Az Önmagad forrása című könyv a belső forráshoz kalauzol, a női énünk ősi, misztikus erővel való felruházásához vezeti el az olvasót. Lisa Lister könyvében felébreszti a testtudatosságot, segít felelősséget vállalni saját fizikai, mentális, érzelmi és spirituális szükségleteidért, valamint hozzáférni az energiádhoz, a kreativitásodhoz, az egyedi frekvenciádhoz és a benned rejlő  mágiához, hogy képes legyél kiállni magadért és másokért a káosz, a bizonytalanság és az átmenet idején.

Képes vagy arra, hogy elengedd magad, nyitottá válj az új befogadására? Hogy újonnan bízni tudj a megérzéseidben? Hogy emlékezz a benned rejlő gyógyító varázslatra?

Az Önmagad forrása radikális útmutató, hogy teljesen a forrásból, a forrás által, az élet felé orientálódj, és bízz az érzékeidben, a bölcsességedben és a ritmusod megélésének folyamatosan kibontakozó felfedezésében.

„Lisa igazi látnok mindannyiunk szemében, és könyveinek olvasása olyan élmény volt számomra, ami teljesen megváltoztatott. Szavai a szívünk és lelkünk mélyéig hatolnak. Az emberi lét varázsát úgy tudatosítja benned, hogy egy pillanat alatt megváltoztatja az életedet, és közben arra bátorít, hogy kreatívan, dekadensen és könnyedén alkalmazd a személyes erődet. Lisa Lister igazi útmutatást ad (különösen ebben az átmeneti időszakban).”  – Carrie-Anne Moss színésznő The Matrix, feleség, anya, az Annapura Living alapítója

Aki önmaga forrásává válik, az önmaga legmélyebb rétegeihez kapcsolódik, a testéhez, a földhöz, a természethez és a kozmoszhoz. Bízik magában és veleszületett zsigeri érzéseiben. Hallgatja a teste suttogását, ahogy az világossá teszi szükségleteit és vágyait, és ami még fontosabb, tudja, hogy méltó rá, hogy ezen vágyai valóban beteljesüljenek, s így legfőbb feladatának érzi, hogy tegyen is értük. 

 

 

Mi az az Ön-forrás? 

Rendkívül egyszerű, és MÉGIS összetett. Igen, mivel a női léthez hasonlóan – és ez a könyv határozottan a női varázslat birodalmába sorolható (mert most nagyobb szükségünk van rá, mint valaha) – az Ön-forrás paradox, hiszen NINCS mit tanulni, de MINDENRE emlékezni kell. Az egész archetipikus, mitikus és ősi. ÉS valós idejű, párhuzamos, jelen- és jövőbeli. Minden egyszerre. 

 

Önszeretet 

Ez a testeddel való mély és finom kapcsolatod. A legmélyebb együttérzéssel önmagad, a tested és a tapasztalataid iránt, visszatérsz és ráhangolódsz az igazi és valódi természetedre. Felismered és elfogadod az igényeidet, szükségleteidet és vágyaidat ARRÓL a helyről. 

A tested bölcsességén és intelligenciáján keresztül szégyen, bűntudat vagy feszengés nélkül, elszántan vállalod a felelősséget az igényeid, kívánságaid és vágyaid kielégítéséért. 

 

Felszabadulás 

Az Ön-forrás felszabadít az állandó keresés és erőlködés alól – az „és most hogyan tovább?” a félelem okozta kiborulás és a beléd nevelt „jónak kell lenned” meggyőződés alól –, és lehetővé teszi, hogy egy rugalmas és átlátható tárolót hozz létre, amelyben te állítod fel a határokat, te választod meg, miben hiszel, és mihez igazodsz, ahol feltöltődhetsz, kényeztetheted magad, gondozhatod az energetikádat és felidézheted a saját varázslatodat. Azt a mágneses varázslatot és bölcsességet, ami a sejtjeid mélyén benned él, és várja, hogy rajtad keresztül és neked megmutatkozzon. 

 

Varázslat – a TE varázslatod 

Az Ön-forrás a benned rejlő női varázslat hatására ébred fel, és a jelenléted erejével, a kreatív erőddel, a tested ciklikus és ritmikus intelligenciájával, a Földdel és a kozmosszal együtt munkálkodik a teremtésen, regenerálódáson, a bizalmon, a fejlődésen és a gyógyuláson. 

Ez nem egy képlet, ez egy frekvencia. A TE egyedi frekvenciád. 

 

 

Teljesen add át magad 

Amikor átadjuk magunkat annak, amit tudni vélünk – amikor egyenként elhullajtjuk magunkról a rétegeket, egészen a csontjainkig, a csontvelőig, ahol a vér képződik – akkor vagyunk önmagunk legmélyebb, legrezonánsabb részében. Itt tudjuk megtalálni és betájolni (még a sötétben is – különösen a sötétben) és itt tudjuk szándékosan visszaénekelni (és táncolni és dobolni) a vadságunkat. A vad, ősi, ösztönös, minden-alatt-rejtőző, igazi és őszinte, anyaszerető természetünket. A forrásból eredő boszorkányságunkat. 

Ide kerülünk a Földre; a testünkbe, a Földanyába. A csontjaink rezonálnak rá, és belegyökerezünk ebbe a térbe és időbe. Az „itt és most”-ba. Jelen vagyunk a jelenlétünkben. 

És amikor a csontjaink mélyéig kapcsolódunk a Föld sötét, gazdag, termékeny talajához? Akkortól kezdve van képességünk. Nyúúúlékony képességünk, hogy a testünkön keresztül kapcsolatban maradjunk a Földanya mágneses őserejével, és hagyjuk, hogy a testünk – pontosabban a medenceüregünk, ami a testünk központja – egy edény, egy szent tartály legyen, ami megnyílik egyszerre minden létező hatalmassága előtt. 

Igen, képes vagy emlékezni arra, hogy… 

 

Egy dicsőséges ciklikus, ritmikus, ősi, ösztönös, mágneses, önérzékelő lény vagy, aki Földként a testén keresztül kapcsolódik a Földhöz. Isteniként kapcsolódsz az istenihez a testeden keresztül.
A kozmoszként kapcsolódsz a kozmoszhoz a testeden keresztül. Emlékszel az Anyára. A Nagy Anyára. Tudod, hogy az Ősanya több milliárd évnyi bölcsességéhez és tudásához van hozzáférésed a testedben.
Szenvedélyes szeretettel, lassan visszaénekeled a vadságodat, feltárod a valóságot, és újra emlékszel a varázslatodra. 

 

 

Ez a könyv egy főzőüst

Egy tartály, ami a te és az én tapasztalataim között lebeg a térben. Azzal, hogy én írok, te pedig olvasol, varázsszert készítünk. Együtt. 

Engedd, hogy amiket megosztok veled, azok felhívások, lehetőségek és alkalmak legyenek számodra, hogy érezd, felidézd és átéld mindazt, amit az Ön-forrás jelent NEKED.

Minden, amit megosztok ebben a könyvben, azt szeretettel ajánlom MINDENKINEK, aki szeretné elmélyíteni a kapcsolatát egy testet öltött, ciklikus, élő élménnyel. 

A könyvet három varázscsomagba rendeztem (mivel a három bűvös szám): 

I. rész: Térj magadhoz – Halld meg a szirénénekedet, énekeld vissza a vadságodat, és fedd fel a valóságot.
Kiszabadulás a társadalmi bűbáj kötelékéből, hogy visszaszerezd a testedet, különösen a medenceüregedet, ami szent terület. 

II. rész: Bízz az ösztöneidben – Térj vissza a templomba, szerezd vissza a tudásodat, és a szíved legyen az iránytűd!
Önmagad ráhangolása és a bizalmad kiépítése a testedben rejlő bölcsesség iránt, hogy fejleszthesd a hozzá kapcsolódó mágneses forráserőt. 

III. rész: Emlékezz a varázslatodra – Rejtélyeid úrnője, az áramlásod megismerése és a ritmusod megélése.
Ciklikus és ritmikus térképek és varázsszerek, amelyek támogatnak téged mint Boszorkányt, hogy többé ne csak egyszerűen túlélj, hanem aktívan fejlődj és gyarapodj. 

 

Tippek naplóíráshoz 

A naplóíráshoz való tippek a könyvben nem egyszerűen csak kérdések. Ha hagyod, pszichés ösztönzőként is működhetnek, lehetőséget biztosítva arra, hogy ki tudj térni magad elől, abbahagyd a „gondolkodást”, és helyette megérkezz a testedbe, és hagyd, hogy a szíved és a medenceüreged felfedezzen, kalandozzon, és próbálja kideríteni, hogy ki is vagy. 

Mert… önmagad felfedezése = önismeret
önismeret = önerő 

 

Női riffek 

A női riffek rejtett értelmű és áhítatos szójátékok közvetlenül Tőle, melyek a jósnőtől erednek, és én osztom meg őket. Nagy szeretettel illesztettem be őket a könyv oldalaira, hogy támogassák az előrehaladásodat. Hagyd, hogy segítsenek mélyebbre merülni a bölcsességed és tudásod üstjébe. 

 

Támogatás Boszorkányoknak 

A nagymamám már egész fiatalkoromban elkezdte tanítgatni nekem a gyógynövények hatásait. A mirhaosztók (az ókorban azok a templomi papnők, aki kifejezetten a szent olajokkal és illatszerekkel dolgoztak) és Hildegard von Bingen (egy középkori misztikus és látnok, aki a növények mágiájával és gyógyhatásával foglalkozott) az ihletői és támogatói az én saját, gyógynövényekkel kapcsolatos tudásomnak, és segítségükkel kenőolajakat, tinktúrákat, teákat és gyógynövénykeverékeket varázsolok. Ezek közül megosztok néhányat veled is az Ön-forrásod támogatására. 

 

TE, aki saját forrásból táplálkozol 

Ezek a falatnyi, szeretettel átitatott összefoglalók emlékeztetők, hogy az általam megosztott gyógymódok és mágiák hogyan támogatnak téged, a Boszorkányt. 

Ébreszd fel a természet, a női erő és a szeretet rendíthetetlen erejét önmagadban! Emlékezz arra, ki is vagy valójában, ébreszd fel az érzéki, ösztönös vadságodat, az erőteljes gyógyerődet és varázslatodat.

Forrás: Önmagad forrása 

 

Ajánlott könyvek:

ÖNMAGAD FORRÁSA

A siker alapelvei könyv

NAPI RITUÁLÉK

SZÍV MÁGIA

BELSŐ KISUGÁRZÁS

A siker alapelvei könyv

ÉLJ AZ ERŐDDEL!