A hét témája a művészet, amelyhez Gábriel arkangyal kártyáin keresztül kapjuk meg angyali útmutatónkat. A hírvivő angyalként is ismert Gábriel eléggé beszédes, így 3 lap segítségével osztja meg velünk 2017. augusztus 7-től 13-ig szóló üzenetét. 

Az első kártya a Méregtelenítés kártyája, amely a következő üzenetet tartogatja számunkra: szabadulj meg a testedben, lelkedben lévő mérgektől, és iktasd ki a mérgeket étrendedből is.

Érdekes, hogy amikor a méregtelenítésre gondolunk, akkor elsősorban mindenkinek a táplálkozás jut az eszébe, az, hogy mit eszünk, mit iszunk. 21 évvel ezelőtt Doreen is kapott egy erre vonatkozó üzenetet, méghozzá azt, hogy ne fogyasszon több állati eredetű táplálékot, gyorsételeket, kávét és alkoholt. Doreen megfogadta, és azóta is a méregtelenítés lelkes híve. A méregtelenítés azonban nemcsak a táplálkozásra vonatkozhat, hanem egész környezetünkre, azaz otthonunkra, munkahelyünkre, baráti körünkre, de még arra is, hogy mit nézünk, vagy mit hallgatunk. Ez is nagyon fontos, hiszen minden, amit a tévében nézünk, vagy a rádióban hallgatunk, az akarva akaratlan belénk ivódik, ezáltal az erőszakos műsorok megmérgeznek minket. Szerencsére azonban vannak olyan csatornák, amelyek igazi felüdülést jelentenek az átlagos, erőszakkal, szarkazmussal teli műsorokat sugárzó csatornák között. Ilyen például a Pure Flix, amelyen megindító, szeretetteljes műsorokat adnak, családbarát és keresztény témákkal foglalkoznak. Ha szereted a Hallmarkot, akkor a Pure Flix is tetszeni fog.

nyitasi akcio 1920x651

A következő kártya a Naplózás, amelynek üzenete a következő: vezess naplót érzéseidről, és azokról az időtöltésekről, amelyekből kreatív ötleteket tudsz meríteni, és amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre nagyobb magabiztosságot szerezz íróként.

Nem véletlen, hogy éppen ez a kártya bukkant fel rögtön a Méregtelenítés kártyája után. Bár elsőre úgy tűnik, hogy nincs összefüggés a két kártya között, közelebbről megvizsgálva rájövünk, hogy igen erős a kapocs közöttük, ugyanis a naplózás az egyik legjobb méregtelenítő eszköz, mivel az írás által egy csapásra kitisztíthatjuk elménkből a konfliktusokat és a kusza gondolatokat, eközben a szívünket is kiönthetjük Istennek a naplózáson keresztül. A naplóírásra a könyvírás előszobájaként is tekinthetünk. Egyszerűen csak írjunk ki magunkból mindent, vessük papírra azokat az érzéseket, gondolatokat, amelyek bennünk kavarognak. Néha még önmagunk számára is meglepő lesz a végeredmény.

 

A hét harmadik kártyája a következő üzenetet tartogatja számunkra: „Oszd meg alkotásaidat a világgal”, ami azt jelenti, hogy eljött az ideje, hogy végre mások is élvezzék kreatív munkád eredményét.

Hogy pontosan mit jelent mindez? Hát azt, hogy ha például írtál vagy festettél, vagy bármilyen kreatív ötleteid voltak, vagy isteni sugallatok dolgoztak benned, akkor most eljött annak az ideje, hogy eljuttasd ezeket azokhoz, akiknek a javukra lehet mindez. A fent említetteken kívül számos más dologra is gondolhatunk, mondjuk egészséges desszertekre, egy ínycsiklandó nyers, vegán sajttortára vagy gyümölcsből készülő dolgokra. Bátran oszd meg ezeket másokkal, mutasd meg a világnak, hogy mit tudsz, ugyanis Isten pontosan ezért ad nekünk ötleteket, kreatív inspirációkat, hogy minél több emberrel megosszuk azokat! Bár ez eleinte félelmetes lehet, hiszen nem könnyű megosztani életünket, esetenként annak nehézségeit a nagyvilággal. Nem könnyű kiállni a nyilvánosság elé, és megmutatni magunkat! De azért, amit kapunk érte, már megéri vállalni a kockázatot. Festesz? Írsz? Tanítasz? Saját videócsatornád vagy rádióműsorod van? Oszd meg ezeket minél több emberrel. Ne tartsd magadban, mert az csak szorongással fog eltölteni. Ha Isten ébresztőórája egyszer csak megcsörren bennünk, és azt mondja, hogy gyerünk, gyerünk, előre, akkor ne féljünk elindulni az úton. Nem könnyű, főleg az elején, ezért olyan fontos, hogy bízzunk, majd hagyjuk, hogy megnyilvánuljon, ami bennünk van.

Gyönyörű és elgondolkodtató üzenet ez, amely arra biztat minket, hogy haladjunk előre az úton. Imádkozzunk ezért együtt:

„Édes Istenünk, arra kérünk, hogy emelj fel mindenkit, aki nézi ezt a videót, főleg azokat, akiknek ezeket az isteni üzeneteket küldöd. Arra kérünk, hogy segíts nekünk abban, hogy legyen elég bátorságunk, erőnk, motivációnk, energiánk és biztonságérzetünk, és képesek legyünk érezni támogatásodat, és merjük megmutatni kreatív oldalunkat és alkotásainkat a nagyvilág számára, hogy azok eljussanak oda, ahová el kell jutniuk. Tartsd távol tőlünk azokat, akik állandóan csak kritizálnak, és mindenben csak a rosszat látják. Segíts minket abban, hogy bátrak és erősek legyünk, és el tudjuk fogadni azt, hogy ha művészetünket megosztjuk a nagyközönséggel, akkor bizony lesznek olyanok, akiknek talán nem fog tetszeni. Ha kapunk némi kritikát, az még nem jelenti a világ végét, ez csak az egyik módja a másokkal való kapcsolódásnak. Istenem! Köszönöm, hogy segíted a művészeket, a tanítókat, az írókat, az újságírókat, az alkotókat, a felfedezőket, a szakácsokat, mindenkit, aki éppen ezt a videót nézi, azokat, akik szeretnék kifejezésre juttatni gondolataikat, ötleteiket, de félelmeik eddig meggátolták őket ebben. Add, hogy legyenek képesek elvágni a félelem kötelékét. Hiszen ahogyan a mondás tartja: Amivel Isten megbíz minket, ahhoz erőt is ad. Jézus nevében, ámen.”

Eredetiből fordította:

Makay Emese

A videó: