Fedezz fel egy évre való tanácsot, tisztánlátást és megújító erőt Heidi Rose Robbins inspiráló, színes könyvével, amely az asztrológia energiáját sugárzó napi gyakorlatokat és elmélkedéseket tartalmaz.

Az asztrológia a csillagok tanulmányozásának tudománya, amit évezredek óta gyakorol az emberiség. Az égre tekintve határozták meg a vetés és az aratás idejét, azt, hogy mikor kell továbbvándorolni, háborúba menni vagy házasodni. Az égi események mély összefüggést mutattak az égitestekhez való kapcsolódásunkkal.

Ma már gyakorlatias, ugyanakkor ösztönző módon használhatjuk fel az asztrológiát és nemcsak tanácsot, hanem bátorítást is nyújt. Arra emlékeztet, hogy mindannyian egy finom szövésű falikárpit részei vagyunk. Életünk ciklusai a világ nagyobb ciklusait tükrözik. Azért vagyunk a Földön, hogy eljátsszuk a magunk szólamát az idők végtelenjén át visszhangzó szimfóniában. Vajon neked melyik hangot kell megszólaltatnod? Melyek a legnagyobb ajándékaid? Milyen egyedi dolgot adhatsz magadból a világnak? Az asztrológia ezekben a kérdésekben is útmutatást és viszonyítási pontokat ad.

A Ragyogj a csillagjegyeddel lehetőséget kínál arra, hogy jobban belemerüljünk az egyes hónapok asztrológiai energiájába, és felismeréseket rendel a csillagjegyekhez. A napi javaslatok között vannak gyakorlatok, írásos feladatok és meditációk is. Remélem, minden olvasó örömmel forgatja majd a könyvet; mélyebb meglátásokat szerez, s így még ragyogóbbá teszi önmagát.

Tartsd a könyvet mindig az ágyad mellett, és a napi inspiráció legyen az első dolog, amit reggel elolvasol; vagy vidd magaddal a táskádban, és tanulmányozd át ebédszünetben. Kívánom, hogy az egyes napok javaslatai mindig emlékeztessenek arra a szépségre és ragyogásra, amely általad érkezik a világba!

A Ragyogj a csillagjegyeddel egy asztrológiára építő motivációs könyv. Mindegy, hogy a Kos, a Bika, a Vízöntő vagy a Halak jegyében születtél, ez a kötet lehetőséget nyújt arra, hogy jobban megismerd az asztrológiai év összes jegyét, és kiaknázd az energiájukat. Együtt fogjuk felfedezni az egyes jegyeket, az írásos, mozgásos és átgondolást igénylő feladatok révén pedig jobban elmélyülhetsz az energiákban.

Az asztrológiai új év a zodiákus első jegyével kezdődik, az pedig a Kos. Mi is a Kos jegyével indítjuk a könyvet: a legelső és legtüzesebb jeggyel. Az évet a Halak jegyével zárjuk, amely az utolsó jegy a zodiákus körön. De bárhol elkezdheted olvasni a kötetet, bármelyik napon. A sugallatok nem avulnak el.

 

 

Mit tartogatnak a számodra hónap energiái?

Amikor elkezdtem asztrológusként dolgozni, elsősorban művészeknek és spirituális útkeresőknek készítettem horoszkópokat. Ma már naponta készítek születési képletet brókereknek, ügyvédeknek, cégvezetőknek és tudósoknak is. Az asztrológia egyre gyorsabb ütemben válik elfogadottá, és egyre érthetőbb nyelvezetet használ. Bár nem mindenki akarja az asztrológia tudományát tanulmányozni, sokakat érdekel, hogy mit tanulhatnak az asztrológián keresztül önmagukról, és hogyan segíthet az asztrológia kibontakoztatni az életüket.

Ismerd meg az egyes jegyek legfontosabb jellemzőit és tudd meg röviden mi mindent tartogathat a számodra a rájuk jellemző energia az adott hónapban:

 

KOS
Március 20.–Április 19.

Bátor, úttörő, impulzív, okos.

Ez a jegy a kezdet ajándékát hordozza. A tél után a Kos színre lép, és elhozza nekünk a tavaszi életkedvet, a fiatalság életérzését.
Azt üzeni: „Ne keseregj! Csak egyetlen lépést kell tenned ahhoz, hogy új irányba indulhass.

 

 

BIKA
Április 20.–Május 20.

Kitartó, intuitív, nem titkol semmit.

Ez a megvilágosodás és a manifesztáció jegye. E jegy energiájában megnyilvánulhat a szépség, és növekedhet a fény.
A Bika arra emlékeztet minket: még egy kertet sem lehet siettetni, hogy gyorsan elérje a maga teljességét.

 

 

IKREK
Május 21.–Június 20.

Kommunikatív, összekötő, szereti a tényeket, kíváncsi.

Az Ikrek jegye elsősorban a kapcsolatokról és a jóakaratról szól.
Ennek a hónapnak a legnagyobb lehetősége, hogy párbeszédet kezdeményezzünk – először is valódi önmagunkkal.

 

 

RÁK
Június 21.–Július 21.

Gondoskodó, együttérző, leleményes, érzékeny.

A Rák képes a legnagyobb gondossággal és óvó figyelemmel világra hozni, életre kelteni az újat.
Ebben a hónapban lélegezd magad előre az utadon! Szívd be mélyen a levegőt, töltsd meg a hasad jó ételekkel, és légy együttérző önmagaddal.

 

 

OROSZLÁN
Július 22.–Augusztus 22.

Önkifejező, uralkodó, nagylelkű, hiteles.

Az Oroszlán az identitás, az önazonosság, a vezetés és a bátorság jegye.
Ebben az időszakban felszíthatjuk a szívünk lángját, s így minden téren nagylelkűen és önazonosan cselekedhetünk.

 

 

SZŰZ
Augusztus 23.–Szeptember 21.

Igyekvő, szorgos, egészségcentrikus, elemző.

A Szűz jegyében hatalmas odaadás rejlik. Tudja, hogyan kell valamit jóvá varázsolni, mielőtt az alkotás napvilágot lát.
A Szűz időszakában kérdezzük meg magunktól, hogy életünk melyik területén tudnánk leginkább használni e jegy szorgalmas, iparkodó, megtisztító energiáját.

 

 

MÉRLEG
Szeptember 22.–Október 22.

Békeszerető, diplomatikus, igazságos.

A Mérleg a kapcsolatok jegye. Hozzá tartozik a szépség, az elegancia és a diplomácia is.
A Mérleg időszakában sóvárgunk, harcolunk, kiállunk a békéért, és bármit megteszünk, hogy el is érjük.

 

 

SKORPIÓ
Október 23.–November 21.

Mély érzésű, bensőséges, jó stratéga, erőteljes.

A Skorpió jegyében csatába hívjuk belső harcosunkat, hogy megtegyük, amit kell.
A Skorpió arra szólít fel bennünket, hogy használjuk a fizikai, érzelmi, mentális, spirituális és pénzügyi energiánkat, és támogassuk mindazt, ami befogadó, és ami jó a nagy egész szempontjából.

 

 

NYILAS
November 22.–December 20.

Nagyratörő, célorientált, jól koncentráló, sportos.

A kaland, a kockázatvállalás, az oktatás és a széles látókör havába lépünk. Ez a szabadság egyik nagy jegye a zodiákus körben.
Ebben a hónapban nagyot álmodunk, és bátran nekiindulunk a megvalósításhoz vezető útnak.

 

 

BAK
December 21.–Január 19.

Fegyelmezett, elkötelezett, szeret irányítani.

A Bak jegy számára nagyon fontos a komoly ambíció, a törekvés, az erőfeszítés és az elkötelezettség. Ezért jó időszak ez az elköteleződésre.
Ám a puszta erőfeszítés szív nélkül könyörtelen vagy kimerítő lehet. Utazz hát szívvel ebben a hónapban a céljaid felé!

 

 

VÍZÖNTŐ
Január 20.–Február 17.

Innovatív, együttműködő, objektív.

A Vízöntő a legjobb formájában hatalmas szolgálatra képes, legrosszabb formájában viszont tartózkodó, magányos, hajlamos a lázadásra. Nagyon vágyik igaz lelki társakra, akikkel együtt járhatja az élet útját.
Ez a hónap arról szól, hogy szedd össze a csapatot, és alkossatok együtt valami varázslatosat.

 

 

HALAK
Február 18.–Március 19.

Jó képzelőerővel és művészi érzékkel bíró, megváltást hozó, szeretetteljes.

A Halak a feltétel nélküli szeretet képviselője. Az érzékenység, a képzelet, az áramlás és az érzés óceánja.
A Halak energiája arra szólít fel minket, hogy figyeljünk a lelkünk zenéjére, és osszuk azt meg mindenféle szerető gesztusokon keresztül.

 

Forrás: Ragyogj a csillagjegyeddel

 

Ajánlott könyvek: Heidi Rose Robbins – RAGYOGJ A CSILLAGJEGYEDDEL