Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. augusztus 23 – augusztus 30)

Ebben az időszakban előáll egy ritka asztrológiai jelenség. Augusztus 27-e hajnaltól egészen szeptember 8-a délutánig az összes bolygó az ég egyik oldalán fog tartózkodni, az ég másik felét teljesen üresen hagyva, természetesen ez az asztrológiában használt bolygókat jelenti. Így ez az időszak sokkal alkalmasabb lesz a spirituális gyakorlatok végzésére, egy kicsit a befelé fordulásra és az elcsendesedésre, egy szóval a nyugodtabb életvitel megélésére.

Ebben az időszakban érzékenyebbé válhat az arcunk, a nyakunk, a mellkasunk, a karjaink le egészen a felső emésztőszerveink területéig. Szóval ezeken a területeken kerüljük a beavatkozásokat, vagy a kicsapongásokat, mert valószínűleg érzékenyebben fog reagálni mondjuk az epénk a zsírosra, vagy a májunk egy görbébb estére.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Ez a hét abba az irányba fog elvinni minket, hogy új életviteli rendszereket alakítsunk ki. És ez nemcsak ránk, hanem a hozzánk közel állókra is vonatkozik, a családunkra és a gyermekeinkre. Sőt nemcsak hogy könnyebb lesz most belevágni az életünk átalakításába, de példánk komolyan fog hatni másokra is. Szóval a külső támogatás is meglesz abban, hogy változtatni tudjunk, javítani az időfelhasználásunkat.Bika

(április 21 – május 21)

Ahhoz, hogy megteremtsük a lelki békénket és nyugalmunkat ebben az időszakban, kommunikálnunk kell. És nemcsak azért, hogy kibeszéljük magunkból a feszültségeinket, hanem azért is, mert mi magunk is rádöbbenhetünk a megoldásra, miközben éppen beszélünk a problémáinkról. Tehát a tanítva tanulni, beszéd közben rálátni helyzetek klasszikus hetét fogjuk megélni.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Aktív és zsúfolt hétnek nézünk elébe, és az lenne a fő fókuszpont annak érdekében, hogy ezt a szakaszt is produktív módban zárjuk, hogy ne csapongjunk. Próbáljunk mindent addig csinálni, ameddig már nincs vele több teendő, vagy amikor már át tudjuk valakinek adni a feladatok befejezését. Óvakodjunk attól, hogy túl sok mindenbe kezdünk bele, mert most sok lehetőség és ingerencia talál meg minket.


Rák

(június 22 – július 22)

A családunkban uralkodó atmoszféra kerül terítékre ezen a héten. És természetesen az, hogy miként tudjuk harmonikusabbá és békésebbé tenni azt a hangulatot, amiben élünk. Ennek a megvalósításához arra lesz szükség, hogy a család összes résztvevője egyenértékűként szerepeljen a beszélgetésekben és tanácskozásokban, hogy minden résztvevő ki tudja nyilvánítani a véleményét.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Ebben az időszakban minden a személyiségünkön fog múlni. A munkánk és a pénzkeresetünk kifejezetten előtérbe kerül, de ezeket a területeket is a személyiségünk és a karakterünk fogja működtetni. És ez kifejezetten szól azoknak, akik egyébként delegálják a feladatokat. Most ott kell lenni, és a személyes energiánkat beletenni mindenbe, amit szeretnénk, hogy fejlődjön, gyarapodjon.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Az elvonulás és a töltekezés kerül előtérbe ezen a héten. Sőt a töltekezés is leginkább abból fog összeállni, ha adakozunk, segítünk másokon. Minden más esetben sajnos fel kell készülnünk veszteségek és nehézségek megélésére. Szóval a legjobb egy kicsit háttérbe vonulni, és előidézni saját magunknak a veszteséget azáltal, hogy önszántunkból megválunk javaink valamilyen formájától azáltal, hogy másoknak segítünk. Az időnkkel, a szakértelmünkkel vagy a pénzünkkel.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Kiváló hetünk lesz arra, hogy elővegyük a már régóta porosodó vágyainkat, terveinket, elképzeléseinket. Nagyon sok lehetőség fog ezen a héten felbukkanni, így bármerre alakulhat ez az időszak, de akár hosszabb távon is jól alakulhatnak azok a dolgok, amelyekbe most kezdünk majd bele. Szóval legyünk készek arra is, hogy egy már régóta dédelgetett álmunk fog előtérbe kerülni, vagy valami olyasmi, amiről már rég lemondtunk.Skorpió

(október 24 – november 22)

Ez az időszak sikerorientált irányba fog minket eltolni. Szóval bármibe is kezdünk, bármit is szeretnénk tenni, először is azt vizsgáljuk meg, hogy mekkora az esély arra, hogy azt sikerre vigyük. Mert általában az nem szokott baj lenni, hogy az ember valamit nem tud be- és kiteljesíteni, mert sokszor maga az út a tanulás és nem a cél, de ebben az időszakban az fontos lesz, hogy megéljük a siker adta beteljesülés érzetét.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ebben az időszakban a lelki nyugalom és a lelki kiteljesedés lesz a fő mozgató erő. Ehhez maga a spirituális gondolkodás, a spirituális gyakorlatok és irányzatok kiváló táptalajként fognak beszivárogni az életünkbe, de azok számára is van megoldás, akik kevésbé nyitnak a fizikai világon túli valóság irányába. Nekik az lesz a legjobb megoldás, ha segítenek, és szolgálják a partnereiket, mert most az is beinvitálhatja a nyugalom érzetét.


Bak

(december 22 – január 20)

Ezen a héten a szervezetünk úgy fog működni, hogy mindent analizálunk, és mindent megvizsgálunk. Szóval az intellektusunk hangja lesz a domináns erő a döntéseink mögött, a megéléseink mögött és úgy általánosságban a működésünk mögött. Arra viszont vigyázzunk, hogy ne váljunk túl hideggé, túl racionálissá vagy számítóvá, mert a túlzott racionalitás ki is tudja ölni az életből az élmény faktort.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

Ez a hét a partnereinkről és/vagy a társainkról fog szólni. Ez fog minket felemelni, és boldoggá tenni. Természetesen ez érvényes a személyes életünkben hozzánk tartozó emberekre és a professzionális életünkben velünk együttműködőkre is. Szóval azt meg tudjuk választani, hogy most melyik területen tegyünk bele mindent. De ez a szakasz olyannyira erről fog szólni, hogy ha befelé leszünk aktívak, akkor próbáljunk még a gyermekeinktől is megszabadulni erre a hétre.


Halak

(február 20 – március 20)

Mások segítése és szolgálata tölti meg ezt a hetet. Mert olyan esetek, emberek és helyzetek jönnek majd szembe, akik és amik pont a mi látásmódunk által tudnak dolgokon változtatni. Akiknek pont arra van szükségük, ami bennünk túlteng. Szóval tartsuk nyitva a szemünket, mert adódni fognak lehetőségek arra, hogy megváltoztassunk dolgokat, emberek életét – és mindezt jó irányban.

www.bhaktikutir.hu