Életmód tanácsadó, tréner, előadó, sikerkönyvek szerzője. 28 évesen már kommunikációs szakemberként saját PR-céget vezetett New Yorkban, de a nagyvárosi, sikerközpontú életmód felőrölte: ekkor kidolgozta saját módszerét a harmónia és az önszeretet eléréséhez. Módszere egy csapásra Amerika első számú spirituális tanácsadójává, a sikeres, fiatal nők példaképéve tette.

„Viszlát, Carrie Bradshaw, ITT AZ ÚJ PÉLDAKÉP! A belső béke és az önsegítés spiritualitás tanítója.”

– írta róla az Elle Magazin, szerepelt Oprah Winfrey műsorában , a The New York Times sikerszerzője lett, de felfigyelt rá és közli írásait a Marie Claire és a Huffington Post is („Zen bombázó…”).

Gabrielle heti rendszerességgel vezet rádióműsort, a Youtube beválogatta a 16 legjobb videóblogger közé. Rövid videóüzeneteiben – melyekből már magyar felirattal is kaphatunk ízelítőt – pár perces életvezetési tanácsokat ad (például a Történhetnek csodák című nagy sikerű könyvéből), meditálni tanít teljesen kezdőket és haladókat egyaránt, de hosszabb, ingyenesen letölthető kurzusai is fellelhetők a neten. Előadásokat tart többek között a Google, a L’Oreal, az Avon Agape Spirituális Központ és az Integral Yoga rendezvényein, okleveles Kundalini jóga oktató. A www.herfuture.com nőknek szóló közösségi oldal egyik alapítója. A Forbes magazin a 20 legjobb személyes márka közé sorolta.

Gabrielle legnépszerűbb könyvei a Történhetnek csodák

és az Édesítsd meg az életed!

 

Olvasd el Gabby üzenetét

Tudj meg többet a könyvről ide kattintva