Ahhoz, hogy megnyíljunk az angyalok előtt, spirituális eszköztárra lesz szükségünk. Benne foglaltatik ebben a védelemért folyamodás, a kommunikáció ki-be kapcsolása, az égi útmutatás fogadása, energiáink megtisztítása, végül pedig érzékszerveink egyensúlyba hozása.

Kyle Gray egyike az Egyesült Királyság legnépszerűbb angyalszakértőinek. Kifinomult tisztánlátói tudásával átszőtt útmutatója olyan spirituális eszköztárat ad a kezedbe, amelynek köszönhetően megnyílhatsz angyali segítőid előtt, a javadra fordíthatod isteni támogatásukat és tanácsaikat. Finomítsd spirituális eszköztáradat a Kapcsolatteremtés az angyalokkal könyvben foglaltak szerint.

 

„Az angyal megvilágíthatja az ember elméjét és gondolatát azáltal, hogy megerősíti látásának erejét.”
– Aqinói Szent Tamás: A Teológia foglalata

 

Érzékfeletti védelem

Energiáink védelmezése a spirituális fejlődés elengedhetetlen feltétele. Ha megnyílunk, az összes körülöttünk lévő energiaféleség előtt kaput nyitunk. Némelykor lehúzóak is előfordulhatnak közöttük. Tartózkodtál már olyan helyen, ahol heves viták dúltak, vagy ellenséges volt a légkör? Ha elég sokáig ültél ilyen emberek között, bizonyára megfájdult a fejed, te pedig egyre jobban kimerültél. Ez a hatása ugyanis a lehúzó, kártékony energiáknak.

Az emberek már önmagukban is elfáraszthatnak. Feltehetően nem újdonság ez számodra sem, kivált, ha közöd van a tömegtájékoztatáshoz, vagy zűrös alakokkal van dolgod. Magam is tudok egyet-mást arról, milyen egy folyamatos panaszáradatot hallgatni kapcsolati problémákról, anyagi gondokról és így tovább.

Ezért, mielőtt hozzálátnál bármilyen spirituális munkához, a védelmedről kell gondoskodnod. Akár te magad is előállhatsz ötletekkel. A lényeg, hogy biztonságban tudd magad, mert ha ez sikerül, nagy valószínűséggel nem is lehet bántódásod.

 

Lásd magad aranyszínű palástban

Gyakran folyamodom ehhez a módszerhez. Hagyom, hogy az aranyszínű fény körülölelje teljes testemet. Szükség esetén, hogy nagyobb biztonságban érezzem magam, a csuklyát is a fejemre borítom.

 

Képzelj kardokat magad köré

Csak végső esetben folyamodom ehhez a radikális védelemhez. Rendszerint akkor, amikor nehéz emberekkel, tévétársaságokkal, nagyobb hallgatósággal vagy dedikálással van dolgom. Az eljárás meglehetősen egyszerű: az engem körülfogó kardok kifelé néznek. Nem csupán egy párat látok magam előtt, hanem legalább húsz lebegő, pörgő-forgó fegyvert. Valahányszor negatív energia vagy nehézség közelít, a kardok ripityára aprítják.

 

Védelmező acéllemez

Kellemetlenkedő személyt lerázni soha nem könnyű, kivált, ha érzelmileg is elcsigáz. Én legtöbbször könyvbemutatókon vagy dedikálásokon találkozom ezzel az emberfajtával. Arról ismerszenek meg, hogy a közelembe nyomakodnak. Ilyenkor hátrálni igyekszem, mikor azonban ezzel további előrenyomulásra adok alkalmat, óriási acéllemezt képzelek el, amelyik leereszkedik kettőnk közé. A filmekben látni hasonlót, amikor egy ilyen panel útját állja a menekülő bankrablónak. Az általam elképzelt acéllemez gátat emel saját energiám és a tolakodó közé. A dolog kivétel nélkül mindig működik. Néha még hozzáteszem gondolatban: „Megszabadultam!”

 

 

Mihály arkangyal védelmét kérő ima

Mihály arkangyal valószínűleg az egyik legjobb barátod lesz a védelmező angyalok karában. Bármikor kikérheted a segítségét. Mondd el az alábbi védelemkérő imát a nap kezdetén, vagy írd fel egy papírlapra, amit magaddal viszel, hogy bármikor elolvashasd.

 

Köszönöm neked, Mihály arkangyal, hogy
körülveszel védelmező fényeddel és erőddel.
Erős vagyok, és védelem alatt állok, ezért
biztonságban érzem magam. Nagyon jó érzés
tudni, hogy ott állsz a hátam mögött.
Úgy legyen!

 

A kötelékek elvágása

A kötelékeket elvágva minden nyers energiától, érzelmi gubanctól és akadálytól megszabadulunk, ami ellene munkál belső békénknek. A művelet nem nehéz, de heves indulatokat szabadíthat el. Mikor érzelmileg és spirituálisan elvágunk egy visszatartó, lehúzó köteléket, az óriási, egész lényünket átjáró megkönnyebbüléssel jár.

Gyakorlat: Vágd el a kötelékeket

Ehhez meditálnod kell, s ellazult, a jelenbe helyezkedő lelkiállapotot igényel. A dolog egyszerű:

 • Képzeld el, amint a védelem aranyszínű fénye záporozik rád.
 • Tudatosítsd magadban minden múltbeli blokád, bog vagy helyzet meglétét, melyek érzésed szerint akadályoznak belső békéd megteremtésében.
 • Köss a derekadat szorosan övező szalagot ezekből a helyzetekből, emberekből és helyekből.
 • Láss magad előtt egy gyönyörű, aranyfényű angyalt, aki óriási fénykarddal a kezében lép eléd.
 • Amint a kard hozzáér a szalaghoz, az szertefoszlik. Ím, elvágták a kötelékeket. Nem béklyóznak többé. Szabad vagy.
 • Fordíts időt arra, hogy megízleld szabadságod örömeit.
 • Mondj köszönetet az angyalnak, és nyisd ki a szemed.
 • Mondd el a ceremónia befejezéseként ezt az imát:
  Köszönöm nektek, angyalok és Mihály arkangyal, hogy elvágtátok a kötelékeket, amelyek emberekhez, helyekhez és helyzetekhez kötöztek.
  Biztonságban vagyok, szabad vagyok!
  Úgy legyen!

 

 

Az energia megtisztítása

Lesz majd időd, amikor úgy érzed, hogy energiád alapos nagymosást igényel. Nincs is ezzel semmi baj! Mikor kapcsolatba kerülünk az angyalokkal, a szeretet addig nem látott mértékben hat ránk. Csakhogy ezzel az emberek világába is jobban belegabalyodunk, ami pedig beszennyezhet minket.

Egész napos munkaként végzek tisztánlátó olvasásokat. A nap végére bizony jócskán kimerülök. Néha nem csupán a negatív energiák okozzák ezt, hanem az energiaveszteség is. Kezdek rájönni, hogy testem, lelkem és elmém karbantartása sarkalatos kérdés. Különböző rítusokkal érem ezt el:

 

Sós fürdők

Imádok kádakban ejtőzni! Mind nagyszerű, van azonban a fürdőknek egy fajtája, amely különösen alkalmas az energiák rendbehozására és megtisztítására, jelesül a tengeri sós fürdő! Bámulatos hatása van, ha egy ilyenben áztatod tagjaidat. Egyik drága tisztánlátó barátom, Diane Etherson a holt-tengeri sókra esküszik. Több zsáknyit szerez be belőlük, hogy a csakrái fényesen „virítsanak”, mint mondani szokta. Nekem a himalájai só a kedvencem, amely mindig új erővel tölt el.

Testmozgás

A testmozgás határozottan felfrissíti a szellemet. Én évekig elhanyagoltam, s csak azután változtak meg a dolgok, amikor ráeszméltem, hogy kezdek kijönni a formámból. Nincs egyedül üdvözítő edzés vagy sport, amit ajánlhatok. A lényeg az, hogy ha belekezdesz az egyikbe, ne félszívvel foglalkozz vele. Láss neki, mozogj, és mozgasd meg ezzel együtt az elmédet is!

 

Jóga

Elmondhatom, hogy a jóga mentette meg az életemet. Lehetővé tette, hogy ne csak a légzésemre vagy a testemre fókuszáljak, hanem Istenre is. Mikor a matracomon jógázom, körülvesznek az angyalok. Csoportos jógatanfolyamokon tanúja voltam, hogyan röpködik körbe társaimat is.

A jóga egyesíti a testet, a lelket és az elmét. Azért előny ez az angyaloknál, mert jobban felfigyelünk rájuk. Az esetek többségében pont a kellő figyelem hiányzik. A magam részéről a dinamikus astanga jógát kedvelem, mivel képtelenség másra figyelni, annyira megdolgoztatja a testet. A légzésre és az egyik pozitúrából a másikba való átmenetre is rettentően koncentrálni kell.

 

Füstölés zsályával

Zsályacsokor a legtöbb ezoterikus boltban kapható. Ez az ősi indián technika az aurát és a csakrákat tisztítja. Mindössze a zsályát kell ehhez meggyújtanod (lehetőleg a fehér virágút), és hagynod, hogy leégjen. Ezután egy nagy tollal, legyezővel vagy a kezeddel legyezd a füstöt körbe az aurádon tetőtől talpig.

Magam úgy találtam, hogy egyedül körülményesebb ezt csinálni, mint partnerrel, akivel kölcsönösen megtisztíthatjuk egymás auráját. Én élvezem ezt, s gyakran kezdem így a workshopokat. Ami ráadásul jó mulatság is!

 

 

Ráhangolódás

Erre van szükséged, hogy kapcsolatba kerülj az őrangyaloddal vagy másvalaki angyalával. Közben energiádat is megnöveled, megnyitod érzékfeletti észlelésedet, és engedélyt adsz az angyaloknak a kommunikációra. A ráhangolódás hidat épít közted és az angyalok birodalma között. Ami engem illet, én ezzel élek meditációm kezdetekor, vagy amikor angyalkártyát olvasok a magam vagy mások számára, továbbá nyilvános szereplések idején. Nekem ez a módszerem arra, hogy megnyissam a szeretet csatornáját az angyalok felé.

Te, kedves olvasóm, különféle módozatait tanultad ki könyvemből a kapcsolódásnak. Megnyitottad ennek érdekében a harmadik szemedet, a füledet és természetesen a szív, valamint a Napfonat érző központjait. Az alábbi eljárás egybekapcsolja mind e dolgokat, és egységesen nyitja ki őket. Használd ezt, ha megfelelőnek találod, de saját technikát is kitalálhatsz a ráhangolódásra. Bárhogyan éred el, hogy eljuss „belülre”, az lesz a legjobb módszer a számodra.

Gyakorlat: Bekapcsolás

 • Hunyd be a szemed, és képzelj el a fejed fölött egy arany fény sugarat.
 • Lásd magad ebben a fényözönben.
 • Képzeld el őrangyalodat a hátad mögött, amint két fénylő szárnya védelmezőn körülölel.
 • Képzeld el, amint kinyílik a szíved, és szeretetrezgések áradnak ki-be rajta.
 • Lásd, amint a Napfonat kivilágosodik a napenergia megtestesüléseként, egyúttal pozitív szándékaid és akaraterőd fokmérőjeként.
 • Képzelj rádiót a tarkódra, és addig tekerd a kapcsológombját, míg rá nem áll az „angyal” állomásra.
 • Lásd, amint fény árad a füleidből, annak jeleként, hogy hallod az angyalok beszédét.
 • Képzelj nyitott és ragyogó szemet a két szemöldököd közé.
 • Engedélyezd magadnak, hogy kapcsolatba kerülj az angyalokkal.
 • E ponton már kérhetsz tőlük útmutatást. Folytasd a meditációdat, vagy hozd létre az égi kapcsolatot valaki más számára. Hagyd áradni az energiát.

 

Kikapcsolás

Ahogyan a bekapcsolás fontos mozzanata a kapcsolatnak, a kikapcsolásról is elmondható ugyanez. Megvéd attól, hogy ki legyél szolgáltatva a mindenütt gomolygó érzelmeknek, energiának és információnak. Önvédelmi gesztus ez. Naponta végrehajtom, legkésőbb lefekvés előtt.

Gyakorlat: Kikapcsolás

Kikapcsoláskor csupán meg kell fordítani az egyes lépések sorrendjét.

 • Képzeld el, amint a harmadik szem becsukódik és elhalványul.
 • Lásd, amint a szíved bezárul. Nem teljesen, annyira azonban mindenképpen, hogy megóvjon a túl sokféle frekvencia befogadásától.
 • Lásd, amint tarkódon a rádió kapcsológombja elfordul, amíg rá nem állsz a „kikapcsolás” mutatójára.
 • Köszönd meg az angyaloknak, Istennek és az Univerzumnak mindazt, amit kaptál.
 • Lásd, amint gyökerek nőnek ki a talpadból, és nyúlnak le mélyen a földbe.
 • Nyisd ki a szemed, és térj vissza teendőidhez.

 

Forrás: Kapcsolatteremtés az angyalokkal

 

Ajánlott könyvek:

KAPCSOLATTEREMTÉS
AZ ANGYALOKKAL KÖNNYEDÉN

A siker alapelvei könyv

.
EMELD
A REZGÉSED

.
VARÁZSLATOS ÉLETED MEGTEREMTÉSE