, már senki sem idegen!). Gyorsan megismerheted a számok erejét, ami segít majd javítani a meglévő kapcsolataidon – továbbá új kapcsolatok teremtésekor jobban felismered, hogy összeilletek-e (kompatibilisek vagytok-e). Ugyanakkor jobban belemerülünk a személyes éveid, hónapjaid és napjaid időzítésébe és ciklusaiba, amelyek irányt mutatnak a döntéseidben és segítenek a jövőbeli terveidben.

 

A numerológia tanulása olyan, mint egy második nyelv elsajátítása. Ha folyékonyan beszéled, az megváltoztatja a teljes világlátásodat.

 

Végül anélkül, hogy túl sok hókuszpókusszal terhelnélek (elvégre a numerológia tudomány!), más olyan metafizikai tudományokat is felfedezünk, amilyen a tarot, az asztrológia, a kristályok és a holdciklusok. Ezek mind együtt hatnak, kiegészítik egymást, és mélyebb betekintést nyújtanak az életed varázslatába.

Úgy írtam meg ezt a könyvet, hogy bárki számára érthető legyen, aki szeretné felfedezni és megismerni a numerológia világát. Ha kezdő vagy, minden információt megtalálsz a könyvben, amire szükséged van az induláshoz. Ha pedig már rendelkezel némi tapasztalattal (netán profi vagy), remélem, hogy felfrissíti a tudásodat, esetleg érdekes új meglátásokkal szolgál.

Ez a könyv részletes útmutató egy misztikus, sorsfordító eszközhöz. Megtanulod értelmezni a számokat, egyszerű diagramokat készíteni, és megérteni azokat a rezgéseket, amelyek a kapcsolataid, a döntéseid és a mindennapjaid energiáját alkotják.

 

 

MI A NUMEROLÓGIA?

A numerológia a számok és a numerikus minták közötti misztikus kapcsolat tanulmányozása, amelynek során a számok (és betűk) jelentését vizsgáljuk az életünkben. A numerológia a tudomány, a mitológia és a filozófia bonyolult elegye, amely egyben kulcs az univerzum megfejtéséhez és a lélek céljának megtalálásához.

Például hányszor fordult elő, hogy te vagy egy ismerősöd folyamatosan ugyanazokat a számmintákat – például 11:11, 444 vagy egy családtag születési dátuma – látjátok? Ezek a visszatérő számok az univerzum üzenetét hordozzák. A numerológia segít ráhangolódni ezekre az üzenetekre, hogy azok elvezethessenek életed legnagyobb lehetőségeihez.

Hasonlóképpen, a naptár minden egyes száma is sajátos energiát hordoz. A számok rezgésmintákat tárnak fel. Legyen szó a hónap 1., 15. vagy a 22. napjáról, attól függően, hogy hol tartasz a személyes ciklusodban, minden dátumnak van egy témája és egy motívuma. Ahogy megismerkedsz a numerológiával, látni fogod, hogy bizonyos naptári napok sokkal inkább szinkronban vannak a személyes energiáddal, mint mások.

A nevek szintén jelentőséggel bírnak, így ha megtanulod értelmezni a születési neved és más nevek betűinek a számértékét, további felfedezésekre jutsz.

Ebben a könyvben a leggyakoribb numerikus mintákat fogjuk megvizsgálni.

 

 

MIRE VALÓ A NUMEROLÓGIA?

A numerológia segít kiaknázni a benned rejlő lehetőségeket. Végső soron elősegíti, hogy jobban megértsd önmagadat és a körülötted élőket, jobban kamatoztasd az intuícióidat, okosabb döntéseket hozz, maximálisan kihasználd adott napokon és években a rendelkezésedre álló lehetőségeket, tisztában legyél azzal, hogy illetek-e egymáshoz a barátaiddal és a pároddal, jól időzíts, és eldöntsd, mikor érdemes cselekedni, és mikor hasznosabb várni. A numerológia hozzásegít, hogy felfedezd a képességeidet és adottságaidat, megértsd az életed ciklusait, felismerd a karmikus leckéket és karmikus adósságokat, illetve elfogadd a változásokat. Feltárja előtted és mások előtt is a személyiségjegyeket és az életben lehetségesen adódó akadályokat, illetve a legmegfelelőbb lépéseket.

A numerológia segíthet a visszatekintésben is. Amikor életed történésein tűnődsz, azoknak a numerikus ciklusaidban való kibontakozásának módja rávilágít majd, hogy pontosan mi történt és miért.

Ha tudod, hogy mit fogsz megtapasztalni az adott évben, hónapban vagy napon, könnyebb lesz az élet körforgásában való tájékozódás. Előre látod a közelgő kihívásokat, fel tudsz készülni azokra, és mesés, gyümölcsöző lehetőségek nyílnak meg előtted.

 

MIRE NEM VALÓ A NUMEROLÓGIA?

A numerológia nem kristálygömb. Ne feledd, a numerológia a lehetőségeket vetíti előre, a többi pedig rajtad múlik. A numerológia az adott számok magas és alacsony rezgésének függvénye, és a jutalom teljes mértékben a te erőfeszítéseidtől függ. Nem fog segíteni abban, hogy megnyerd az ötöslottót. (Bár sokan a születésnapjuk és más jeles dátumok alapján választják ki a „szerencseszámaikat”.) Nem jósolja meg a halálod napját és óráját. (Bár képes jelezni a lehetséges egészségi problémákat és esetleges fájdalmas periódusokat.)

A numerológia egyfajta kerettel szolgál, de mindig jelentős szerepet játszik benne a szabad akarat és a választás lehetősége, valamint olyan környezeti tényezők, amelyekre nincsen ráhatásunk.

Forrás: Numerológia

Ajánlott könyv: Joy Woodward – NUMEROLÓGIA – SZÁMMISZTIKA A GYAKORLATBAN