A Tisztítsd meg az energiáidat egy hétlépcsős, gyakorlati rendszert mutat be az energiád tisztítására és védelmére, így fontos, hogy sorban olvasd a fejezeteket. Nem azért nem működik számos energiatisztítási és védelmi eljárás, mert nem lennének jók, hanem mert nem egy jól felépített rendszerre támaszkodnak a felhasználók.

Először is, a negatív energiák nem egyformák, eltérő eszközökre és folyamatokra van szükséged a különböző energetikai kötelékek megtisztításához és az ellenük való védekezéshez. Másodsorban, az energiamező az emberi szervezethez hasonlóan összetett, így a kezelése is annak mélyreható megértését feltételezi elő. A Tisztítsd meg az energiádat a különböző energetikai kapcsolódások és az energiameződ átfogó megértésében segít, és az energiád megtisztítására és védelmére egy már bizonyított módszert kínál.

Védd meg magad a mérgező emberek és rezgések negatív hatásaitól az energetikai védelem 7 lépésével!

Ha te is oly sokszor, öntudatlanul átveszed mások gondjait, a sajátodévá teszed a fájdalmukat, és könnyen kimerülsz; ha empata vagy fényharcos vagy, és szüntelenül másokon segítesz, de mindeközben az ellenőrzésed alatt szeretnéd tartani az energiádat; vagy ha egyszerűen úgy érzed, nincs kellően strukturált rendszer a kezedben a negatív energiák kezelésére: George Lizos könyvében minden eszközt megtalálsz, hogy megóvd a fényed, és megvédd magad a káros, külső energetikai támadásoktól.

 

AZ ENERGETIKAI VÉDELEM ALAPJAI

az energetikai védelem szükségességét, az energetikai támadás tüneteit és káros hatásait, továbbá az energia tisztításának, védelmének és erősítésének hétlépéses folyamatát tárgyalja.
Megismertet ezenkívül az energetikai védelem olyan alapvető módszereivel, mint a középpontunkba helyezkedés, földelés, lehetséges energetikai támadás szkennelése és a veled született védelmi erőddel való összekapcsolódás.

 

AZ ENERGIA TISZTÍTÁSA

egy sor praktikus, meditációalapú gyakorlatot javasol az energetikai kötelékek megszüntetésére.
Megtanulsz tündérvihart előhívni, sárkányleheletet alkalmazni, unikorniszuhanyt vehetsz, és tisztító, szentelt vízből álló szereket állíthatsz össze az energiád tisztítására és kikristályosítására.

 

 

AZ ENERGIA VÉDELME

Ebben a részben a szerző háromféle energiapajzsot mutat be, részletezi ezek védelmi erejét, és bemutatja, hogyan rétegezhetjük őket a védelem maximalizálása céljából.
Védőpajzsot kapsz, és megerősíted az energiádat szivárványszínű fénysugárral, ibolyaszínű fénnyel, fénypiramissal és saját készítésű amulettekkel és talizmánokkal.

 

ENERGETIKAI VÉDELEM AZ ONLINE TÉRBEN

Energetikai védelem az online térben: itt a közösségi hálókon és a digitális térben történő energetikai támadásokról olvashatsz, és gyakorlati energetikai eljárásokat tanulhatsz az online jelenlét védelmére, tisztítására.

 

Mi az energetikai védelem?

Az ember, aki ma vagy, a gondolataiddal, a hiedelmeiddel, az érzelmeiddel és a cselekedeteiddel, a megélt valóságod az állásoddal, a kapcsolataiddal, az egészségeddel és az általános életminőségeddel együtt egy energetikai programozásnak, az élményeidnek és a kötődéseidnek az eredménye. Annak ellenére, hogy úgy véled, a jelen gondolkodásmódod, az érzelmeid és a pillanatnyi viselkedésed tükrözi, ki vagy, az igazság az, hogy az önvalód közelebb áll a gyermekkori énedhez.

Más szóval, a valódi éned a tisztán pozitív, szerető és gondtalan gyermeki önmagad. Amikor megérkeztél ebbe a világba, tudtad, mi tesz boldoggá, ismerted az értékeidet, a szerethetőségedet, az életcélodat. Azzal a szándékkal jöttél erre a világra, hogy tudva azt, hogy ki vagy, egy olyan életet teremts, amely önmagadat tükrözi. A szándékod az volt, hogy olyan gondolataid, érzéseid és hiedelmeid legyenek, amelyek az igazi természetedet táplálják és fejezik ki. Az életcélodnak megfelelő pályán akartál haladni, és olyan kapcsolatokat terveztél, amelyek összhangban vannak a lelki értékeiddel és az elképzeléseiddel.Amennyiben nem ezt az életet éled most, nem a saját életedet éled – a másokét. Mások gondolatait gondolod, mások érzelmeit érzed, mások hiedelmeit hiszed, mások céljait követed és mások kapcsolatait tapasztalod. Az életedet, gyakorlatilag, elvették.

 

Az energetikai védelem az életed visszaszerzését jelenti.

 

 

Az energetikai védelem meghatározása

Az energetikai védelmet az energetikailag autentikus létezés művészeteként azonosítom. Tisztáznunk kell, mi az, ami nem hozzánk tartozik, hogy újjá tudjuk építeni a kapcsolatunkat a valódi énünkkel, és kiépíthessük a védelmét. Az energetikai védelem biztosítja, hogy ami a tiéd, a tiéd marad, és ami másoké, az náluk marad. Segít meghúzni a határokat magad és a külvilág között, hogy uralni tudd a rád ható energiákat.

Az energetikai védelem egy boldogabb, hitelesebb és nagyobb elégedettséget adó élethez segít. A belső lényeddel való újraismerkedés útján a belső lényed szemszögéből tudsz gondolkodni, érezni és viselkedni. Következésképpen az egész életed javulni fog: egészségesebb életstílusra váltasz, pozitív lépéseket teszel a kapcsolataid javítására, a karrieredet az életcélodhoz fogod hangolni. Ami a legfontosabb, biztonságban érzed magad, mert tudod, hogyan védd meg, amit alkotsz, és hogyan védd magad nemkívánatos emberektől és energiáktól.

 

Energetikai támadás és energetikai kötelékek

Az energetikai lenyomatokat, amiket az emberekkel, helyekkel, tárgyakkal való interakciók hagynak az auránkban, és az egészségünket károsító hatásukat többféleképpen is jellemezhetjük. Az egyszerűség kedvéért a következő két fogalmat használom ebben a könyvben:

Energetikai kötelékek: Ezt a fogalmat mindazokra az energetikai lenyomatokra fogom használni, amelyek a környezettel való interakcióink után beszennyezik az auránkat és energiánkat. Az energetikai kötelékekre utaló kifejezések például: éteri hulladék, energetikai szennyeződés, éteri háló, pszichikus nyálka és pszichikus behatolás.

Energetikai támadás: Az energetikai kötelékek káros hatásaira fogok utalni ezzel a kifejezéssel, amelyet ne keverjünk össze a pszichikus támadással, ami az energetikai támadások egy bizonyos formája.

Az energetikai védelem lényege az, hogy az energetikai támadások megelőzése érdekében megszabadítod magad a mérgező energetikai kötelékektől, a következő, háromlépéses módszer segítségével:

  1. Azonosítás: Az energiádat szennyező energetikai kötelékek azonosítására végigpásztázod az energiádat és az aurádat.
  2. Tisztítás: Spirituális folyamatok alkalmazásával megtisztítod magad az energetikai kötelékektől az energetikai támadások megelőzése érdekében.
  3. Védelem: Különböző védő energiák bevetésével véded az aurádat, hogy felerősítsd a természetes védelmi képességét, és távol tartsd az érkező energiakötelékeket.

E könyv célja, hogy elmélyítse a tudásodat az energetikai védelem művészetéről, és beavasson az ismeretekbe, amit az energia védelméhez leghatékonyabbnak találtam: eszközökről, folyamatokról és szertartásokról.

Ne feledd: Az energetikai védelmed legerőteljesebb eszköze Te vagy.

Forrás: Tisztítsd meg az energiáidat

Ajánlott könyvek:

.TISZTÍTSD MEG
AZ ENERGIÁIDAT

A siker alapelvei könyv


CSAKRAGYÓGYÍTÁS