Chani Nicholas személyes hangvételű, magával ragadó könyve új kapukat nyit meg az önismeret felé vezető úton. Lépj be és légy a saját asztrológusod! Itt az idő, hogy megtudd, milyen sorsot rajzolt ki az ég számodra már születésed pillanatában.

 

“A születési ábrád az égről készült felvétel arról, amikor először vettél levegőt” – ezzel a felütéssel kezdődik Chani Nicholas, az Oprah Magazin asztrológusának letehetetlen kötete, amiből megtudhatod, hogyan találd meg azokat a kapaszkodókat az életedben, amik segítenek egyéni képességeidet és fejlődésed a lehető legjobb irányba fordítani, hogy mindig felkészülten állj készen a személyes kihívásokra.

 

A szerző szinte kilátástalan helyzetből indult gyerekkorában: szülei nem sokat törődtek vele, míg az asztrológiával való találkozás ki nem billentette a mélypontról, hogy ráterelje arra az útra, amire született. Talán ezek az élmények is vezettek missziójához, melynek keretében új szempontokat dolgozott ki a horoszkópok vizsgálatára. Ezek segítségével te is megtudhatod, milyen sors rajzolódott ki számodra életed egén abban a pillanatban, amikor megszülettél. Töltsd le saját ábrádat innen: https://chart.chaninicholas.com/

 

Chani módszere szerint születésed ábráján három kulcs található, amely megmutatja, mi életed célja, milyen szükségleteid vannak, és mi az, ami motivál.

 

A három kulcs közül a Nap jelöli ki, hol kell ragyognod, merre vezet életutad. A Hold arról árulkodik, hogyan bontakoztathatod ki ezt a célt a mindennapokban úgy, hogy szellemi és fizikai szükségleteid minden pillanatban meglegyenek. Az aszcendensed pedig fő motivációd részleteit fedi fel, annak uralkodó bolygóján keresztül határozva meg az irányt, amelyre életed hajóját kormányoznod kell. 

 

Életed ábráját születési számaid, és, ami a legfontosabb: születésed pontos ideje határozza meg. Az adott pillanatban kirajzolódott minta nem más, mint eljövendő életed utazásainak kozmikus térképe. Születési ábrádon a bolygók pozíciói feltárják életed természetét, de sosem ítélkeznek feletted – az asztrológiának ez utóbbi nem feladata. Helyette tekints rá úgy, mint egy varázstükörre, ami megmutatja az igazságot.

 

Chani szerint a tanult és profi asztrológusoktól kapott horoszkópelemzések is hasznosak, hiszen hozzájárulhatnak tanulásodhoz és gyógyulásodhoz, de te vagy az, aki igazán mélyre merülhet le saját képleted értelmezésében. Az eredményt valóban térképként foghatod majd kezedbe, ha regenerálódásra, stimulációra, aktivitásra és elégedettségre vágysz.

 

A szerző ugyanakkor óva int attól hogy azonnal fejest ugorj asztrológiai képleted tanulmányozásába. Az eredmények, amiket látni fogsz, könnyen bonyolultnak tűnhetnek majd első látásra. Időre, türelemre és nyitottságra lesz szükséged ahhoz, hogy feltárd a nagy titkokat, hogy megtanuld a speciális nyelvet, amit ez a terület megkíván.  Meg kell adnod magadnak a könyv és saját képleted megértéséhez szükséges belső munkát. Tarts szüneteket olvasás közben, gondolkozz, ábrándozz, és hagyd, hogy a könyv szelíden vezessen – de ne görcsölj rá az információkra. Engedd, hogy a tanítás vezessen, de adj esélyt az elengedésre is!

 

A könyv lépcsőzetesen épül fel, az alapoktól indulva. Megismered a bolygók és a csillagjegyek alapvető szerepét és tulajdonságait, azokat a kardinális jegyeket, modalitásokat, házakat és elemeket, amikből apró mozaikként felépül majd személyes csillagállásod.

 

Megtudod, hogyan lesznek a fényszögekből bolygók között kapcsolatot teremtő hidak, hogyan váltakoznak és milyen kategóriákra oszthatók. Meglátod majd, hogyan függnek össze az ábrádon megjelenő fényszögek a pozitív és negatív élettapasztalatokkal, amik segíthetnek kezelni az önsorsrontó gondolatokat és megfelelő irányba terelni a küzdelmeket.

 

Megtanulod, hogyan találhatod meg a Napodat, a hozzá kapcsolódó bolygókat, fényszögeket, kvadrátokat, trigonokat és szextileket, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy növekedni tudj. A Napod segít, hogy bőségben és tündöklő fényben élj – nemcsak anyagi értelemben. Ha a Napodat felhők árnyékolják, az lelked ragyogását is elhomályosíthatja.

 

Ráébredsz, hogyan hat a Hold, ez az inspiráló, folyamatosan változó bolygó, amely képviseli a fizikai testet és annak szükségleteit. 

 

Kiderül majd, mi az aszcendensed: az a csillagjegy, amit felkelő jegynek is neveznek. Ez a jegy, az, ami születésed pillanatában felkelt a keleti horizonton, szimbolizálva földi léted motivációját. Azt a dolgot, ami reggelente rávesz, hogy felkelj az ágyadból és elindulj az új kihívások felé. Megérted majd, hogy az aszcendens a kapitány életed hajóján. 

 

Ahogy haladsz előre a képlet értelmezésében, úgy kapsz hozzá útravalókat is. Minden eredményhez alapos elemzés jár, amit megerősítések és önrefelxiós kérdések egészítenek ki a könyvben. Mire a végére érsz, látni fogod, hogyan tudod az itt szerzett önismereti tudást beépíteni az életedbe, kontextusba helyezni olyan eseményeket, amiknek okai eddig homályba vesztek számodra. Tisztábban és élesebben fogsz látni, mint amikor hosszú úszás után feljössz a víz alól, és ahogy pislogsz a hirtelen jött fényben, egyszercsak minden élessé és pontossá válik.

 

A szerzőről:

A jelenleg Los Angelesben élő Chani Nicholas több mint húsz éve foglalkozik asztrológiai tanácsadással. Írásait egymilliónál is többen olvassák havonta. Ő a New York Times bestseller szerzője asztrológiai témákban, aki a Los Angeles Times és a Rolling Stones magazinban, valamint a Netflixen is szerepel, az Oprah Magazin asztrológusa.

 

Ajánlott könyv:

Chani Nicholas – Sorsunk a csillagokban