Ha kapcsolatba lépsz a benned rejlő intelligens bölcsességgel, az összes iránymutatásra rátalálsz, amit valaha is kerestél. Ebben segítségedre lesz a Csillagmag jóskártyacsomag 53 csodálatos kártyalapjával.

A Csillagmag jóskártyák csillagszülöttek számára készültek. Olyan lelkeknek, akik vágyakoznak a misztikus és ismeretlen dolgok után. Lehet, hogy te is egy vagy közülük!

 

De kik is a csillagszülöttek?

A csillagszülöttek olyan lelkek, akik nem csak a Földön inkarnálódtak. Egyeseknek az a véleményük, hogy az ember felelőtlen viselkedése (háborúk, terrorizmus, elkülönülés, gyilkolás, a természet és az állatok leigázása) arra késztette a Földet, hogy jeleket küldjön a kozmoszba. A csillagszülött lelkek válaszoltak ezekre a jelekre, mert egy nagyszerű kalandnak fogják fel, hogy újjászülethetnek a Földön. Egy lehetőségnek a személyes fejlődésre és a közösség szolgálatára. Mások abban hisznek, hogy mélyen legbelül mind csillagszülöttek vagyunk.

Sok csillagszülött az élete során tapasztal meg jelentős „ébredést”, míg mások a korábbi életeikre emlékeznek. Sokuk már jóval ezelőtt újjászületett a Földön. Valószínű, hogy ha ezt a könyvet olvasod, te is egy csillagszülött vagy

Felébredésüket követően a csillagszülöttek többségének nehezére esik semmitmondó beszélgetéseket és munkát végeznie, valamint jelentéktelen kapcsolatokba belebonyolódnia. Ösztönösen tudják, hogy „valami többre” hivatottak, és örömmel szentelik annak az életüket, hogy kapcsolatba lépjenek ezzel a „valami többel”. Sokuk kifejezetten nyugtalan, amíg nem lép rá erre az útra.

A csillagszülöttek általában nem találják a helyüket a Földön. Vágyakoznak az „otthonuk” után, anélkül, hogy pontosan tudnák, hol van ez az otthon. Ennek az az oka, hogy ezelőtt egészen más helyeken születtek újjá, nem a Földön. Ha te is hallasz ilyen hangokat a szívedben, valószínű, hogy te is csillagszülött lélek vagy.

Hiszek abban, hogy végső soron minden lélek a Forrásból ered. Hogy milyen a lelkünk, azt a tapasztalataink befolyásolják. Minél több időt tölt egy lélek a világegyetem egy meghatározott részén (egy bolygón, egy csillagrendszerben, egy galaxisban), annál nagyobb hatással lesznek rá az itt szerzett tapasztalatok.

 

 

Leginkább egy olyan emberhez hasonlíthatnánk ezeket a lelkeket, akik sokat utaznak. Minél több időt töltenek egy meghatározott városban vagy országban, az annál jobban befolyásolja a személyiségüket (és a lelküket). Vegyünk például engem: Ausztráliában születtem, de felnőtt életem során nagyon sok időt töltöttem az Egyesült Királyságban. Minél több időt töltök itt, annál nagyobb hatással van arra, ki vagyok. Ugyanez mondható el a csillagszülöttekről is. Minél több időt töltenek újjászületve a Plejádok csillaghalmazban, annál jobban rezonálnak vele.

Bár a kártyákon utalunk majd a különböző bolygókra, csillagrendszerekre és galaxisokra, szándékosan nem ábrázoltuk mindegyiket, illetve nem emeltük ki egyiket sem túlságosan. Ennek két oka is van. Az egyik, hogy nem lehet mindet megjeleníteni és megemlíteni egy kártyán, a másik pedig, hogy elsődleges célunk a csillagszülöttek földi inkarnációjának támogatása volt. Az, hogy ebben a fizikai testben is segítsünk nekik felidézni és kifejezésre juttatni a lelküket.

A csillagszülöttek szétszóródva élnek az egész bolygón. Mivel annyira „másnak” érzik magukat, sok időt fordítanak arra, hogy beilleszkedjenek, vagy részesei legyenek valamilyen spirituális mozgalomnak. Óva intelek attól, hogy belső fényed elhomályosításával próbálj meg beilleszkedni a társadalomba. Inkább öleld át a benned ragyogó különleges fényt, és oszd meg a világgal. Úgy gondolj a Földön töltött életedre, mint egy nyaralásra. Minél bátrabban mutatod meg a világnak, ki is vagy valójában, annál könnyebben találnak rád a hozzád hasonló emberek. Ne aggódj, itt is biztonságban vagy, és itt is otthon érezheted magad!

 

Ismerd meg a Csillagszülött jóskártyákat közelebbről, íme kedvenc lapjaink:

 

 

Minden ösvény haza vezet

Belső hatalom. Megérzés. Fordítsd befelé a tekinteted!

Teljesen normális, ha választ és iránymutatást kérsz a külső világtól. A forradalmi dolgokat azonban belül kell keresned. Arra vagy hivatott, hogy belülről kapj iránymutatást. Hogy megfigyeld belső tájad világát. Hogy megbízható kapcsolatot alakíts ki a lelkeddel. Minél több időt töltesz vele, annál közelebb kerülsz hozzá.

Az empaták számára az jelenti a kihívást, hogy anélkül kell kapcsolatban maradniuk a lelkükkel, hogy elszi getelődnének a külvilágtól. A legjobb módja ennek, ha kialakítanak maguknak egy olyan mindennap végezhető gyakorlatot, ami segíti őket a befelé figyelésben. Abban, hogy hozzáférjenek a belül rejlő bölcsességhez, és az irányítást is megtartsák az életük felett.

Ha ezt a kártyát húztad, az a feladatod, hogy fejleszd és rendszeresítsd spirituális gyakorlataidat. Hogy a szokásoddá váljon a befelé figyelés, és mielőtt bármit magadba szippantasz a külvilágból, a középpontodat megőrizve vágj neki az előtted álló napnak. Hogy a „hazaérkezés” érzésével kezdj el minden napot.

Ez nem azt jelenti, hogy el kell távolodnod a valóságtól, sőt a világnak minél több tudatos és nyitott emberre van szüksége. Inkább arról van szó, hogy ha már a kapcsolódás, a hála és az odaadás állapotában kezded a napodat, majd kilépsz a világba, azt egy megingathatatlan létállapotban tedd. Olyan állapotban, amelyben egy mély, belső helyről táplálkozik az erőd, a hatalmad és az utad.

KÉRDÉS A CSILLAGSZÜLÖTT LÉLEKHEZ Hogyan szólítgat a hang, hogy figyelj befelé?

 

 

A hét csillagnővér

Születés.  Az élet szőttese. Fejezd ki magad!

Léteznek olyan új teremtmények, amik meg akarnak születni. Szépség, ami arra áhítozik, hogy megjelenhessen. Új tudat, ami arra vágyik, hogy életet leheljenek belé. Ha ezt a kártyát húztad, arra hívnak, hogy add át magad ezeknek a teremtményeknek. Hogy vesd bele magad a tudatosság egy új korszakába, és te is szőj egy darabot az élet hálójába.

Ez a művészek és a szülésznők kártyája. Arra hív, hogy tűnődj el a következő kérdéseken: Mi akar meg születni általam? Milyen új teremtmények suttognak a fülembe? Milyen szépséget kell megalkotnom?

A kreativitás és az intuíció is ugyanarról a szent helyről származnak. Akkor találkozhatunk velük, ha együtt áramlunk az élettel. A Föld a manifesztáció és a kreativitás bolygója, az emberek többsége azonban elfelejtett alkotni. Valamikor az út során felhagytunk azzal, hogy művészként, alkotóként, költőként tekintsünk önmagunkra, pedig embernek lenni annyit jelent, kreatívnak lenni. A kreativitás része igaz természetünknek.

Talán az a feladatod, hogy részt vegyél egy kreatív projektben, például egy új vállalkozásban vagy egy könyv megírásában. Vagy talán arra hívnak, hogy vigyél szépséget az otthonodba vagy az ételeidbe. Az a feladatod, hogy függetlenül a végeredménytől kifejezd magad a kreativitáson keresztül. Hogy olyan kreatív feladatokban is részt vegyél, amik egyszerre tűnnek félelmetesnek és izgalmasnak. Hogy a mindennapjaidba is belecsempészd valahogyan a szépséget. Hogy a kreativitás, a szellem és a lélek együtt legyen jelen benne. A világnak szüksége van ezekre a minőségekre, jobban, mint valaha!

KÉRDÉS A CSILLAGSZÜLÖTT LÉLEKHEZ Milyen új teremtmények születhetnek meg általad?

 

 

Bízz az időzítésben!

Bízz a hullámban, amivel ide jöttél. Az idő végtelen

Azok, akik úgy érzik, okkal vannak itt, gyakran amiatt kezdenek aggódni, hogy kifogynak az időből, és elszalasztják a pillanatot. Az egyetlen módja az élet vagy egy pillanat elmulasztásának, ha azon aggódunk, elszalasztjuk. Soha sincs túl késő válaszolni egy sugallatra, és sohasem vagyunk túl öregek valamihez.

Életed árapályai varázslatosan vannak összehangolva, és tökéletes harmóniában váltogatják egymást. Ne siess előre, és ne lovagolj meg egy olyan hullámot, amit nem neked szántak! Így csak elszalasztod az értékes idődet és energiádat, ahelyett, hogy élveznéd az életet. Mindennek megvan a maga ideje, és arra emlékeztetnek, hogy bízz abban, amelyikben éppen vagy. Ne légy türelmetlen, ne hasonlítgasd össze magad senkivel, ne versenyezz, és ne légy paranoiás, mert ezzel csak megzavarod az elvetett magokat.

Manapság mintha mindenki szorongana valami miatt, és folyamatosan azon rágódik, mit felejtett el, vagy mi fenyegeti. Ilyen tempó mellett majdnem lehetetlen ugyanabba az irányba fordítani az elménket és a testünket, mint amerre a lelkünk halad. A kártya arra kér, hogy vegyél egy mély lélegzetet, és bízz az éppen érkező hullámokban. Bízz abban az évszakban, amelyikben éppen vagy. Az idő nem szalad el, még rengeteg időd van. Nem kell rohannod, soha sincs túl késő.

KÉRDÉS A CSILLAGSZÜLÖTT LÉLEKHEZ Hogyan bízhatnál egy kicsit jobban életed időzítésében?

 

 

Öntözd a kerted!

Táplálás. A test ápolása. Gyengédség. Megnyugvás.

A földi életet az évszakok váltakozása határozza meg, ahogyan téged is. Te is ciklikusan működsz. Nem tudsz az év minden egyes hónapjában, az év minden egyes napján „bekapcsolt” üzemmódban, teljes pompádban virágozni. Bizonyos időszakokban igenis be kell húznod a féket, hogy pihenj és feltöltődj. Hogy időt szánj arra, hogy feltöltsd a készleteidet, és lelassulj.

Tested az egyetlen test, amit adtak neked, ezért tisztelned kell. Kötelességed felelősséget vállalni jó köz érzetéért, és előtérbe helyezni saját egészségedet és testedet. Tudom, hogy néha azt érzed, kifutsz az időből, és sokkal sürgősebb dolgokat kell elintézned. Ha azonban így folytatod, hamarosan a kimerültség lesz úrrá rajtad.

Ez a fajta életmód nem fenntartható. Ha valaki folyamatosan túlhajszolja magát, a kimerültségbe rohan, és sokkal hosszabb időre lesz szüksége a felépülésre, mintha rendszeresen pihent volna. Az immunrendszer zavarai és a rejtélyes betegségek egyre gyakoribbak, aminek az az oka, hogy túl nagy nyomást helyezünk a testünkre, hogy lépést tartsunk modern életünk felgyorsult tempójával.

Hogyan kérnek arra, hogy húzd be a féket? Hogy pihenj, visszavonulj és regenerálódj? Mikor mentél el utoljára nyaralni? Mikor utaztál el utoljára egy hoszszú hétvégére, egy napra vagy egy délutánra? Vigyázz értékes testedre és elmédre! Adj magadnak elegendő időt, hogy feltöltődj, ha úgy érzed, kifogytál a tartalékaidból. Bőven van időd! Az élet meghajol előtted, ha te is ezt teszed.

KÉRDÉS A CSILLAGSZÜLÖTT LÉLEKHEZ Mire vágyik a tested?

ezo

Forrás: Csillagmag Jóskártya

Ajánlott könyv: Rebecca Campbell – CSILLAGMAG JÓSKÁRTYA