Kövesd Harmony Nice tanácsait, ismerd meg az önszeretet és az öngondoskodás mágikus szertartásait. Átalakító erejű varázslatokkal, rituálékkal, tarot-terítésekkel, receptekkel és naplóírást segítő tippekkel mutatja meg, hogyan nyílhatsz meg a téged körülvevő világ mágiája előtt, és hogyan szabadulhatsz meg azoktól a dolgoktól, amelyek akadályoznak ebben. Harmony olyan módszereket tár eléd, amelyek segítenek összekapcsolódni a természeti erőkkel és megtalálni azt az utat, amely a valódi boldogságodat szolgálja. Használd ezt az energiát a megismerés és jóllét felé vezető úton.

 

Szív Mágia – a mindennapokban rejlő varázslat 

Ez a könyv gyógyító utazásra visz. 

Amikor fiatalon hívő lettem, úgy éreztem, hogy ez egy nagyon cselekvésre alapuló vallás, és bizonyos értelemben az is. Más szempontból azonban rájöttem, hogy ha nem törődünk az elménkkel, akkor valójában semmink sincs. Ezt a könyvet a személyes tapasztalataim alapján írtam, beleszőve a hitre vonatkozó azon ismereteimet, amelyeket szerettem volna megosztani, továbbá azt, hogy tudatos megközelítéssel a wicca hogyan gazdagíthatja az életedet, és segítheti elő a jóllétedet. Míg Wicca című első könyvem bevezetés a hitbe, ez a kötet elmagyarázza, miként ültetheted át a tudást a gyakorlatba, illetve hogyan használhatod a boszorkányságot arra, hogy javítsd a kapcsolatodat a téged körülvevő világgal és – ami a legfontosabb – önmagaddal, akár új neked a wicca, akár tapasztalt boszorkány vagy. Szeretném bemutatni számodra azokat az alapvető dolgokat, amiket a wicca vallás adhat neked, és hogyan használhatod arra, hogy pozitív energiát teremts életed minden területén. 

 

 

Varázslat az elmének

Az első rész elmagyarázza az intuíció és az önbizalom fontosságát a mágiában. 

Bemutatja a meditáció életet átformáló erejét, valamint azt, hogyan lehet ez egy módja annak, hogy kapcsolatba lépj a belső gyermekeddel és az árnyék-éneddel – önmagad rejtett aspektusaival, amelyek befolyással lehetnek a mágikus szándékaidra. Ezután bátorít, hogy kreatívan fejezd ki magad a művészi mágián keresztül. 

 

Varázslat a testnek

A második rész bemutatja, hogyan gondoskodhatsz a testedről mágikusan, éltető ételek és italok révén. 

Megtudhatod belőle, hogy a mágikus mozgás és pihenés miként képezi részét a harmonikus, kiegyensúlyozott, mágikus életmódnak, illetve érintőlegesen azt is, hogy a mágia milyen hatással van a testi kapcsolatokra. 

 

Varázslat a léleknek 

A harmadik részben Harmony módszereket javasol arra nézve, hogy a wicca miként segíthet az év ünnepei során önmagad megértésében és ünneplésében. Leírja, miként készíthetsz önszeretet-oltárt, és hogyan élhetsz a wicca hitrendszert meghatározó Hitvallás szerint. 

Ez a rész foglalkozik továbbá a gyógyulás és elengedés fontosságával is. 

 

Varázslat a világnak 

A negyedik rész önmagunknak és vágyainknak a világban való kifejezéséről, valamint a törzsünk megtalálásáról és a természethez való kapcsolódásunkról szól. 

A mágikus védelem és tisztulás szerepét is megvizsgálja, amellyel megvédhetjük magunkat a negatív emberektől és káros erőktől, ami életutunk során részét képezi az öngondoskodásnak. 

 

 

Ez a könyv akkor lesz hasznodra, ha érdekel a wicca gyakorlásának egy másfajta megközelítése, vagy esetleg úgy érzed, hogy megrekedtél a hitedben. Az egyes fejezetekben megosztom veled azokat a rituálékat, amelyek számomra sokat segítettek az utam során. A varázslatokat nem kell olvasás közben sorban elvégezned, nyugodtan továbblapozhatsz, vagy szükség esetén visszatérhetsz bármelyikhez. 

Bátorítalak, hogy úgy használd ezt a könyvet, ahogy számodra megfelel. Lehet, hogy egyszerűen ötleteket keresel a jólléted és boldogságod fokozására, de az is, hogy tudatosabban szeretnéd megközelíteni a boszorkányságodat. Meggyőződésem, hogy a boszorkányság, a wicca és a tudás elsajátításának folyamata minden embernél más és más. Több évem ráment, hogy próbáltam megfelelni mindenki elvárásának, hogy milyennek is kell lennie egy boszorkánynak, így aztán ez a könyv már abból a nézőpontból született, hogy nem akarok mintaboszorkány lenni, csak egy boldog boszorkány, aki szeretné megosztani másokkal azt, amit azóta talált, hogy visszatért a mesterségéhez. A könyv az én egyéni látásmódomat tükrözi, a véleményemet, a tapasztalataimat, ezért nyugodtan egyetérthetsz vagy elutasíthatod ezeket, de a legfontosabb, hogy találd meg a saját értelmezésedet és az igazi utadat. 

Őszintén remélem, hogy a tanításaim és a wiccát a jóllét elérésére alkalmazó módszereim arra ösztönöznek, hogy rálépj a boldogságodat szolgáló az útra, ugyanakkor segítenek elengedni a tökéletességre való törekvést is. 

Harmony Nice író és wicca hit gyakorlója. Tizennégy éves korában kezdett érdeklődni a boszorkányság és a wicca vallás iránt, miután felfedezte, hogy dédnagyanyja, Hilda boszorkány volt. Három évvel később elindította a saját YouTube, csatornáját, hogy kommunikáljon más gyakorlókkal, oktassa az újonnan érkezőket, és párbeszédet generáljon a wicca hitről, a mágiáról és a spiritualitásról. 

 

 

 Válj teljessé a mágia segítségével

Képzeld el, hogy egy hosszú ösvény elején állsz, amely mentén magas fák sorakoznak, és a törzsüket élénkzöld moha borítja. A fák koronája az ösvény fölé borul, természetes boltívet alkotva a fejed fölött. A fény átsüt a levelek között, táncot jár a földön, és arra csábít, hogy elindulj arrafelé. 

Most képzeld el magadat önmagad legteljesebb verziójaként, miközben elfogadod minden hibádat és hiányosságodat. Kigyógyultál mindenből, ami a lelkedet nyomta. Tudod, hogy ki vagy, sokkal mélyebb értelemben, mint hogy mások hogyan látnak téged, vagy mennyire tekint értékesnek a környezeted. Több vagy, mint a gondolataid, több, mint az érzelmeid, több, mint a reakcióid. Teljes egész vagy, és ahogy haladsz előre, fény kezd el kiragyogni belőled – egyre fényesebb és sugárzóbb lesz, és tudatára ébredsz annak, hogy ez az út életre szóló utazás lesz. Napról napra, évről évre egyre békésebbnek fogod érezni magad egészen az örökkévalóságig, hiszen a lelked örökkévaló, és az univerzum része lesz az idők végezetéig. 

 

Az élet nem az állandó fejlődésről szól, hanem arról a képességről, hogy nyitottak maradjunk a fejlődésre. Nem számít, hogy ki vagy most, és hogy érzésed szerint min kellene változtatnod, minden megvan benned, amire szükséged van ahhoz, hogy önmagad legteljesebb változatává fejlődj. 

 

A természet, a boszorkányság és a meditáció megértése és megismerése rengeteget segített abban, hogy megértsem önmagamat és a célomat. Remélem, hogy bármit is kapsz ettől a könyvtől, megtalálod a békét és annak a módját, hogy otthon legyél önmagadban, függetlenül attól, hogy mi történik körülötted. Ha úgy döntesz, hogy kapcsolatba lépsz önmagaddal és a téged körülvevő Földdel, gyönyörű utazás áll előtted. Higgy a mágiában, higgy az intuíciódban, és légy kíméletes önmagaddal az út során. 

Forrás: Szív Mágia

 

Ajánlott könyvek:

.
SZÍV MÁGIA

A siker alapelvei könyv

.
NAPI RITUÁLÉK

GYAKORLATI INGA MINDENKINEK