Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. április 12 – április 19)

A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak. Így viszont teljes precizitással a leggyorsabban mozgó égitestet tudták megfigyelni, ami a mi esetünkben a Hold. Valamint, mivel olyan fontos jelenségek, mint pl. az árapály, vagy testünk vízvisszatartási képessége is igazodik a Hold mozgásához, egyértelmű volt, hogy a Hold mozgása lett a védikus asztrológia egyik legprominensebb előrejelzési tényezője.

Ezért a mi heti asztrológiai előrejelzésünk is picit eltér a szokásos módszerektől, mert mi is a Hold mozgását vesszük alapul az ősi tradíciót szem előtt tartva. Viszont a védikus asztrológia számítási rendszere eltér a nyugati asztrológiában használtaktól, keleten nem voltak Julianus- és Gergely-naptáras korrekciók, így ha nem is egy teljes jegy, de 23 fokos eltérés van a keleti és a nyugati asztrológiai rendszerekben. Így, hogy maradéktalanul jó és hasznos élményünk legyen ezzel az asztrológiai előrejelzéssel is, olvassuk át a mi nyugati asztrológiából ismert jegyünket megelőzőjegyre vonatkozó leírást is.

Ezen a héten a fő momentum április 19-re esik. Nemcsak a Nagypéntek miatt, de azért is, mert Indiában erre a napra, erre a teliholdra esik Hanumán, a majomisten napja is, aki valószínű, hogy Ganésha mellett a legnépszerűbb istenség a hindu kultúrában.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ez a hét egészen kiváló lesz arra, hogy a partnereink felé tegyünk meg gesztusokat. Tanuljunk meg olyan dolgokat, amelyeket nagyon szeretnék, hogy tudjunk, és tegyünk meg olyan dolgokat, amelyeket nagyon szeretnék, hogy megtegyünk.Bika

(április 21 – május 21)

Ebben az időszakban pusztíthatunk, de fel is emelhetünk a kommunikációnkkal. Szóval vigyázzunk arra, amit mondunk, és arra is, hogy hogyan mondjuk. Így könnyű lesz jót tenni a mondanivalónkkal.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Ebben a szakaszban nagyon jó lehetőségünk lesz arra, hogy a terveinket, a tetteinket, a beszédünket, a gondolatainkat mind rendszerbe iktassuk, így nagyon komoly előrelépéseket fogunk tudni megtenni.


Rák

(június 22 – július 22)

Egy kicsit el kell vonulnunk a külvilágtól, hogy minőségben tudjunk magunkkal, a családunkkal és az otthonunkkal foglalkozni. És lehetőleg minél aktívabban. Töltsünk időt együtt, szépítsük az otthonunkat, stb.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ha ezen a héten készek vagyunk áldozatot hozni, nekiveselkedni és keményen odatenni magunkat, nagyon komoly előrelépéseket tehetünk meg vágyaink/álmaink megvalósításában.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A munkánk és a pénzkeresetünk kerül fókuszba, de abból a célból, hogy mindez milyen előnyöket jelent nekünk és a családunknak. Szóval tegyük oda magunkat és majd élvezzük ki az ezzel járó jót a jövőben.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Ez a szakasz be fogja hozni azokat a lehetőségeket, hogy le tudjunk zárni, be tudjunk fejezni félkész dolgokat. És miután sikeresen pontot tettünk a feladataink végére, elképesztő lelki nyugalmunk lesz a jutalmunk.Skorpió

(október 24 – november 22)

Ezen a héten muszáj lesz szembenézni némi nehézségekkel, de a szenvedés opcionális lesz. Ha képesek vagyunk arra, hogy úgy lássuk a nehézségeket, mint egy ideiglenes állapotot, és nem ragadunk bele, akkor a szenvedés elkerülhető lesz.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Nézzünk körbe a barátaink és a partnereink köreiben és próbáljuk őket valahogy belecsempészni a munkánkba, a pénzkeresetünkbe és/vagy a vállalkozásainkba. Innentől kezdve sokkal élvezetesebb lesz életünknek ez a része is.


Bak

(december 22 – január 20)

Aktív hétnek nézünk elébe, és most nem feltétlen a munkánkra vagy a hivatalos munkakörünkre kell gondolni, hanem arra, hogy most úgy tudunk előrelépni és haladni, ha nagyon odatesszük magunkat, és csináljuk.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Ezen a héten az kerül terítékre, hogy rendezzük rendszerekbe az életünket. Alakítsunk ki új meneteket – nemcsak a teendőink, de a rekreáció területén is. Iktassunk be pihenést, én-időt, lazítást is.


Halak

(február 20 – március 20)

Tanulás, gyakorlás, edzés, elmerülés és ehhez hasonló élmények kerülnek majd előtérbe ezen a héten. Tápláljuk a lelkünket, az intellektusunkat és a tudatunkat is. Most minden egy kicsit jobban meg is fog tapadni, mint általában.

www.bhaktikutir.hu