Az Útkeresők kézikönyve fényt derít arra, hogyan aknázd ki spirituális, intellektuális és fizikai lehetőségeidet, és hogyan haladj életcélod elérése felé. Megmutatja, hogyan alakíts ki szorosabb, magasabb rendű kapcsolatot a világgal. Valójában ez tényleg egy „hogyan csináld” kézikönyv, mely végigvezet a modern élet labirintusának útvesztőiben, és emlékeztet arra, hogy lépj újra kapcsolatba belső és felettes éneddel.

Utkeresok_kezikonyve

Keresd a könyvet webáruházunkban

Amikor Emma Mildont foglalkoztatni kezdte a spiritualitás kérdése, azt tette, amit minden önérzetes modern lány tett volna a helyében: beírta a szót a Google keresőjébe. A kapott találatok azonban nem elégítették ki a kíváncsiságát, ezért úgy döntött, első kézből próbálja ki mindazokat a praktikákat és módszereket, melyekkel manapság a lelki békénk és a saját utunk megtalálására törekszünk, vagy amelyekkel egészségesebbé és magasabb rendű életet élőkké szeretnénk válni.

„Találkoztam előzőélet-specialistákkal, jósoltattam tealevelekből Írországban, kértem tenyérjóslást Spanyolországban, asztrológiai elemzést Új-Zélandon, számmisztikait Miamiban, jövőbetekintést Ausztráliában, auraelemzést Peruban és csakratisztítást a Karib-tengeren. Elolvastam, kijegyzeteltem, aláhúztam, bejelöltem és szamárfüllel megjelöltem minden létező spirituális és holisztikus témájú könyvet. Időközben egyetlen dolog nem változott: újra meg újra rádöbbentem, milyen sok spirituális út létezik.”

A keresésben egy dolog vált számára biztossá: a spirituális szó neki azt jelenti, hogy holisztikus életet él – teljes, kiegyensúlyozott, lelki életet. Egy jól megélt életet. A különböző vallásokból, kultúrákból és hagyományokból kiválasztotta, ami neki tetszett, és olyan holisztikus életmódot alakított ki, melynek a „spirituális élet” nevet adta. Például mindig úgy alszik, hogy a feje kelet felé nézzen (ez egy ájurvédikus gyakorlat a pozitív energiák bevonzására), meditál, ha felbosszantják, aromaterápiát használ a stressz levezetésére, arra összpontosít, hogy gyönyörű dolgokat vonzzon az életébe, és folyamatosan keresi az új spirituális lehetőségeket a környezetében, amelyek lehetővé teszik, hogy folyton-folyvást javítsanak az életén.

Ez a könyv nem fogja megmondani neked, hogyan élj spirituális életet. Az útkeresés nem arról szól, hogy „csináld ezt” és „csináld azt”, hanem arról, hogy „fedezd fel ezt” és „próbáld ki azt” – állítsd össze a saját eszköztárad, és vedd is azt használatba. Arra biztat, hogy próbálj ki dolgokat, amelyek vagy sikerülnek majd, vagy nem, vagy tetszenek majd, vagy nem. A fontos az, hogy közben élvezd az utazást, hiszen az út maga az, ami gyönyörű.

Az Útkeresők kézikönyvéből meg fogod tanulni, hogyan hangolódj rá a napi spirituális üzenetekre úgy, mint egy rádióállomásra. Megtapasztalod, milyen érzés a lelki vezetőiddel beszélgetni, és hogy milyen is az univerzum mint egység, s mindezt olyan sebesen és pofonegyszerűen, mintha csetelnél egy barátoddal, és olyan sok mindent megtanulsz a testedről, lelkedről és szellemedről, mint még soha.

Képes leszel a csillagokból megtudni a sorsodat, és az idő és tér korlátain túl kapcsolatba lépni korábbi életbeli énjeiddel. Meglátod, hogy gyorsabban észreveheted az energiaközpontjaidban fellépő energia-egyensúly megbomlását, mint amennyi idő alatt megtalálod egy betegség tüneteit a Google-ban.

A könyv segít meghatározni, hogy milyen típusú útkereső vagy: istennő, földangyal, jógi, bohém, fénymunkás, hippi, guru vagy inkább vándor? Olvass el mindent a kristályoktól a csakrákig, a meditációtól az aromaterápiáig, a jógától a szellemi vezetőkig, hogy megtaláld és beépíthesd azokat a gyakorlatokat az életedbe, amelyek jól működnek számodra. A repertoárt természetesen nyugodtan gazdagíthatod olyan elemekkel, melyek segítenek spirituális utadon, és elhagyhatod azokat, melyek nem járulnak hozzá a növekedésedhez és boldogságodhoz.

A könyvben tárgyalt témák:

  • aromaterápia
  • gyógyítás kristályokkal és (fél)drágakövekkel
  • jógapózok és -irányzatok
  • meditációs irányzatok
  • mudrák
  • betegségek spirituális jelentése és megerősítések a gyógyuláshoz
  • csakratisztítás
  • auraerősítés
  • feng shui
  • álmok (az alvási testhelyzetek jelentése és álomszimbólumok)
  • számmisztika és névelemzés
  • asztrológiai elemzés
  • spirituális vezetők
  • előző életek
  • lelki társak
  • védelmező szertartások
  • ünnepek szerte a világban

Keresd a könyvet webáruházunkban