A Csillagmag Jóskártya Rebecca Campbell és Danielle Noel szemet kápráztató és lelket gyönyörködtető paklija.  Egy kivételes szépségű jóskártyát alkottak meg, 53 lappal, kísérő könyvecskével, igazán különleges és egyedi dobozzal. 

A Csillagmag jóskártyacsomag 53 lapjának az elsődleges célja, hogy egyfajta közvetítőként közelebb vigyenek téged a szíved kapujához. Ezek a kártyák azért készültek, hogy segítsenek neked kapcsolatba kerülni szíved és lelked kapujával és bölcsességével. Minél több időt töltesz azzal, hogy meghalld saját lelked suttogását, ahogy távoli világokból, ősi helyekről, energiaportálokon át üzen neked, annál könnyebb lesz felismerned azt.

A Csillagmag jóskártyák csillagszülöttek számára készültek. Olyan lelkeknek, akik vágyakoznak a misztikus és ismeretlen dolgok után. A csillagszülöttek „öreg lelkek”, akik a Földön kívül már más helyet is megtapasztaltak.

Talán mindannyian csillagszülöttek vagyunk. Néhányan azért rendelkezünk erősebb képességekkel, mert vékonyabb rajtunk az emlékezés fátyla. Lehetséges, hogy egyes lelkek inkarnációik során több időt töltöttek ismert és ismeretlen univerzumokban, vagy csak nemrég tértek vissza onnan.

Jó pár évvel ezelőtt találkoztam először a „csillagszülött” kifejezéssel. Rögtön olyan érzésem támadt, mintha rólam beszélnének. Mindig is elképesztően vágyakoztam a csillagok és egy olyan hely után, amit az „otthonomnak” nevezhetek, anélkül, hogy tudtam volna, mit jelent ez. Mindig is éreztem, hogy valami hív legbelül. Évekkel később a lélekolvasásaimon és a workshopjaimon felfedeztem egy általános mintát azokban az emberekben, akikre illett a csillagszülött jelző. Hasonló dolgok iránt vágyakoztak, és hasonló adottságokkal, múltbéli tapasztalatokkal, hivatással, emlékekkel és kihívásokkal rendelkeztek.

A Csillagmag jóskártyák készítése során Danielle Noel és én is egy olyan kreatív utat jártunk be, ami mindkettőnk számára rendkívül különleges és szent volt. Amikor először találkoztunk, rögtön éreztük, hogy csillagszülött kapcsolat van köztünk. Miután együtt dolgoztunk a Work Your Light Oracle kártyákon, világossá vált számunkra, mire vagyunk hivatottak: arra, hogy üzeneteket alkossunk csillagszülöttek számára. Azóta több szent templomba is ellátogattunk, hogy felidézzük és életre keltsük az elveszett csillagszülött bölcsességet.

 

 

A kártyák rajzainak készítése közben együtt meditáltunk, hogy minden egyes kártya ábráját belső képeink segítségével alkothassuk meg. Az volt a célunk, hogy a kártyák energetikai változást idézzenek elő mind az egyén, mind az egész szintjén. A kártyák mély odaadással és a részletekre való odafigyeléssel készültek – ez történik, ha két kreatív, Szűz-jegyben született ember találkozik egymással! A jóslatok használata közben maradj nyitott, hogy részese lehess a csillagszülöttek erőteljes energiáinak.

Bár a kártyákon lévő ábrák és üzenetük arra hivatott, hogy a csillagszülöttek megtapasztalják az emberi létet, nem szükséges csillagszülöttnek lenned ahhoz, hogy szolgáljanak. A Csillagmag jóskártya minden olyan lélek számára hasznos, aki érdeklődik az emberi lét rejtélye iránt. Legfőbb vágyam, hogy téged is segítsen visszaemlékezni arra, ki vagy valójában. Hogy meghalld lelked suttogását, és tettekké kovácsold ezeket a suttogásokat.

Hiszem, hogy már nagyon közel járunk ahhoz, hogy sokkal többet fedezzünk fel a lélek ismert és ismeretlen világegyetemben tett utazásáról és a csillagokhoz fűződő kapcsolatunkról. Azt is hiszem, hogy életünk során nemcsak felfedezzük, de kapcsolatot is létesítünk más bolygók, csillagképek és csillagrendszerek tudatával – néhányan már meg is tették ezt. Ha eljön ez a nap, az emberiség végre újra egyesülni fog.”

Rebecca Campbell bevezetőjéből

 

 

A szíved egy kapu

Ezeknek a kártyáknak az az elsődleges céljuk, hogy egyfajta közvetítőként közelebb vigyenek téged a szíved kapujához. A rajtuk lévő üzenetekre tekints olyan technikaként, amivel aktiválhatod és elmélyítheted a benned rejlő bölcsességet. Rajtad kívül senki másnak nincs hatalma a lelked felett. Ezek a kártyák azért készültek, hogy segítsenek neked kapcsolatba kerülni szíved és lelked kapujával és bölcsességével. Minél több időt töltesz azzal, hogy meghalld saját lelked suttogását, annál könnyebb lesz felismerned azt.

A szív az első szerv, ami kifejlődik. Abban a pillanatban, hogy megszűnik dobogni, nem létezünk többé. A lélek elhagyja a testet. A szív saját intelligenciával rendelkezik, aminek még csak most kezdtük el kapargatni a felszínét. Egyike a legnagyobb rejtélyeknek.

A szív képez hidat a menny és a Föld között. Találkozópont minden kozmikus és minden földi között. A legjobb módja, hogy kapcsolatba kerüljünk lelkünk bölcsességével és a megérzéseinkkel, ha ráhangolódunk szívünk kapujára. A szívünkön keresztül kaphatunk információt lelkünk múltjáról, jelenéről és jövőjéről, valamint arról, merre kell elindulnunk, hogy összhangban legyünk lelkünk legmagasabb és legerősebb tervével.

A lélekhez a szívünkön keresztül férhetünk hozzá. Ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy a szívünkből éljük az életünket, akkor igazán a lelkünk fogja irányítani az életünket. Ha lélek-irányította életet élünk, az „én akaratomtól” eljutunk az „ő akaratáig”, és minden élet misztikus intelligenciája szerint élhetünk. Megtörténik az egyesülés.

 

Ha kapcsolatba lépsz a benned rejlő intelligens bölcsességgel, az összes iránymutatásra rátalálsz, amit valaha is kerestél. A szíved egy kapu.

 

Forrás: Csillagmag Jóskártya

Ajánlott könyv: Rebecca Campbell – CSILLAGMAG JÓSKÁRTYA