Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. augusztus 30 – szeptember 6)

Ebben az etapban a szeptember 2-re eső nap lesz a főfogás, mert ezen a napon ünneplik több száz millióan Ganésha születésnapját Indiában. Ő az akadályok elhárításának istene a védikus kultúrában, tehát ezen a napon kérhetjük tőle azt az áldást, hogy épp futó projektjeink vagy beindulásra váró elképzeléseink minél simábban teljesüljenek ki. De az előtt és az utána lévő napok is igen kedvezőek spirituális szempontból.

Ebben a szakaszban egészségügyileg a felső emésztőszervektől, le egészen a nemi és ivarszerveinkig mindenre vigyázzunk. A beleinkre, a veséinkre, a csípőnkre, a gerincünk alháti szakaszára is. Ez azt jelenti, hogy most ne kövessünk el olyan merényleteket magunk ellen, amit azért időnként be szoktunk kockáztatni. Ha érzékeny az emésztésünk a csípősre, de azért néha bevállaljuk a következményeket, akkor azt most ne tegyük. Ha érzékeny az alhátunk, akkor ne ezen a héten pakoljuk ki a garázst. Tudjátok, az asztrológia nem más, mint időjárás-jelentés. Most ezekre a területekre kell vigyázni.


Horoszkóp Kos

Kos

(március 21 – április 20)

Az intellektusunk fogja alakítani ezt az időszakot azzal, hogy bennünk lesz az az ingerencia, hogy mindent átgondoljunk, mindent analizáljunk. Viszont a nagy felismeréseket és a kis megvilágosodásainkat úgy fogjuk maradandóvá tenni magunk számára, ha mindazt, amire rájövünk, át is adjuk másoknak. Szóval segítsük a környezetünket tudásunkkal, rálátásunkkal, és akkor bennünk is jobban elmélyülnek a felismerések.Bika

(április 21 – május 21)

Elképesztően nagy igényünk lesz a nyugalomra és a harmóniára. Ez megnyilvánulhat abban is, hogy sok időt töltünk el szeretteinkkel és a partnereinkkel, de arra is kiváló szakasz lesz, hogy sok időt töltsünk el az otthonunk nyugalmában. És persze az említett opciókat össze is köthetjük. Sőt arra is ideális lesz ez a hét, hogy otthonunkat komfortosabbá, szebbé és élvezhetőbbé tegyük, természetesen ezt is akár közösen.


Ikrek

(május 22 – június 21)

Pörgős időszaknak nézünk elébe, mert mind az aktív részünk, mind pedig énünk kommunikációs része a legmagasabb fokozatban fog működni. Olyan szinten, hogy valószínűleg saját teendőink nem lesznek elegek arra, hogy lekössenek bennünket, így nyugodtan csússzunk rá szeretteink feladathalmazára is. Elképesztően hálásak lesznek azért az energialöketért, amit bele tudunk vinni az ő dolgaikba.


Rák

(június 22 – július 22)

A beszéden és a tanácsadáson lesz a hangsúly ebben a szakaszban. Pont ezért hiába vagyunk mi is képesek a dolgok megoldására, most inkább delegáljunk teendőket, feladatokat. Mert amíg mi egy emberként végezzük teendőinket, addig simán képesek lehetünk 4-5 embert rávenni arra, vagy abban eligazítani, hogy nekiugorjanak azoknak a feladatköröknek, amit mi magunk egymagunkban tennénk meg.


Oroszlán

(július 23 – augusztus 23)

Az énünk és a közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ezen a héten, és az, hogy ez mind harmóniában működjön, kellemesen, élvezhetően. Ennek érdekében természetesen nekünk is vissza kell fognunk bizonyos személyiségjegyeket és némi intenzitást, hogy még véletlenül se legyen lehetőség arra, hogy ütközzünk egymással, vagy éppen véletlenül megsértsünk valakit ebben a harmonikus időszakban.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Maga a vágy és az elhatározás arra, hogy fáradságot nem ismerve pörögjünk ebben a szakaszban, ott lesz, de nem biztos, hogy ez az egyetlen járható út! Természetesen legyünk aktívak, és nem szükséges állandóan panaszkodni, de vigyázzunk arra, hogy ne lépjünk át az önátadásból az önfeladás mezsgyéjébe. Fogjuk vissza magunkat legalább annyira, hogy magunkban ne tegyünk kárt a nagy felhajtásban.


Mérleg

(szeptember 24 – október 23)

Elképesztően sok minden fogja a tudatunkat foglalkoztatni. Vágyak, ambíciók, tervek, mindez olyan nézőpontból is, hogy akár megélhetési forrás is lehetne, de vigyázzunk arra, hogy ne hozzunk elhamarkodott döntéseket. Futtassuk át elképzeléseinket azokon, akik tényelegesen és behatóan ismernek bennünket, akik majd pontosan meg tudják mondani, hogy mi az, amit hosszú távon is el tudunk látni, és mi az, ami csak a hirtelen felindulásból származó sallang.Skorpió

(október 24 – november 22)

Az énünk, a munkánk, a sikereink és az életfeladataink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Elsőként természetesen az, hogy ezek a dolgok egyáltalán találkoznak-e. Másodsorban pedig, hogy miként lehetne ezeket a területeket a lehető leghatékonyabb módon összefésülni. Hogy azt csináljuk, amit szeretünk, de mindezt úgy, hogy képesek legyünk megalkuvás nélkül és jól csinálni, és akkor a siker is garantált.


Nyilas

(november 23 – december 21)

Ez a hét egy picit a visszahúzódásról és az elmélkedésről fog szólni. Képesek leszünk saját magunkat és saját becsípődéseinket is teljesen tárgyilagosan megvizsgálni, és kizárni minden hátráltató tényezőt saját magunk irányából. Sőt akár szerzetesi lemondással kezelni még azokat a dolgokat is, amelyekről úgy gondoljuk, hogy a gyenge pontjaink. Hogy ezek után főnixmadárként, hamvainkból kikelve, újult erővel tudjunk tovább haladni.


Bak

(december 22 – január 20)

Ezen a héten vigyáznunk kell arra, hogy a lehető legfigyelmesebben és a legkörültekintőbben járjunk el mindenben. Ami most meg tud zavarodni, az meg fog, aki meg tud kergülni a környezetünkben, az meg fog. Szóval mi magunk ne szolgáltassunk további muníciót ahhoz, hogy valami még jobban összecsattanhasson. Amennyiben mi vagyunk a gyenge láncszemek a héten, próbáljunk a barátainkkal lenni minél többet.


Vízöntő

(január 21 – február 19)

A munkánk és az együttműködéseink fogják kitölteni ezt a hetet. Nagyon hatékonyak tudunk majd lenni, és sok újító energiát is bele fogunk tudni vinni a már rég megszokott, szinte már el is fásult teendőink körébe. Sőt valószínű, hogy a munkatársainkkal is képesek leszünk új felosztásokat, új munkarendeket kitalálni, ami még egyszerűbbé teheti a mindennapjainkat, és még hatékonyabbá a munkavégzésünket.


Halak

(február 20 – március 20)

Mások segítése és pátyolgatása fogja kitölteni ezen szakaszunkat. Egész egyszerűen olyan világmegváltó hangulatunk lesz, hogy képtelenek leszünk arra, hogy másra összpontosítsunk. Persze ezt tehetjük praktikussá is, például azzal, hogy otthonról megszabadulunk egy csomó mindentől, amit elajándékozunk vagy eladakozunk. És most ez lesz az, amitől mi magunk is jól és kiegyensúlyozottnak fogjuk érezni magunkat.

www.bhaktikutir.hu