Erre a hétre az Arkangyalok kártyacsomagból húzott lapokat hozta el nekünk, hogy általuk közvetít se az angyalok üzeneteit az érdeklődőknek.

 

Hétfőre és keddre a Tisztánérzékelés nevű lap jött ki.

Tiszta érzések, intuíciók érkeznek ezeken a napokon. TisztánérzékelésVárhatóan rendkívül érzékenyek leszünk a héten. Előfordulhat, hogy magunkra veszünk olyan dolgokat, amelyeket egyébként nem szoktunk. Esetleg ingerlékenyebbek leszünk, vagy a környezetünkben lévő emberek lesznek azok.  Jó, ha ezekre előre felkészülünk. Legyünk magunkkal és másokkal is elnézők és kedvesek. Ha megengedhetjük magunknak, akkor maradjunk otthon, és pihenjünk. Jó, ha tudatában vagyunk, hogy nem vagyunk egyedül az érzéseinkkel, mások is érzékenyebbek érzelmileg ezekben a napokban. Mindenkire ugyanazok az energiák hatnak. Az angyalok üzenik továbbá, hogy figyeljünk a gyerekekre. Akár a sajátjainkra vagy a rokonok gyermekeire, esetleg ha önkéntesként állunk kapcsolatban gyerekekkel, mivel rájuk is hatnak ezek az energiák, amelyektől ők is érzékenyebbekké válhatnak érzelmileg. Segítsünk nekik, magyarázzuk el, hogy mi történik. Egyébként a mai gyerekek nagyon bölcsek, gyorsan megértik ezeket a folyamatokat, és valószínűleg ők segítenek nekünk, felnőtteknek gyorsabban túljutni ezen az időszakon.

 

Szerdára és csütörtökre a Szabad ég alatt elnevezésű lapot kaptuk.

Szabad ég alattA szerda jelentős nap, kapcsolódik hozzá egy angyalszám, a 222 (február 22.), melynek jelentése: őrizd a hitet. Arra utal, hogy igyekezzünk megőrizni a lelki nyugalmunkat, akármi történjék is. A kártya üzenete pedig az, hogy lehetőség szerint kerüljünk kapcsolatba a természettel. Töltsünk időt a szabadban. Természetesen figyelembe véve az időjárási viszonyokat, ha nincs túl meleg vagy hideg. Az angyalok hangsúlyozzák, hogy fontos a szabadban eltöltött idő. És kapom az üzeneteket közben, hogy az otthonunk energiáit is tisztítsuk meg. Ugyanis a lakásunk és munkahelyünk falai is rabul ejtik az energiákat. Így ha volt egy vita, versengés vagy stressz, akkor ezeknek az energiái bent rekednek az épületben. A szabad levegőt beengedve kiszellőztethetjük ezeket az energiákat. Ebben az esetben is érvényes, hogy csak akkor, ha az időjárás ezt lehetővé teszi. Hozzuk be a természetet a lakásunkba, munkahelyünkre a friss levegővel vagy akár egy szobanövénnyel, kristályokkal vagy asztali szökőkúttal. Nagyon jó energiatisztító például a zsályaolaj. Szerencsére könnyen beszerezhető, és egy szórófejes flakonból egyszerűen pumpálhatunk belőle a levegőbe. Azt is mondják nekem az angyalok, hogy ez a lap utal földünk fizikai környezetére is. Változások történhetnek. Például ausztrál testvéreink rettenetes tűzvészt élhetnek át, imádkozunk értük. Észak-Kaliforniában pedig a gátügy miatt izgulhattak a családtagjaink. Ezek az események figyelmet követelnek, és gyógyító energiát kell küldeni a megoldásukra. Hawaiin is volt egy földrengés, volt már pár. Szóval imádkozzunk együtt Hawaiiért és az egész világért: „Drága Földanya, drága Istenünk, földünk teremtője! Szólítunk Téged, hogy hallgasd meg az imáinkat, hogy gyönyörű földünk stabilizálódjon, meggyógyuljon és megbecsült legyen. Ha bárki is ártani készül a bolygónknak, akkor a terve kerüljön jelképesen egy csodálatos dobozba, hogy képtelen legyen bármi olyat véghezvinni, amely ártalmas lenne a földnek, különösen, ha ezek rövid távú játszmák, egojátszmák miatt történnek. Kérlek, segíts, hogy gondos gazdái legyünk ennek a bolygónak és minden teremtménynek, az embereknek, állatoknak, víznek, fáknak, levegőnek. Segíts, hogy meg tudjuk tenni a magunk dolgát ezzel kapcsolatban: hogy fektessünk energiát környezetbarát megoldások kitalálásába, és hogy legyen erre megfelelő anyagi támogatás. Békeenergiát küldünk a földnek és mindenkinek világszerte. A béke legyen veletek.”

Angyalok és felemelkedett mesterek

Péntek, szombat, vasárnapra a Szelídség nevű lapot kaptuk.

A hétvégén jelentős égi események történnek majd, Szelídségugyanis 26-án az újhold a Halak jegyébe ér, és lesz egy napfogyatkozás is. Ez egy nagyon erőteljes együttállás, rendkívül ritkán fordul elő ez a kombináció. Mit jelent ez? Az újhold rendszerint munkánk gyümölcsének betakarítását hozza: a bőség, amit teremtettünk magunknak, megérkezik hozzánk. Legyünk hát nyitottak a befogadásra, különösen 26-ához közeledve. Imádkozzunk együtt: „Kérlek, Istenem, segíts elengednem a félelmeimet azzal kapcsolatban, hogy megérdemlem-e, hogy kaphassak, hogy segítséget kérjek és kapjak. Kérlek, segíts megtisztítani magunkat ezektől az egoalapú félelmektől. Tudjuk, hogy mindenkit ellátsz, és mindenkit támogatni akarsz.” Végig kell gondolnunk hálával, hogy mi mindenünk van már, hogy meg tudjunk nyílni a további égi áldások előtt.

Térjünk rá a Szelídség nevű kártyára. Ez az üzenet kapcsolódik a korábbiakhoz, hogy érzékenyek leszünk ezen a héten. Így kedvesen kell bánnunk magunkkal. Hallgassunk lágy zenéket, teremtsünk magunknak lágy környezetet. Találkozzunk szelíd, kedves emberekkel, vagy ha megtehetjük, vegyük körbe magunkat szelíd állatokkal. Legyen gyengéd az étrendünk is; jó alkalom nyílik a héten a méregtelenítésre, vagy legalább arra, hogy mértékletesebb étrendet kövessünk, és kerüljük a harsány dolgokat az életünkben. Egyszóval legyünk kedvesek magunkkal. Azt üzenik az angyalok még, hogy van valaki az üzenet hallgatói/olvasói között, aki tökéletességre törekszik, és nagyon durva szavakkal illeti magát. Nagyon igyekszik, de a dolgok nem történnek fénysebességgel, és emiatt frusztrált. Neki üzenik az angyalok, hogy legyen türelmes magával és a folyamattal kapcsolatban is, és tekintsen erre a dologra tanulási tapasztalatként. Továbbá azt is üzenik, hogy a szelídség nem egyenlő a gyengeséggel. Valaki közületek összetéveszti ezt a két dolgot. Ha valakinek olyan szakmája van, amelyben nagyon erős a verseny, az felveheti magára ezt a durva, versengő energiát, de az angyalok azt szeretnénk, hogy megértsétek, ezzel a szelíd energiával is sikeresek tudtok lenni. Lelassultok, és nyugodtan, lazán veszitek a dolgokat.

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea