Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. április 5 – április 12)

A védikus asztrológia legfontosabb bolygója a Hold. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak. Így viszont teljes precizitással a leggyorsabban mozgó égitestet tudták megfigyelni, ami a mi esetünkben a Hold. Valamint, mivel olyan fontos jelenségek, mint pl. az árapály, vagy testünk vízvisszatartási képessége is igazodik a Hold mozgásához, egyértelmű volt, hogy a Hold mozgása lett a védikus asztrológia egyik legprominensebb előrejelzési tényezője.

Ezért a mi heti asztrológiai előrejelzésünk is picit eltér a szokásos módszerektől, mert mi is a Hold mozgását vesszük alapul az ősi tradíciót szem előtt tartva. Viszont a védikus asztrológia számítási rendszere eltér a nyugati asztrológiában használtaktól, keleten nem voltak Julianus- és Gergely-naptáras korrekciók, így ha nem is egy teljes jegy, de 23 fokos eltérés van a keleti és a nyugati asztrológiai rendszerekben. Így, hogy maradéktalanul jó és hasznos élményünk legyen ezzel az asztrológiai előrejelzéssel is, olvassuk át a mi nyugati asztrológiából ismert jegyünket megelőzőjegyre vonatkozó leírást is.

Ezen a héten a fő momentum az április 5-re eső Ugadi, vagyis a dél-indiai újév. Ettől a naptól kellene elkezdenünk neem leveleket fogyasztanunk, hogy megejtsük a világ egyik leghatékonyabb tavaszi tisztító kúráját!


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ez a hét kiváló időszak lesz arra, hogy a kommunikációnkkal, a nyugodt, békés kommunikációnkkal némi kárenyhítést végezzünk. Tehát vegyük elő a feszült témaköröket és viszonyainkat, és beszéljünk!Bika

(április 21 – május 21)

Ezen a héten a pénzkeresetünk és a családi életünk között fogunk lavírozni, mert mindkét helyen helyt kell állnunk. Személyes áldozatokkal fogjuk jól működtetni a hetet, mint például sokkal korábban kelés, hogy több férjen bele a napunkba stb.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Nagyon fontos lesz ezen a héten a tanító kommunikáció. Mindezt leginkább a munkánkkal kapcsolatban kellene megtennünk és főként arra irányulva, hogy a feszültséget szüntessük meg. Beszéljünk arról is, hogy mennyire sokat vesz ki belőlünk a túlvállalás.


Rák

(június 22 – július 22)

Ez az időszak egy csomó kis minimegvilágosodást fog hozni az életünkbe, ami révén könnyebb lesz azokat a negatív életterületeket, azokat a személyeket elengedni, amelyek/akik nagyon sokat vesznek ki belőlünk.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

A munkánk és a pénzkeresetünk fogja a legtöbb figyelmet igényelni ebben a szakaszban, főként abból a szempontból, hogy milyenek a munkahelyi körülményeink és a hangulatunk a munkánk terén. Képesek leszünk mindkettő javítására.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Ezen a héten az együttműködéseink fognak előtérbe kerülni. Amennyiben a materiális és professzionális életünkre gondolunk, akkor előrelépéseket várhatunk, privát életünkben pedig stabilizálódásra és a nehézségeken való felülkerekedésre.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Ezen a héten egy picit vigyáznunk kell, nehogy túlpörögjünk. Mert ha nem tudunk lelassulni, megnyugodni, elképzelhető, hogy minden jó szándék ellenére többet ártunk, mint használunk.Skorpió

(október 24 – november 22)

Kialakulhatnak komolyabb félreértések és feszültségek a környezetünkben, de meglesz rá az ellenszerünk is. Kommunikáljunk sokat és bátran – nyugodtan tehetjük ezt egy kicsit apai/anyai stílusban, és fel tudjuk majd oldani a nehézségeket.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Figyeljünk oda a belsőnkre, mert egy olyan kiegyensúlyozott, nyugodt hétnek nézünk elébe, amit ha ráragasztunk a környezetünkben lévő emberekre és a minket körülvevő történésekre, akkor nagyon sok kellemetlenséget spórolhatunk meg mindenkinek.


Bak

(december 22 – január 20)

Ezen a héten a kommunikációnkkal tudjuk a legtöbbet előremozgatni a dolgainkat. Igen, természetesen tennünk kell dolgokat ahhoz, hogy előrelépjünk, de most inkább beszélnünk kell, inspirálni és lelkesíteni azokat, akik majd megcsinálják.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Nagyon kommunikatív hétnek nézünk elébe, de óvatosabban kell mindent kimondanunk, átadnunk. A környezetünk jó néhány szereplője lehet egy kicsit érzékenyebb a szokásosnál, és most külön figyelmet kell szentelnünk nekik.


Halak

(február 20 – március 20)

Mi magunk, a családunk és a környezetünk fog terítékre kerülni ebben az időszakban, de arra oda kell figyelnünk, hogy minél több külső történés kerül be közénk, annál több lesz a feszültség. Leginkább az intenzív együttlétre kellene fordítanunk a hetet, minőségi együtt töltött időre.

www.bhaktikutir.hu