Életünk során mindannyian keresztülmegyünk szorongással teli időszakokon. Okozhatja ezt akár a munkánk, vagy a kapcsolatunk során megélt bökkenők. Megeshet, hogy pénzügyi problémákkal küzdünk, vagy a gyerekeink nem jól teljesítenek az iskolában. Bármi is legyen az oka, az állandó idegeskedés egyáltalán nem jó móka.
Kihívás idején az angyalainkkal való közös munka azonban segíthet elsimítani a nehézségeket és enyhíteni a szorongásunkat. 

Az alábbiakban felsorolunk 5 könnyű módszert arra, hogy lenyugtassuk magunkat.

Ajándékozzunk magunknak pár nyugodt percet

A szorongástól való megszabadulás első lépése az, hogy szánjunk magunkra egy kis időt. Már 15-20 perc is csodákra képes. Keressünk egy csendes helyet – akár kint a természetben, akár bent. Kapcsoljuk ki, vagy némítsuk le a telefonunkat. Vegyünk néhány mély lélegzetet. Kérjük meg az angyalainkat, hogy üljenek kicsit oda hozzánk, nyugtassanak meg minket és burkoljanak bennünket békébe. A következőkben foglalkozunk a személyes védőangyalainkkal és néhány hatalmas arkangyallal egyaránt.

Kérjünk segítséget a személyes védangyalainktól

Mindenkinek van legalább két saját védangyala. Ezek a jóindulatú teremtmények mindig velünk vannak, de csak akkor lépnek közbe, ha megkérjük őket. Az a céljuk, hogy segítsenek boldog életet élnünk. Akkor boldogok és elégedettek, ha segítségért fordulunk hozzájuk.

Koncentráljunk most egy kicsit azokra a dolgokra, amik leginkább aggasztanak minket. Vizsgáljuk meg érzéseinket és tisztázzuk mitől vagyunk nyugtalanok. Ezután kérdezzük meg magunktól: „Ha lenne egy segédem, miben kérném a segítségét?” Meséljünk védangyalainknak a gondjainkról és mondjuk el nekik mekkora szükségünk van a segítségükre. Ne gondolkozzunk azon, hogyan fognak megoldódni a problémák. Hagyjuk ennek mikéntjét az angyalainkra. Kérjük meg őket, hogy járjanak el a lehető legjobb módon, hogy mi képesek legyünk az élet örömteli oldalára koncentrálni.

 

Törjük meg a megrögzött aggódás körét Mihály arkangyallal

Mihály arkangyal az egyik legismertebb az arkangyalok közülEgy fényből kovácsolt kardot hordoz magánál, amely képes átvágni az utunkban álló félelmek energetikai kapcsain. Mikor a valakiről vagy valamiről szóló gondolataink megrögzötté válnak, nehéz abbahagynunk az aggódást. Ez azonban könnyen önbeteljesítő jóslattá válhat. Kérjük meg Mihály arkangyalt, hogy fénykardjával törje meg a megrögzött gondolatok körét, hogy mi az előttünk álló sikeres napra összpontosíthassunk.

 

Gyógyítsuk meg a kapcsolati sebeinket Raguel arkangyallal

Sokszor előfordul, hogy egy másik személyhez fűződő kapcsolatunk miatt érzünk szorongást. Lehet itt szó akár az életünkben jelenlévő legfontosabb kapcsolatról, de akár szakmai viszályról is a munkahelyünkön. Raguel arkangyal nevének jelentése: „Isten barátja”. Egyik fő képessége abban áll, hogy elsimítja a gondokat kapcsolatainkban és újra komfortossá teszi őket. Bármilyen nézeteltérés esetén kérhetjük Raguel arkangyal segítségét. Képes minden érintett félbe együttérzést ébreszteni a másik iránt és megláttatni vele annak nézőpontját.

Irányítsuk át figyelmünket a pozitív dolgokra Jophiel arkangyallal

Minden nap történnek velünk olyan dolgok, amelyek a félelem vagy a hála érzését váltják ki belőlünk. Sajnos az emberek gyakran csak arra koncentrálnak, ami megsebezte őket, és egyáltalán nem törődnek azzal, ami boldoggá tehetné őket. Jophiel arkangyal nevének jelentése: „Isten szépsége”. Segíthet az életünkben érzett örömteli hálára fókuszálnunk, ahelyett, hogy félelemben élnénk a mindennapjainkat. Jophiellel az oldalunkon hirtelen optimistábbá válunk. Könnyedebbnek és boldogabbnak érezzük magunkat. A pozitív érzések pedig pozitív élményeket szülnek. Hirtelen meglátjuk, hogy szükségtelenül aggódtunk annyit.

Lélegezzünk, kérdezzünk, ismételjünk

Ez az 5 egyszerű lépés jelentősen csökkentheti a szorongásunk mértékét. Ha úgy látjuk, hogy a napjainkba lassanként visszakúszik az aggodalom és a félelem, adjunk magunknak pár percet földelésre, lélegezzünk mélyeket, és beszéljünk az angyalainkkal. Minél többet gyakoroljuk, annál tovább tart majd ki bennünk a béke érzése és annál könnyebb lesz uralkodni érzelmeinken.

Forrás: www.radleighvalentine.com

 

Ajánlott könyvek:

VARÁZSLATOS ÉLETED MEGTEREMTÉSE

A siker alapelvei könyv

TÍZ ÜZENET
AZ ANGYALOKTÓL – ebook

ÉLET SZORONGÁS
ÉS PÁNIK NÉLKÜL

Élet Szorongás és pánik nélkül