Radleigh Valentine ötvözve a humort a spiritualitással, a tiszta szeretet és a feltétel nélküli támogatás angyali üzeneteivel inspirálja közönségét szerte a világon. Ebben a varázslatos útmutatóban gyakorlatias, derűs tanácsokat és egyszerűen végrehajtható gyakorlatokat kínál, amelyek segítségével munkára foghatod a spirituális energiáidat, leküzdheted a korlátaidat, és rálelhetsz önmagad legboldogabb és leghitelesebb énjére.

Csodálatos vagy. Így igaz – jól hallottad. Azt mondtam, csodálatos vagy. Lenyűgöző. Gyönyörű. Oké, talán egy kissé fura, de csakis a legjobb értelemben. Vicces vagy, de egyben megfontolt is. Zseniálisan egyedi. Őszintén, egy csoda vagy. Imádlak.

Nos, mikor hallottad utoljára, hogy valaki ilyesmit mondott neked? Ideális esetben ma reggel, amikor felébredtél! Ezt kellett volna elsőként mondanod magadnak, amikor a tükörbe néztél. De belátom, hogy kissé nehéz lehet különlegesnek érezned magad. Végtére is, az általam utoljára olvasott adat szerint 7,8 milliárd ember él ezen a bolygón. Látszólag mindegyikük megtalálható aFacebookon, az Instagramon, a Twitteren vagy a Snapchaten – vagy épp ezek mindegyikén. Folyamatosan értesülsz a bolygó észbontó eredményeiről. Mindeközben lefoglal a gyereknevelés, röghöz köt a munkahelyed, és próbálod némiképp megőrizni a testi egészségedet. Annyira zsúfolt az időbeosztásod, hogy nehéz időt szakítanod arra, hogy kipréselj magadból valamilyen észbontó teljesítményt.

Vagy csak úgy tűnhet… a te nézőpontodból. Vésd az eszedbe, hogy a bolygónkon mindenki egyedi, különleges és lenyűgöző. Volt idő, amikor biztosra vettem, hogy az álmaim teljesen elérhetetlenek számomra. De aztán történt valami… Felfedeztem, hogy az élet varázslat! A változás nem egyik pillanatról a másikra történt. Lassan, de magabiztosan felismertem, hogy nemcsak a világban, hanem bennem is létezik mágia. Végül felszabadultam.

 

Te vagy a mindennapi mágia létrehozója, az álomszövő, a varázslatos Teremtő!

 

 

Az életed arra rendeltetett, hogy a kívánságaid és az álmaid valóra váljanak, és benned van az a varázslat, amellyel ezt el tudod érni. Megismertetlek a benned élő Teremtővel, és megmutatom, hogyan használd a mágikus erődet arra, hogy olyan életet élhess, amire mindig is vágytál. A nevem Radleigh Valentine, és varázslattal teli életet élek. Szeretném, ha velem tartanál.

Mindennek, amit bárki is tesz ezen a bolygón, komoly jelentősége van. A hangsúly nem feltétlenül azon van, amit teszel…, hanem inkább azon, hogy miként érzékeled azt, amit teszel. Egyesek szerint az érzékelés maga a valóság. Ezt értem, és egyetértek azzal a gondolattal, hogy az, ahogyan a világot érzékeljük, számtalan módon meghatározza, hogy milyen világban vagyunk kénytelenek élni. Ám az észlelésünk a varázslatot is életre hívhatja.

Arra buzdítalak, hogy tekints a véletlenekre az Univerzumtól érkező varázslatos közjátékokként. Nyomokként, amelyek arra utalnak, hogy jó úton haladsz.

Arra vonatkozó utalásokként, hogy az igényeid ismertek és ki lesznek elégítve.
Arról szóló üzenetekként, hogy szeretnek.

A varázslattal teli élet összefonódik a hittel, sőt elválaszthatatlan tőle. Az egész abból fakad, hogy elhiszed-e, hogy boldogságra rendeltettél, és hogy felismered-e, hogy képes vagy valóra váltani az álmaidat. A varázslattal teli élet eléréséhez bíznod kell abban, hogy olyan isteni úton jársz, amely arra szolgál, hogy egy csodálatos helyre vezessen. Mindez azt is jelenti, hogy hinned kell a Teremtőben, aki benned rejtőzik, és csak arra vár, hogy varázsolni kezdj.

Ugyanakkor nem minden rólad szól. Időnként lehetőséget kapsz arra is, hogy szerepet játszhass másvalaki varázslattal teli pillanatában. Előfordulhat például, hogy olyasmit látok vagy hallok, és olyasminek leszek a részese, aminek látszólag számomra nincs varázslattal teli jelentése, ugyanakkor lehet, hogy a jelenlétem abban a pillanatban varázslattal teli jelentéssel tölt meg valamit valaki más számára.

Ahhoz, hogy valóban felébreszd a varázslatod, és képessé tedd a benned rejlő varázslót arra, hogy létrehozza azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek, fel kell ismerned, hogy az erő benned lakozik. A legtöbb ember azonban nem áll kapcsolatban önmaga ezen részével. Hasonlóan a „belső gyermekhez”, amely lényednek arra a játékos és gondtalan oldalára utal, amely valószínűleg még rejtett a tudatod előtt, a belső Teremtőd az a részed, amely anélkül áll kapcsolatban az Univerzum varázslatával, hogy te ennek teljes mértékben tudatában lennél. Megvan az oka annak, hogy a „belső gyermeket” a „varázslatos Teremtővel” hoztam összefüggésbe. Az Égiek gyermekeiként mi vagyunk a szeretet határtalan példái.

 

Az a képességünk, hogy varázslatot teremtsünk az életünkben, akkor a legerősebb, ha olyan helyről fakad, ahol öröm, tiszta szándék és hit lakozik. 

 

 

KISOKOS A VARÁZSLATTAL TELI ÉLETHEZ
Ahhoz, hogy érintkezésbe lépj és fantasztikus kapcsolatba kerülj a belső Teremtőddel, meg kell értened néhány alapelvet. Az alábbiakban olyan elképzeléseket találsz, amelyeket el kell fogadnod és be kell építened az életedbe ahhoz, hogy továbbléphess ezen a varázslatos útmutatón keresztül.

1, Az első alapelv, hogy maradj éber. Komolyan mondom. Ébernek kell maradnod…, óvatosnak kell lenned…, figyelned kell! Fontos, hogy figyelj oda minden egyes pillanatra és mindenre, ami történik. Fél szemmel mindig kutass varázslatos üzenetek után.

2, Második alapelv, hogy add fel a véletlenről alkotott elképzelésedet. Nincsenek véletlenek, csak szinkronicitások. Bár véletlennek tűnhetnek, valójában apró varázslatos események, amelyek arra szolgálnak, hogy palackba zárt üzenetek legyenek a számodra! 

3, A következő alapelv, vésd az eszedbe, hogy az emberek és az életedben való jelenlétük varázslattal teli. . Azt is tudnod kell, hogy ha kéred, az Univerzum tanítókat küld neked. (Időnként akkor is megkapod őket, ha nem is kérted.) Fogadd be őket! Ezek az emberek gyakran a tiédhez hasonló úton járnak, és miközben haladsz, tanulhatsz tőlük valamit az utazásodról. Néha pedig egészen más úton járnak, amely nem túl vonzó számodra azért, hogy ezzel megerősítsék benned, hogy a jó úton jársz. Aztán, amikor az élet téged küld másokhoz, hogy a tanítójuk légy, hát, akkor fizesd vissza a tartozásod.

4, Egy másik fontos alapelv, hogy fogadd el, hogy az angyalok léteznek. (Épp egy varázslásról szóló könyvet olvasol, hogy miként legyél a saját varázslód, ezért úgy gondolom, nem okoz túlzottan nagy gondot számodra feldolgozni az angyalokról szóló részt.)

5, A következő alapelvünk egyszerű: Legyen hited. Higgy. Legyen erős és állhatatos hited abban, hogy az Univerzum szeret téged. Ez az egyik legjobb dolog, amit valaha is tehetsz önmagadért.

 

A hit az öröm mágnese. Az öröm a varázslat mágnese.

 

6, A belső Teremtőddel való fantasztikus kapcsolatod utolsó alapelve az, hogy szeresd önmagad. Szeresd a körülötted lévőket. Szeresd az angyalaidat, és mondj nekik köszönetet. Köszönd meg az Univerzumnak, hogy élsz. Légy hálás, és az Isten több boldogsággal tölti be a szíved, mint amivel egyáltalán tudnál mit kezdeni. Amitől persze az élet sokkal… varázslatosabb lesz!

VÁLASSZ EGY JOBB VALÓSÁGOT
Napjainkban az értéktelenség érzése uralkodik világunkban. Természetesen azok, akik úgy érzik, hogy nem érdemlik meg a boldogságot, általában épp azok, akik a leginkább megérdemlik.

A kívánság a hit gyakorlata. A kívánságodhoz nélkülözhetetlen, hogy határozottan megköveteld, hogy ez a te pillanatod legyen. Ez a te alkalmad arra, hogy ragyogj, hogy boldog legyél, és hogy megkapd, amit akarsz! Ehhez azonban optimistán kell kívánnod, és meg kell győznöd magad, hogy megérdemled, hogy teljesüljön. Befelé irányuló szeretettel kell kívánnod. Nem számít, ki vagy, vagy milyenek a körülményeid, szeretném, ha most rám figyelnél: Megérdemled! Igenis, megérdemled.

Ahhoz, hogy mindez bekövetkezhessen, döntened kell. Igent kell mondanod arra a személyre, akit szeretnél magadból megteremteni. Valószínűleg változnod kell, és tudom, hogy a változás sokak számára ijesztően hathat. Ugyanakkor felemelő is lehet. Üdítő! A megfelelő döntések meghozatalával az életed sivárból rettentő gyorsan fantasztikussá változhat. A döntés a varázslattal teli élet rendkívül fontos részét képezi.

Üdvözöllek a kulcsok világában, amelyek megnyitják a mindennapi mágiához vezető utat! Ebben a könyvben minden fejezet végén kulcsokat fogsz találni, amelyek kinyitják a varázslatos Égiekhez való kapcsolódásod ajtaját, megerősítve az imént tárgyalt alapelveket, és megmutatva ezek alkalmazását a valós életben. Olvasás közben ki is próbálhatod a kulcsokat, de akár fel is jegyezheted őket magadnak, hogy kéznél legyenek azután is, hogy végeztél az olvasással.

Forrás: Varázslatos életed megteremtése

 

Ajánlott könyvek:

VARÁZSLATOS ÉLETED MEGTEREMTÉSE

A siker alapelvei könyv

.
A VARÁZSLAT

CSODÁK
ÚTJA