Ezen a héten vissza kell nyernünk az irányítást az időbeosztásunk felett, és tüzetesen át kell gondolnunk azt. Továbbá csökkentenünk kell a minket érő stresszt úgy, hogy törődünk magunkkal. Kiváló alkalom ez a hét a méregtelenítésre, és arra, hogy elengedjük azokat a dolgokat, amik csak összezavarnak vagy blokkolnak bennünket. A méregtelenítéssel és az életünk feletti felelősségvállalással növekszik az önbizalmunk és az energiaszintünk!

Az Angyalok és szentek jóskártyacsomag lapjain keresztül kaptunk információkat az égiektől az előttünk álló héttel kapcsolatban. Ez Doreen egyik kedvence, csodálatos energiái és magas rezgése miatt.
Erőteljes hét elé nézünk, a keresztény kultúrában megkezdődött a böjti időszak, a hétvégén lesz egy csodás zsidó ünnep, a purim, ezenkívül telihold is lesz, ami miatt mélyreható energiák érnek majd minket.
Doreen kéri a Teremtőt, hogy adjon útmutatást, mit kell tudnunk az előttünk álló hétről, hogyan tudunk segíteni másoknak, hogyan tudunk áldást hozni a világra.
Tanácsot is kapunk a kártyák használatával kapcsolatban, hogy ha több lap érkezik egy témára, nézzük meg együtt is őket! Van-e bennük valami közös, összeillenek-e valamilyen szempontból? Továbbá milyen hatást váltanak ki belőlünk? Hiszen mindenkinek egyéni benyomásai, érzései, gondolatai támadhatnak a kártyák láttán és ettől lesz egyedivé az üzenet mindenki számára, szóval figyeljétek meg a lapokat ilyen szemmel, és értelmezzétek őket önállóan is.

Hétfőre és keddre két lap is kiemelkedett a csomagból: a Stresszkontroll és a Bölcs döntés.

heti_angyali_uzenet_stresszkontrollAz első lap is azt mutatja, hogy valóban mélyreható energiák várnak ránk ezen a héten, és stresszhatások érhetnek bennünket. Ugyanakkor a második lap fényében értelmezve az elsőt, ezt a stresszt nem külső tényező okozza. Bizonyos döntéseket kell hoznunk és elhatározásokat tennünk arra vonatkozóan, hogy hogyan tudjuk kezelni a stresszt. Figyeljük, milyen személyes útmutatást kapunk ezzel kapcsolatban. Talán nemet kell mondanunk bizonyos elvárásokra az időbeosztásunkra vonatkozóan. Esetleg azt a sugallatot kapjuk, hogy végezzünk lazító gyakorlatokat, vagy jógázzunk, vagy menjünk pilatesórára. Talán hozzám hasonlóan titeket is arra biztatnak az égiek, hogy olvassatok reggelente valami nagyon pozitív hangvételű olvasmányt, például a Bibliát, és imádkozzatok.

heti_angyali_uzenet_bolcs_dontes Akármilyen módszert javasolnak is a stressz kezelésére az égiek, az lehet az a bizonyos bölcs döntés, amit meg kell hoznunk saját magunk érdekében. Szóval ezt a két lapot együtt így értelmezhetjük.

Sokan érzékenyek a telihold hatásaira. Ilyenkor alvászavarok jelentkezhetnek. Vannak, akik álmatlansággal küzdenek ilyenkor, mások pedig állandóan álmosak. Előfordulhat, hogy felébredünk az éjszaka közepén arra, hogy a telihold fénye bevilágít az ablakunkon. Az alvásproblémák pedig könnyen stresszforrássá válhatnak. Ennek kivédésére igyekezzünk sokat pihenni.

Kiváló alkalom ez a hét a méregtelenítésre is, amely a stresszkezelés szempontjából is fontos. A telihold, akárcsak a böjti időszak, különösen alkalmas az elengedés gyakorlására. Elengedni mindazokat a dolgokat, amelyek csak elkedvetlenítenek, lehúznak bennünket.

Szerdára és csütörtökre a Diadal nevű lapot kaptuk.

heti_angyali_uzenet_diadalEz egy nagyon jó üzenet, azt mutatja, hogy sikert érünk el abban az irányban, amerre jelenleg haladunk. Jobban fogjuk magunkat érezni, mert felelősséget vállalunk az életünkért.

Azt mondják az angyalok, hogy vannak az olvasók között, akik félnek a kezükbe venni az irányítást, mert attól tartanak, hogy haragot váltanak ki bizonyos emberekből, vagy valami rossz történik majd. De ettől nem szabad félni, egyszerűen csak a kezünkbe kell venni a kormányrudat, és jó eredményt érünk el, jól végződik majd a dolog.

Szóval megéri az erőfeszítés! Az égiek egyértelműen bátorítanak bennünket.

 

Péntekre, szombatra és vasárnapra a Szünet nevű kártyát kaptuk.

heti_angyali_uzenet_szunetEgyértelmű útmutatás a visszavonulásra, a kikapcsolódásra, a pihenésre, különösen, ha alvási nehézségeink adódnak. Az angyalok arra biztatnak, hogy ajándékozzunk magunknak pihenőidőt. Szerintem mindannyian érezzük, hogy mit kellene tennünk, hogy hogyan kellene átszerveznünk az életünket, hogy minél inkább az egészség tükröződjék vissza belőle a kiegyensúlyozatlanság helyett. Imádkozzunk most együtt ennek elősegítésére:
Drága Mennyei Atyánk, drága Jézus, Felsőbb énünk, Szentlélek, drága Őrangyalaink, hívunk benneteket, és kérünk titeket, hogy adjatok nekünk erőt, bátorságot és támogatást ahhoz, hogy képesek legyünk változásokat végrehajtani az életünkben annak érdekében, hogy csökkenteni tudjuk a minket érő stressz hatásait, hogy tudjunk szünetet tartani, hogy tudjunk pihenni ezen a héten, és igazán törődhessünk magunkkal. Kérünk titeket, hogy segítsetek megérteni mindenkinek, aki olvassa ezeket az üzeneteket, hogy önmagunkkal törődni alapvetően fontos. Különösen azoknak, akik másokért is felelősek. Számukra nagyon fontos, hogy magukat is a lehető legjobb formában tartsák. Gondoljunk csak arra, hogy a repülőkön az oxigénmaszkot először magunkra kell feltennünk ahhoz, hogy képesek legyünk másoknak is segíteni. Kérünk Istenünk, hogy adj nekünk erőt, és védj meg minket a harsány, nehéz, kellemetlenséget okozó energiáktól.”

Összefoglalásként elmondhatjuk, hogy a héten magunkért kell sokat tennünk, és Isten szeretné, hogy törődjünk magunkkal is, hiszen ő olyan, mint egy szerető szülő, aki szeretné, hogy minden gyermeke jól legyen. Mi is azt szeretnénk szülőként, hogy a gyermekeink vigyázzanak magukra, és törődjenek magukkal. Isten is ugyanígy azt akarja, hogy mindnyájan rendben legyünk.

heti_angyali_uzenet_jezusVégezetül Doreen még egy kártyát húzott a Jézus szerető szavai elnevezésű meditációs csomagból, amely a kedvenc idézeteit tartalmazza Jézustól.
A következő idézetet húzta:
Békesség néktek! A miként engem küldött vala az Atya, én is akképen küldelek titeket.
Doreen Jézus nagy tisztelője, és úgy véli, hogy tanításaira nagyobb szükség van most, mint valaha. Reméli, hogy szívesen fogadjátok, ha az elkövetkező hetekben megoszt majd néhányat ezek közül.

Doreen továbbá kifejezte videoüzenetében a háláját mindenkinek, hogy önmagukat adják, hogy törődnek a világ sorsával, a világbékével. Tisztában van vele, hogy nem mindig könnyű az élet itt ezen a bolygón, de azt reméli, hogy szeretetünkkel, igazságérzetünkkel, áldásainkkal és imáinkkal együtt pozitív változást tudunk elérni, akármi történjen is körülöttünk, és bízik abban is, hogy másokat is ösztönözni tudunk a példánkkal, hogy ők is így tegyenek.

Az angyalok és Isten áldását küldi minden kedves olvasónak!

Eredetiből fordította:
Molnár Andrea