Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. április 26 – május 3)

A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak. Így viszont teljes precizitással a leggyorsabban mozgó égitestet tudták megfigyelni, ami a mi esetünkben a Hold. Valamint, mivel olyan fontos jelenségek, mint pl. az árapály, vagy testünk vízvisszatartási képessége is igazodik a Hold mozgásához, egyértelmű volt, hogy a Hold mozgása lett a védikus asztrológia egyik legprominensebb előrejelzési tényezője.

Ezért a mi heti asztrológiai előrejelzésünk is picit eltér a szokásos módszerektől, mert mi is a Hold mozgását vesszük alapul az ősi tradíciót szem előtt tartva. Viszont a védikus asztrológia számítási rendszere eltér a nyugati asztrológiában használtaktól, keleten nem voltak Julianus- és Gergely-naptáras korrekciók, így ha nem is egy teljes jegy, de 23 fokos eltérés van a keleti és a nyugati asztrológiai rendszerekben. Így, hogy maradéktalanul jó és hasznos élményünk legyen ezzel az asztrológiai előrejelzéssel is, olvassuk át a mi nyugati asztrológiából ismert jegyünket megelőzőjegyre vonatkozó leírást is.

Ezen a héten a fő momentuma az április 27-re eső Gyógyító Buddha nap lesz. Mindenkép tegyünk az egészségünkért ezen alkalomból.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

A munkánk, a pénzkeresetünk és az ez irányba tett áldozataink fogják kiölteni ezt a hetünket, főként abból a szempontból, hogy ez miként hat ránk személyesen. És most alkalmunk lesz ezt mind megvizsgálni érzelmileg és értelmileg is!Bika

(április 21 – május 21)

Ezen a héten szükségünk lesz egy kis magányra, egy kis egyedüllétre, hogy újrakalibrálhassuk céljainkat, vágyainkat. Az alkotás és kreativitás kifejezetten pihentetően és jól fog hatni ránk is és az e heti üzemmódunkra is!


Ikrek

(május 22 – június 21)

A munkánk és a pénzkeresetünk lsz fókuszban a héten, de spirituális magközelítésből. Egzisztencialista elképzelések kerülnek majd előtérbe, mint például hogy kell-e nekünk ez a munkahely, vagy egyáltalán bármilyen jellegű munkahely, szóval most hirtelen ne hozzunk komolyabb döntéseket.


Rák

(június 22 – július 22)

Az életfeladatunk témaköre tör ránk ebben az időszakban, mégpedig teljesen pozitív módon. Elkezd majd összeállni a kép, hogy hogyan valósítsuk meg mindezt. Összeáll egy racionális terv, hogy mit kell még megtanuljunk, mit kell tegyünk, hogyan haladjunk az utunkon.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Spirituális hétnek nézünk elébe, főként másokra fókuszálva. Természetesen mindezt kiélvezik majd a partnereink, akik ugyebár kéznél vannak, de azoknak a segítésére és kezelésére is összpontosítsunk, akik teljesen idegenek számunkra.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Elképesztően hatékony problémamegoldó hét lesz! Valahogy arra áll rá a tudatunk, hogy azt vegyük észre leginkább, hogy mit kell változtassunk annak érdekében, hogy jobban menjenek a dolgok, a dolgaink.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

A partnereink kerülnek fókuszba ebben a szakaszban, mind a privát, mind a professzionális életünkben. Könnyű lesz az érzelmi érintkezés, és a racionális, tervezett, kimért munka jellegű kapcsolódás is.Skorpió

(október 24 – november 22)

Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, ami természetesen komoly előrelépéseket is rejt magában, de az is fókuszba kerülhet, hogy mindezt az energiát mások kedvéért, sőt mások szolgálatában mozgósítjuk, amivel persze az ő előrelépéseiket segítjük.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Beszédes, kommunikatív hetünk lesz, főként a tanítás és tanácsadás szempontjából! Nagyon letisztult módon leszünk képesek meglátni a problémák forrását és kiváltó okait, így nagyon hatékonyak leszünk abban is, hogy ezeket, hogy tudjuk/tudják majd le is zárni.


Bak

(december 22 – január 20)

Magunkkal és a lelki és mentális nyugalmunkkal kellene foglalkoznunk ezen a héten. Nem muszáj kivonulni a megszokott életünkből, de most csak és kizárólagosan olyan dolgokkal foglalkozzunk, amelyek nyugtatnak, töltenek bennünket.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Aktív hetünk lesz mind fizikailag, mind verbálisan. Ugyanakkor nagyon hatékonyak is tudunk majd lenni, hiszen képesek leszünk arra, hogy észrevegyük azt, hogy mit kell megtenni azért, hogy a dolgaink előremozduljanak, de azt is, hogy mit kell mondani, hogy előremozdítsuk őket.


Halak

(február 20 – március 20)

Énünk és családunk kerül előtérbe ebben az időszakban és mindez olyan módon, amit a helyzet épp megkíván. Képesek leszünk felismerni, hogy most érzelmi töltődésre vagy minőségi együttlétre, vagy épp az együtt tevékenykedésre van szükségünk.

www.bhaktikutir.hu