Nézz
videókat

Viszlát, Carrie Bradshaw, itt az új példakép! A belső béke és az önsegítés spiritualitás tanítója.
Videónapló, blogbejegyzések, saját termékek és események illetve a róla szóló cikkekből és tv adásokból itt kaphat még több Gabbyt.

MEGNÉZEM

Több mint száz Gabby videó, amelyből megismerheted tanításait, gondolatait, a vele és róla készült interjúkat, tv szerepléseit, rendezvényeken mondott beszédeit.

MEGNÉZEM

Képek Gabbyról, a könyveiről, a neki tetsző ruhákról, hajviseletről, jóga poziciókról, lakberendezési ötletekről és kedvenc könyveinek borítóiról.

MEGNÉZEM

Életmód tanácsadó, tréner, előadó, sikerkönyvek szerzője. 28 évesen már kommunikációs szakemberként saját PR-céget vezetett New Yorkban, de a nagyvárosi, sikerközpontú életmód felőrölte: ekkor kidolgozta saját módszerét a harmónia és az önszeretet eléréséhez. Módszere egy csapásra Amerika első számú spirituális tanácsadójává, a sikeres, fiatal nők példaképéve tette.

Történhetnek csodák

Inspiráló „útikönyve” segít elengedni félelmeinket, és olyan hozzáállást kialakítani, amelynek köszönhetően a hála, a megbocsátás és a szeretet akadálytalanul áramlik keresztül rajtunk.

Édesítsd meg az életed

Készülj fel rá, hogy amint belépsz az ÉN-eddel való kapcsolódást elősegítő „áramlás” állapotába, megváltozik az életed. Elengeded a negativitást, és a boldogságot választod helyette!

A lényeg az, hogy valami olyasmit csinálj, amit soha nem képzeltél volna magadról

Idézetek

Gabrielle Bernstein üzenete

Lefogadom, hogy most arra gondolsz, ki a fene lehet az az angyalszárnyas, deszkás csaj egy forgalmas New York-i út kellős közepén, és vajon mitől ér fülig a szája. Hát, ha nem lenne egyértelmű, elárulom, hogy én vagyok, Gabrielle Bernstein, és azért mosolygok olyan nagyon, mert boldog vagyok. Teljes vagyok, egész vagyok, és az életemért élek! Azt választom, hogy szeretettel észlelem a világot. Az életemet olyannak érzem, mint egy boldog álmot, és ezért mindennap izgatottan ébredek.

Nem voltam ám mindig ilyen lelkes rajongója az életnek. Sőt, öt évvel ezelőtt a sötétség csapdájában vergődtem, és úgy éreztem, hogy az egyetlen megoldás az, hogy kikiabálom magam onnan. Huszonöt éves voltam akkor, és a saját PR-cégemet vezettem Manhattanben. Én voltam a tipikus középosztálybeli, fiatal New York-i. Kívülről nézve a boldogság minden szükséges kellékével fel voltam szerelve: szuper családdal, szuper állassal és szuper barátokkal. Legbelül azonban nem voltam boldog. Akkoriban minden erőmmel arra fókuszáltam, hogy megerősítsem, amit a külvilág érzékel velem kapcsolatban: Miből élek? Kivel járok? Milyen klubokba engednek be? Ezek a dolgok számítottak…